KAPALAMDA Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα και θέλω την γνώμη σας, μόλις αγόρασα ένα κινητό και έχει στην συσκευασία εξωτερική ζελατίνα απο το κατάστημα, όμως πάνω στην ζελατίνα έχει ένα x με μαρκαδόρο ξέρει κανεις τι σημαίνει αυτό μήπως το προιων είναι ελατωματικό και είναι για επιστροφή;
gs20309 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα και θέλω την γνώμη σας, μόλις αγόρασα ένα κινητό και έχει στην συσκευασία εξωτερική ζελατίνα απο το κατάστημα, όμως πάνω στην ζελατίνα έχει ένα x με μαρκαδόρο ξέρει κανεις τι σημαίνει αυτό μήπως το προιων είναι ελατωματικό και είναι για επιστροφή; μην το ανοίξεις . πήγαινε πίσω στο κατάστημα και ρώτα τους. και πάρε άλλο κουτί χωρίς χ .. μπορεί να μην είναι και τίποτα απλά να το είχαν κρατήσει για κάποιον άλλον ή οτιδήποτε..εμένα πάντως δεν θα μου άρεσε καινούργια συσκευασία να είναι κατά κανένα τρόπο σημαδεμένη και θα το πήγαινα πίσω γιατί είμαι ψείρα σ αυτά...είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά της ζελατίνας.. ειδικά άμα μιλάμε για ακριβό κινητό..
ana_mas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσασες...μην το ανοίγεις πέρνα όσο το δυνατόν πιο σύντομα από το κατάστημα μίλα με τον υπαλληλο που σε εξυπηρέτησε και προσπάθησε να μάθεις τι είναι το χ. Δεν πάει να πει βεβαια ότι είναι κακό... μπορεί να έκαναν καμία απογραφή και να σημειώθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο ότι είναι οκ.(υποθέτω...)
KAPALAMDA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τους ρώτησα και μου λένε ότι είναι εντάξει. Δεν μου απάντησαν με ακρίβεια τι είναι αλλα είπαν ότι σημαίνει ότι το παρέλαβαν κάτι τέτοια. Αλλα να του πιστέψω;
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τους ρώτησα και μου λένε ότι είναι εντάξει. Δεν μου απάντησαν με ακρίβεια τι είναι αλλα είπαν ότι σημαίνει ότι το παρέλαβαν κάτι τέτοια. Αλλα να του πιστέψω; ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τι κινητό είναι?? όπως ξαναείπα εαν είναι ακριβό κ έχεις αμφιβολίες πήγαινε στο κατάστημα και εαν δεν σου δίνουν άλλο πακέτο επιτόπου το ανοίγεις στο κατάστημα κ κάνεις εκεί τον έλεγχό σου και βλέπεις δουλεύει οκ? το παίρνεις κ φεύγεις.. δε δουλεύει? τους τραβάς ένα βρισίδι όλο δικό τους.. μα γιατί περιπλέκεις τι ζωή σου?? μόνο κ πρόκειται για κάνα SE των 100ευρώ όλη αυτή η συζήτηση δεν ξαναπαντάω σε ερώτηση ποτέ στο κάτω κάτω όλα τα κινητά (εκτός του iphone) έχουν εγγύηση 2 χρόνια.. οπότε μην ανχώνεσαι.. και κάτι άλλο σημαντικό. Απο πού το πήρες ??
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τι κινητό είναι?? όπως ξαναείπα εαν είναι ακριβό κ έχεις αμφιβολίες πήγαινε στο κατάστημα και εαν δεν σου δίνουν άλλο πακέτο επιτόπου το ανοίγεις στο κατάστημα κ κάνεις εκεί τον έλεγχό σου και βλέπεις δουλεύει οκ? το παίρνεις κ φεύγεις.. δε δουλεύει? τους τραβάς ένα βρισίδι όλο δικό τους.. μα γιατί περιπλέκεις τι ζωή σου?? μόνο κ πρόκειται για κάνα SE των 100ευρώ όλη αυτή η συζήτηση δεν ξαναπαντάω σε ερώτηση ποτέ στο κάτω κάτω όλα τα κινητά (εκτός του iphone) έχουν εγγύηση 2 χρόνια.. οπότε μην ανχώνεσαι.. και κάτι άλλο σημαντικό. Απο πού το πήρες ?? Σαφως, αν ειναι SE των 100 ευρω, αν σου βγει ελλατωματικο, απλα το πετας, και παιρνεις ενα αλλο. Αν ξανασυμβει, κανεις το ιδιο και φτανεις σιγα σιγα στην τιμη του μηλοφωνου πχ. Θα διαφωνησω οπως καταλαβαινεις, καθως εχω ενα touch pro2 και ενα Νοκια των 100 ευρω και τα εψαξα το ιδιο πριν τα παρω.. Παρεμπιπτοντως, πως οριζεις το ακριβο? Εννοειται βεβαια πως η λυση που του προτεινες ειναι η ασφαλεστερη και η καλυτερη. Προσωπικα βεβαια πιστευω πως οντως εχει να κανει με την παραλαβη του στο καταστημα, η αν ειναι κανενα μικρο καταστημα μπορει να παιζει μικροαπατεωνια τιμολογιων που δεν σε επηρεαζει.
