antreaslam Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ερώτηση, ομολογουμένως άσχετη με το θέμα "προτάσεις βιβλίων", αλλά σχετική με την αφορά βιβλίων από το αμαζον: Μπορούμε να αγοράσουμε από ελλάδα? Και αν ναι,πως? στις χώρες του αμαζον,δε μας συμπεριλαμβάνει... (ναι,όπως καταλαβατε, δεν εχω ξανααγορασει από εκεί)!
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ερώτηση, ομολογουμένως άσχετη με το θέμα "προτάσεις βιβλίων", αλλά σχετική με την αφορά βιβλίων από το αμαζον:Μπορούμε να αγοράσουμε από ελλάδα? Και αν ναι,πως? στις χώρες του αμαζον,δε μας συμπεριλαμβάνει... (ναι,όπως καταλαβατε, δεν εχω ξανααγορασει από εκεί)! Για ποιο Amazon ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα. Εγώ έχω κάνει κανονικά αγορά από το αμερικάνικο και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για τα υπόλοιπα.
antreaslam Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για ποιο Amazon ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα. Εγώ έχω κάνει κανονικά αγορά από το αμερικάνικο και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για τα υπόλοιπα. amazon.co.uk λέω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:50 ---------- [ame=http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734outside]αν δεις και στο amazon.com[/ame]< πάλι δεν εχει την ελλάδα στις πιθανές χώρες αποστολής... ΥΓ: Εκτός των εξοδων αποστολής, παίζει και εξτρα χρέωση τελωνείου?
chrisracing Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Απο Αγγλία δεν υπάρχουν τελωνεία για βιβλία κλπ.. ειμαστε Ε.Ε
antreaslam Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Απο Αγγλία δεν υπάρχουν τελωνεία για βιβλία κλπ.. ειμαστε Ε.Ε Από αγγλία, ναι...Αλλα τοσο το σάιτ .co.uk, όσο και το .com, δεν περιλαμβάνουν την ελλάδα στους παραλήπτες.....
fabio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εχω παρει βιβλια απο το αμερικανικο και μπαταριες για καμερα απο το αγγλικο χωρις το παραμικρο προβλημα
venejo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα 2 CDs DVDs και βιβλία αλλά ηλεκτρονικά ή μια θήκη που ήθελα για την φωτογραφική μου δεν τα στέλνουν.
antreaslam Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα δοκιμάσω στις επόμενες 3-4 ημέρες,να παραγγείλω κάποια βιβλία, και θα σας πω !
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα δοκιμάσω στις επόμενες 3-4 ημέρες,να παραγγείλω κάποια βιβλία, και θα σας πω ! Πρόσφατα, με αφορμή το topic κάποιου μέλους σχετικά με την αγορά βιβλίων Dungeons & Dragons απ' το Amazon είχα κάνει κάποιες δοκιμές και πράγματι μερικά βιβλία δεν τα έστελνε εδώ. Υποθέτω ότι έφταιγε είτε το ενδεχόμενο να έχουν μέσα τίποτα ζάρια, είτε το βάρος τους (πρέπει να ήταν ογκώδη). Εγώ πάντως έχω παραγγείλει βιβλία απ' το αμερικάνικο Amazon, μου ήρθαν σε μια αρκετά μεγάλη κούτα (μέσα σε μια τεράστια σακούλα αεροδρομίου παρακαλώ) και δε πλήρωσα τίποτε παραπάνω σε τελωνεία.
grouchomarx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ ότι δε βρίσκω στο amazon το παραγγέλνω από το alibris http://www.alibris.com
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω παραγγειλει παρα πολλες φορες και απο το Βρετανικο και απο το Αμερικανικο, χωρις κανενα προβλημα ποτε. Τελευταια μαλιστα πηρα εναν τομο 1200 σελιδων μεγεθους λιγο παραπανω απο Α4, με σκληρο δερματοδετο (οκ δερματινη ηταν τελικα) εξωφυλλο, με βαρος που μπορειτε να φανταστειτε, και το παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ απροβληματιστα. Η αληθεια ειναι πως δυο φορες νομιζω δεν εστελναν καποια βιβλια και ενα DvD, αλλα για τα μεν πρωτα με λιγο ψαξιμο βρηκα πωλητη που να τα στελνει (βασικα οχι ψαξιμο, μαλλον τυχη, καθως εβαλα στο καλαθι βιβλιο απο καθε πωλητη που το διεθετε και σε εναν απλα δεν ηταν κοκκινο), για το δε δευτερο το βρηκα απο ebay καινουριο. Οποτε προχωρησε αφοβα. ΥΓ. Εχω αγορασει επισης παιχνιδια (με μπαταριες κλπ) για τα ανιψια μου, θηκες και βασεις κινητων, handsfree κλπ και ολα ηρθαν οπως επρεπε. Ατοφια και χωρις καποια εξτρα χρεωση...
greekgreek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ενδιαφέρει και μένα αγορά από Amazon.co.uk,στο σαιτ είδα χρέωση και για την Ελλάδα. Μπορεί να μας πει κάποιος που έχει αγοράσει από το Amazon.co.uk ,τι έχει πληρώσει για έξοδα αποστολής. Υπάρχει χρέωση και για κάθε κιλό;
venejo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ανάλογα καταρχάς εχει να διαλεξεις, γρήγορο ή όχι. Και φαντάζομαι παίζει και το τι θα σου στείλουν (βάρος, μεγεθος κ.λ.π). Μπορείς να φτιάξεις ένα καλαθι αγοράς και να κάνεις check out πριν το τελος αφού δεν θα οριστικοποιήσεις την αγορά σου βλέπεις το σύνολο και "παίζεις" με τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.