PeLLoS-CooL Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σχέσεις,αγάπη,πάθος,έρωτας μίας βραδιάς και πόσα άλλα αντιπροσωπεύουν τον καθένα απο εμάς. Εγω θα σταθώ στην αγάπη. Τι κάνεις για να κρατήσει η δυνατή και αληθινή αγάπη; να μην εξελιχθεί σε κάτι απλα περαστικό; Βρήκες αυτό το κάτι που σας δένει,το αλλο σου μισό,αλλά........ υπάρχουν κάποια θα έλεγα μικροπροβληματακια,του τύπου: α) απόσταση απο περιοχή σε περιοχή ,αυτο τουλάχιστον ακούω και διαβάζω συχνά ως το πιο πιθάνο πρόβλημα, Αθήνα-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη-Κρήτη-Πάτρα και πολλές περιοχές, ενας πιθάνος παραγοντας της μη μετακίνησης και των δυο είναι το σταθερό επάγγελμα, η το σπίτι να ειναι ιδιοκτήτης , η να έχει να προσέχει άρωστους γονείς χωρίς αδέρφια και μη μου πείτε για γεροκομεία!! ξέρω βαζω όλα τα ακραια αλλα θέλω καλές απαντήσεις) β) διαφωνία στις οικογένειες για την σχέση αυτη (ενα επίσεις πρόβλημα,για πολλούς λόγους μια απο τις δύο πλευρές να μην θέλει αυτη την σχέση η τον γάμο,ισως για χρήματα,ρατσισμός κ.τ.λ.) Αυτα τα δυο θεωρώ πως είναι βασικά προβλήματα. Κατα τ' άλλα όμως το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό και έχει βρεί το αλλο του μισό που χρόνια έψαχνε μέσα απο σχέσεις η γνωριμίες και δεν πρόκειται να ξανα βρεί αυτο το κάτι σε κάποιο αλλο πρόσωπο!! Τι θα κάνατε εσείς;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.