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Σαφως, αν ειναι SE των 100 ευρω, αν σου βγει ελλατωματικο, απλα το πετας, και παιρνεις ενα αλλο. Αν ξανασυμβει, κανεις το ιδιο και φτανεις σιγα σιγα στην τιμη του μηλοφωνου πχ. Θα διαφωνησω οπως καταλαβαινεις, καθως εχω ενα touch pro2 και ενα Νοκια των 100 ευρω και τα εψαξα το ιδιο πριν τα παρω.. Παρεμπιπτοντως, πως οριζεις το ακριβο? Εννοειται βεβαια πως η λυση που του προτεινες ειναι η ασφαλεστερη και η καλυτερη. Προσωπικα βεβαια πιστευω πως οντως εχει να κανει με την παραλαβη του στο καταστημα, η αν ειναι κανενα μικρο καταστημα μπορει να παιζει μικροαπατεωνια τιμολογιων που δεν σε επηρεαζει. μάλλον δεν κατάλαβες πως το εννοούσα. σαφώς θα το ψάξεις το ίδιο και απαιτείς τον ίδιο σεβασμό από το κατάστημα όπως κ να έχει. χρήματα είναι ανεξαρτήτως του ποσού. η διαφορά είναι όμως ότι εαν ήσουν σπίτι σου κ έβλεπες πχ. μια γρατζουνιά στο ολοκαίνουργιο touch pro2 ή σε οποιοδήποτε ακριβό κινητό ή έστω κάτι να έχει όπως λέει ο φίλος η συσκευασία απέξω θα τρελενόσουν. γιατί κ μόνο η σκέψη να αποχωριστείς το κινητό το οποίο χρυσοπλήρωσες, διότι θα πήγαινε για σερβις ή οτιδήποτε άλλο (κ ανέφερα συγκεκριμένα το iphone επειδή δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης επιτόπου. πρέπει να περιμένεις το σερβις 2 βδομάδες.) ας πούμε λοιπόν ότι έπρεπε να αποχωριστείς το touch pro ή το nokia ? ποιό θα σε στεναχωρούσε περισσότερο. προσωπικά για το νοκια δεν θα έδινα δεκάρα γνωρίζοντας πως ότι κ να γίνει έχει 2 χρονάκια εγγύηση και δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα μη γυρίσει από το σερβις γρατζουνισμένο ή οτιδήποτε.. γιαυτό κ ρώτησα τι κινητό είναι (γιατί εαν είναι iphone δεν είναι απλά τα πράγματα).. με την htc δεν ξέρω τι παίζει..μακάρι να τα αντικαθιστά επιτόπου κ να μην ακολουθεί την ηλίθια διαδικασία του σερβις... πουθενά δεν ανέφερα ότι το πετάς. ίσα ίσα κ εγώ ψάχνω τώρα τι κινητό να πάρω γιατί έχω επιδότηση 119ευρό, κ μάλλον πάω στο Κ770 αλλά εαν πχ χτύπα ξύλο τύχει κάποιο πρόβλημα θα χαλαστώ λίγο, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας, έχει 2 χρόνια εγγύηση όπως προείπα... κ επειδή τον βλέπω που ανησυχεί γιαυτό επιμένω στο τι κινητό είναι.. το ακριβό το ορίζω και όσον αφορά την τιμή αλλά κ συναισθηματικά. (το πόσο το ήθελε να το πάρει, την χαρά του καινούργιου που θα εξαφανιστεί αν τύχει κάτι κτλ κτλ κτλ....)
