Προς το περιεχόμενο

PowerColor 4870 PCS+ SVGA

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερουμε αν ειναι απο RMA ή απλα ανοιχτηκε το κουτι και λειπουν καποια πραγματα.

Μαλλον ανοιχτηκε.Ενας λογος που την κρατησα ειναι οτι εχω αλλη μια ιδια και την εβαλα σε crossfire.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον...

Σημερα μου ηρθε η καρτα απο το πλαισιο....

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι ΑΙΣΧΟΣ....

Ακουστε για να παθετε πλακα...

1)Το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο....

2)Η καρτα ηταν χιμα μεσα στο κουτι ουτε σε αντιστατικο σακουλακι ουτε σε σακουλακι με φουσκαλιτσες ουτε πουθενα....

3)Η καρτα στο πισω μερος του PCB ειχε κολλημενη μια χαρτοταινια κ πανω στην χαρτοταινια ειχε ενα αυτοκολλητο του πλαισιου με στοιχεια κ serial number k τετοια....

4)Το κουτι ειναι της Powercolor αλλα δεν ειναι του συγκεκριμενου μοντελου με την extra ψυξη....

5)Ο αριθμος του serial number που εχει πανω το κουτι ειναι διαφορετικος απο τον αριθμο που γραφει πανω η καρτα....

Κατα τα αλλα η καρτα μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα αν κ το ανεμιστηρακι μια δουλευει κ μια δεν δουλευει....

Μολις μπορεσω θα βγαλω photo κ θα τις ανεβασω για να δειτε το μεγαλειο του "καλου" αυτου μαγαζιου....

Απλα ΕΛΕΟΣ....

Προσοχη στους απατεωνες....

Αυριο αν προλαβω θα τους παρω κ τηλεφωνο να δουμε τι θα μου πουν....

• Super Moderators

ήθελα να ξέρα γιατί τις δέχεστε?

τις φέρνουν σπίτι, ανοίγετε κουτί, βλέπετε πως είναι και μετά πληρώνετε...

ήθελα να ξέρα γιατί τις δέχεστε?

τις φέρνουν σπίτι, ανοίγετε κουτί, βλέπετε πως είναι και μετά πληρώνετε...

Έχουμε αυτό το δικαίωμα;

Έχουμε αυτό το δικαίωμα;

Γιατί όχι;

Γουρούνι στο σακί;

:-)

Εγώ μία φορά την πάτησα από online παραγγελία του πλαισίου, όπου είχα παραγγείλει μητρική-κάρτα γραφικών-cpu, και κατά διαβολική σύμπτωση η μητρική είχε στραβωμένα pins και η κάρτα προβληματική ψύξη.

Φυσικά μου τις αλλάξαν αυθημερών, αλλά αν είχα τσεκάρει τι έπαιζε στην παράδοση, τουλάχιστον το πέρα-δώθε της μητρικής θα το είχα γλυτώσει.

Από τότε πάντα ελέγχω αν είναι okie η παράδοση.

• Super Moderators
Έχουμε αυτό το δικαίωμα;

δεν μιλάω για την κανονική συσκευασία που έχει ένα προϊόν αλλά για το extra κουτί στο οποίο βάζουν μέσα τα προϊόντα τα μαγαζιά όταν στο φέρνουν σπίτι...αυτό ναι μπορείς να το checkάρεις πρώτα...

δεν μιλάω για την κανονική συσκευασία που έχει ένα προϊόν αλλά για το extra κουτί στο οποίο βάζουν μέσα τα προϊόντα τα μαγαζιά όταν στο φέρνουν σπίτι...αυτό ναι μπορείς να το checkάρεις πρώτα...

Φυσικά αν δεν υπάρχει ζελατίνα, πέφτει σχολαστικός έλεγχος και στην κανονική συσκευασία, όπως και στο προϊόν για τυχόν σημάδια μεταχείρισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...