KarmasS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Έκανα πρόσφατα σύνδεση στην Algonet το One Bill στα 8mbp/s.Δε μου παρείχαν ασύρματο router έτσι πήρα ενα tp-link και ένα usb stick της d-link ώστε να έχω ασύρματο δίκτυο για το desktop μου.Το πρόβλημα είναι ότι όταν έγινε η σύνδεση μου είχα μηδαμηνές ταχύτητες στο speedtest που έκανα είχα 296.4kbp/s bandwidth !!!!Πήρα τηλέφωνο στην Algonet μου είπαν ότι το modem μου συγχρονίζεται στα 6,8mbp/s επειδή είμαι κοντά στον OTE,αλλά οι ταχύτητα στα ίδια....!!!!Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ για βλάβη ήρθαν μέτρησαν το modem και μου είπαν ότι παίρνω πολύ καλή ταχύτητα δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα γραμμής.Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έχω κάνει λάθος ρυθμίσεις στο pc ή στο router,απλά τα έχω δοκιμάσει όλα και δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να παίζει.Συν ότι το συνδεσα με erthenet και είχα τις ίδιες ταχύτητες....Χρειάζομαι τα φώτα σας!!!!!!Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Pppoe/llc. δυσκολο να κανεις λαθος ρυθμισεις.κατεβασε απο το site της ati η απο το site της apple και να δεις ποσο κατεβαζεις.παρατα τα speedtest διοτι δεν βγαζουν σωστες ταχυτητες.και μαλον εισαι μακρια απο το dslam gia na kleiδωνεις 6 Mbit αντι για 8.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 poulinos μηπως ενοεις speedtest? ναι σωστα ειπες.thank u.λαθος λεξη μου ξεφυγε.και επισης να βαλεικαι download manager για να δει ταχυτητες και να κλειδωσει και το ασυρματο
KarmasS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ poulinos αλλά παίζει να έχω τόσο μικρή ταχύτητα δε θα είχα τουλάχιστον 1mbp/s?Όσο αφορά τα speedtest κατέβαζα rapidshare με 15kbp/s άσχετα με τα speedtest που σου είπα ότι έκανα....
fabio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε απο τα site που σου προτιναν καλυτερα γιατι εχουν "απειρο" bw και το ποσο θα κατεβαζεις θα εξαρταται αποκλειστικα απο τη συνδεση σου και οχι απο αυτον που σου στελνει
nick#18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 για ριξε ενα ματι εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274254 επισης poulinos μπορεις να του ριξεις ενα ματι καπια στιγμη μηπως θελει τιποτα διωρθοσεις?
KarmasS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ για την προσοχή σας,αύριο θα πάω να το κοιτάξω ξανά γιατί τώρα λείπω εκτός.Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που μου είπατε και θα ποστάρω τα αποτελέσματα αν και νομίζω ότι αλλού είναι το πρόβλημα....
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 αν μπορεις δοκιμη με αλλο ρουτερη αλλο pc μετα,επισης γραψε μας στα ποσα κλειδωνει η γραμμη οπως και χαρακτηριστικα της.εκτος ανειναι τοσο πιτα το dslam.
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 για ριξε ενα ματι εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274254 επισης poulinos μπορεις να του ριξεις ενα ματι καπια στιγμη μηπως θελει τιποτα διωρθοσεις? μιαχαρα το εχεις γραψει.η μονη διορθωση Καλύτερο θα ήταν να κατεβάζουμε με internet explorer και με κάποιο download manager όπως flashget, idm κτλ για να πιάσουμε την μέγιστη δυνατή ταχύτητα με οποιονδηποτε browser παιζουν σχεδον οι download manager οποτε δεν ειναι υποχρεωτικομε explorer.
nick#18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 οταν το ειχα γραψει ειχα δει διαφορες αναμεσα σε ie/firefox/opera...οποτε να το κανω σκετο "καλο θα ηταν να κατεβαζουμε με καπιο download manager όπως flashget, idm κτλ για να πιάσουμε την μέγιστη δυνατή ταχύτητα" ?
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 yes.why not....και παντα κατεβαζουμε με ethernet Ποτε wireless.
nick#18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 οκ poulinos ευχαριστω...θα κανω τις διωρθοσεις μολις γυρισω απο training...(σε 2μισι ωριτσες δλδ... κ αυτο +μπανιο για ξεβρομισμα +μια μικρη αργοπορια στην προπ + μεχρι να ερθω)
KarmasS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Τιποτα παιδια τωρα μου το κοψαν τελειως,λεω να κοψω την algonet αλλα εχω κανει συμβαση μηπως ξερετε κανεις πως την ακυρωνω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.