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 μάλλον δεν κατάλαβες πως το εννοούσα. σαφώς θα το ψάξεις το ίδιο και απαιτείς τον ίδιο σεβασμό από το κατάστημα όπως κ να έχει. χρήματα είναι ανεξαρτήτως του ποσού. η διαφορά είναι όμως ότι εαν ήσουν σπίτι σου κ έβλεπες πχ. μια γρατζουνιά στο ολοκαίνουργιο touch pro2 ή σε οποιοδήποτε ακριβό κινητό ή έστω κάτι να έχει όπως λέει ο φίλος η συσκευασία απέξω θα τρελενόσουν. γιατί κ μόνο η σκέψη να αποχωριστείς το κινητό το οποίο χρυσοπλήρωσες, διότι θα πήγαινε για σερβις ή οτιδήποτε άλλο (κ ανέφερα συγκεκριμένα το iphone επειδή δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης επιτόπου. πρέπει να περιμένεις το σερβις 2 βδομάδες.) ας πούμε λοιπόν ότι έπρεπε να αποχωριστείς το touch pro ή το nokia ? ποιό θα σε στεναχωρούσε περισσότερο. προσωπικά για το νοκια δεν θα έδινα δεκάρα γνωρίζοντας πως ότι κ να γίνει έχει 2 χρονάκια εγγύηση και δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα μη γυρίσει από το σερβις γρατζουνισμένο ή οτιδήποτε.. γιαυτό κ ρώτησα τι κινητό είναι (γιατί εαν είναι iphone δεν είναι απλά τα πράγματα).. με την htc δεν ξέρω τι παίζει..μακάρι να τα αντικαθιστά επιτόπου κ να μην ακολουθεί την ηλίθια διαδικασία του σερβις... πουθενά δεν ανέφερα ότι το πετάς. ίσα ίσα κ εγώ ψάχνω τώρα τι κινητό να πάρω γιατί έχω επιδότηση 119ευρό, κ μάλλον πάω στο Κ770 αλλά εαν πχ χτύπα ξύλο τύχει κάποιο πρόβλημα θα χαλαστώ λίγο, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας, έχει 2 χρόνια εγγύηση όπως προείπα... κ επειδή τον βλέπω που ανησυχεί γιαυτό επιμένω στο τι κινητό είναι.. το ακριβό το ορίζω και όσον αφορά την τιμή αλλά κ συναισθηματικά. (το πόσο το ήθελε να το πάρει, την χαρά του καινούργιου που θα εξαφανιστεί αν τύχει κάτι κτλ κτλ κτλ....) Σωστος, ετσι οπως το θετεις εχεις απολυτο δικιο. Μαλλον εγω δεν το επιασα Να μας πει και το καταστημα, γιατι αν ειναι μικρο, πιθανοτατα ισχυει αυτο που ανεφερα παραπανω.. Η htc απο οτι εχω ακουσει εχει πολυ καλη εξυπηρετηση, που ευχομαι να μην το μαθω ποτε ομως! ΛΟΛ!
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστος, ετσι οπως το θετεις εχεις απολυτο δικιο. Μαλλον εγω δεν το επιασα Να μας πει και το καταστημα, γιατι αν ειναι μικρο, πιθανοτατα ισχυει αυτο που ανεφερα παραπανω.. Η htc απο οτι εχω ακουσει εχει πολυ καλη εξυπηρετηση, που ευχομαι να μην το μαθω ποτε ομως! ΛΟΛ! κ εγώ στο εύχομαι!!! κ ξέρεις τι γίνεται.. lol εμείς συζητάμε εδώ πιθανά σενάρια κ ο φίλος το έχει ανοίξει το κινητό κ παίζει κ έχει ξεχαστεί από τη χαρά του κ ούτε πρόκειται τελικά να μας πει τι έκανε κατά 99,9999% είναι αυτό που λες το χ..
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 κ εγώ στο εύχομαι!!!κ ξέρεις τι γίνεται.. lol εμείς συζητάμε εδώ πιθανά σενάρια κ ο φίλος το έχει ανοίξει το κινητό κ παίζει κ έχει ξεχαστεί από τη χαρά του κ ούτε πρόκειται τελικά να μας πει τι έκανε κατά 99,9999% είναι αυτό που λες το χ.. Οντως! Εχει συμβει παμπολλες φορες! Εκτος αν μπει να δοκιμασει το διαδικτυο στην συσκευη του κ μπει τυχαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.