Προς το περιεχόμενο

Οθόνη FULL HD μέχρι 150€

zen3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, αποφάσισα να πάρω μια οθόνη και γω.

Ξέρω ότι τα 150€ δεν είναι πολλά -ούτε καν αρκετά για μια αξιόλογη οθόνη- αλλά αυτά διαθέτω.

Θέλω να είναι 22' και να υποστηρίζει Full HD και να έχει όσο μικότερο χρόνο απόκρισης γίνεται.

Θα την έχω για καθημερινή χρήση, browsing κυρίως δηλαδή, καθόλου gaming, και ταινίες.

PC Specs:

-CPU -> Intel E2180

-RAM -> Kingston 2GB στα 800Mhz

-VGA -> 8500GT nVidia 512MB

Προτείνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Βασικά, έχω συζήτηση μ'ενα παιδί σχετικά με την οθόνη και μου λέει πως δεν έχει νόημα Full HD σε 22άρα. Μόνο 24άρα και πάνω αξίζει.

Δημοσ.
ίσως να θέλει περισσότερη επιφάνεια εργασίας

Λογικά αυτό θα θέλει να πετύχει, αλλά οι 22'' βρε παιδιά δεν είναι αρκετές για 1920x1200...

Δημοσ.
Βασικά, έχω συζήτηση μ'ενα παιδί σχετικά με την οθόνη και μου λέει πως δεν έχει νόημα Full HD σε 22άρα. Μόνο 24άρα και πάνω αξίζει.

Διαφωνώ.............

Δημοσ.
Λογικά αυτό θα θέλει να πετύχει, αλλά οι 22'' βρε παιδιά δεν είναι αρκετές για 1920x1200...

Εδω στην 24αρα (με αναλυση 1920χ1200) κουραζεσαι να διαβασεις τα γραμματα, φαντασου στην 22αρα πως θα ηταν :P

Δημοσ.

Τι λέτε ρερ παιδιά;Native ανάλυση 1920χ1200 σε 22 inches; Όχι ρε παιδιά, θα στραβωθείτε με τόσο μικρό pixel.

Άλλωστε δεν υπάρχει και λόγος για full hd σε τόσο μικρή οθόνη. Ελάχιστοι αν θα καταλάβουν διαφορά.

Δημοσ.

Eτσι και αλλιως με την 1920χ1080 αναλυση που εχει η 22αρα υποστηριζει μια χαρα Full Hd, δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση (πχ 1920χ1200)...

Υ.Γ: Ρε παιδια το συγκεκριμενο thread δεν θα επρεπε να βρισκεται στην ενοτητα με τις οθονες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...