Fidelio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ..ε προφανώς ρε παιδιά θα παίζει και η ανάλογη φόρμουλα για "cheat games". Δεν πρόκειται να κλέψουν εμένα που ποντάρω 5 και 10 ευρώ την φορά , αλλά από την άλλη δεν πρόκειται να με αφήσουν να κάνω περιουσία ή τουλάχιστον σε μεγάλες ομάδες άνρθώπων. Μπακαλίστικα δηλαδή το σκέφτομαι, αν έχεις μια υπολογιστική μηχανή να βγάζει μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου πιθανότητες (κάτι που μπορεί να δει μόνο ο διαχειριστής του site) για πολλά τραπέζια ταυτόχρονα, ή αν έχεις κάποια δυνατότητα εντολής για την σειρά και τα συγκεκριμένα φύλλα που θα μοιραστούν σε κρίσιμες φάσεις των τουρνουά.. think is , αν είναι για το fun της υποθεσης δεν πρόκειται να ασχοληθεί και κανένας , αλλά αν δουν οτι ξέρεις απο πιθανότητες και αφιερώνεις πολλές ώρες, ε , δεν νομίζω να σε αφήσουν να ξεφύγεις σε κέρδη...
dark_banishing Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "αν δουν οτι ξέρεις απο πιθανότητες και αφιερώνεις πολλές ώρες, ε , δεν νομίζω να σε αφήσουν να ξεφύγεις σε κέρδη...". Τα λεφτά που κερδίζεις δεν τα χάνει το site αλλά οι άλλοι παίκτες. Το site είναι πάντα κερδισμένο και γενικά δεν έχει λόγο να κλέψει.
Fidelio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Προφανώς μπορούν να φτιάξου μια data base όπως ειπωθηκε πιο πάνω και να δημιουργήσουν ένα "φάκελο", βάση πιθανοτήτων ΟΣΟ πιο πολλά χρόνια παίζεις τόσο πιο πρoβλέψιμος τείνεις να γίνεις - αυτό είναι για παράδειγμα ένα υγιές κλέψιμο , από την άποψη οτι το ανθρώπινο μυαλό είναι αδύνατον να θυμάται αριθμούς , παρα στυλ παιχνιδιού- (παίζω πολύ ποκερ... )
Krokodilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω οτι είναι μποτ. Οσο καλοφτιαγμένο και να είναι δε μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικό. Εισαι βαθια, πολυ βαθια, μα πολυυυυυυυυυυ πολυ βαθια νυχτωμενος. υπαρχει ειδικη συσκευη κ προγραμμα που " μαντευει " ποια θα ειναι τα φυλλα του flop . Στα μεγαλα sites που παιεται ποκερ αυτο δεν μπορει να υπαρξει και να γινει. Επισης οταν πανω μιλαω για bots, δεν μιλαω για bots που κλεβουν ή βλεπουν κρυφα τα φυλλα των αλλων παικτων ή ξερουν τι φυλλα θα ερθει. Καμια σχεση! Απλως ειναι bots που ξερουν να παιζουν ποκερ, εχουν φοβερη γνωση στατιστικων κλπ και συνδεονται σε ενα ή περισσοτερα τραπεζια και κερδιζουν γιατι ειναι καλυτεροι παικτες απο αυτους που παιζουν. Ή για ανθρωπους που παιζουν με την βοηθεια bots τα οποια διαβαζουν την οθονη και δινουν στιγμιαια τα στατιστικα του χεριου σου και πιθανες καταστασεις καθως και την καλυτερη κινηση που μπορεις να κάνεις.
Giorgos? Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 καλά όλα αυτά που λέτε τα έχω ακούσει όλα επί 10 φόρες και συμφωνώ απολυτά με όλους ότι μπορεί να γίνεται άλλα αυτό που λέει φίλος p_under δεν το έχω ξανακούσει και απογείωσε....χαχαχ
akpe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "αν δουν οτι ξέρεις απο πιθανότητες και αφιερώνεις πολλές ώρες, ε , δεν νομίζω να σε αφήσουν να ξεφύγεις σε κέρδη...". Τα λεφτά που κερδίζεις δεν τα χάνει το site αλλά οι άλλοι παίκτες. Το site είναι πάντα κερδισμένο και γενικά δεν έχει λόγο να κλέψει. That's the point. Το κάθε online τραπέζι παίρνει έιτε ένα ποσοστό από το pot, είτε ένα ποσοστό από τα buy-in (στα τουρνουά π.χ. στο pkr, όταν το buy-in είναι €100+5, τα 5 πάνε στην μαμά εταιρία ). Βγάζουν τα κέρατά τους ήδη έτσι. Αν και σε κάποιο online τραπέζι πριν καιρό (δεν θυμάμαι ακριβώς λεπτομέρειες) είχε γίνει τρελό σκάνδαλο, όταν ένας πρώην υπάλληλος της εταιρίας μπήκε και άρχισε να κλέβει κόσμο. Πέρασαν κάποιες μέρες και κάποια εκατομμύρια μέχρι να τον βρούνε, χωρίς να είμαι σίγουρος αν τυχόν αποζημιώθηκαν όσοι τα χάσανε. Οπότε ναι, μέσω hack η δυνατότητα υπάρχει. Το θέμα είναι πως οι ίδιες οι εταιρίες παίρνουν αντίμετρα, τόσο στο Αμέρικα όσο και και στην Ευρώπη. Πάντως υπάρχουν δυο τεινά για φαινόμενα σαν αυτό που περιγράφεις. Έμπειρος παίκτης ή επαγγελματίας. Κάπου έχω μια λίστα με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες (Negreanu, Hansen, Ng, Lieu κ.λπ.), αν έπαιξες pokerstars δεν είναι καθόλου απίθανο να συνάντησες έναν εξ αυτών, ακόμα και σε low stakes τραπέζια. Όσο για αυτό που λέει ο p_under, αν αναφέρεσαι σε software, κάνει την ίδια δουλειά που κάνει το μυαλό ενός επαγγελματία παίκτη, τίποτε παραπάνω.
foufoutios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Επισης παλιοτερα ειχε τυχει να υπαρχουν 5 ασσοι στο ιδιο τραπεζι! Ειχαν βγαλει screenshot αν θυμαμαι καλα και πηγε δικαστικα το θεμα
akpe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Να μαντέψω... AbsolutePoker.com? edit: WTF? pokerstars?! :/
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 δεν νομιζω πως προλαβαινεις να βγαλεις screenshot+να γραψεις στο chat+ταυτοχρονα να ενημερωθει admin+να κανει cancel το τραπεζι.οπως ξερετε μολις ανοιξουν τα χαρτια λεει ποιος κερδιζει κ μετα ξαναξεκιναει σε δευτεροπλεπτα... 1.sto 2o link διαβαστε τα comments.<<PokerStars Tournament #14705493, No Limit Hold'em Buy-In: $10.00/$1.00 1059 players Total Prize Pool: $10590.00 Tournament started - 2005/11/12 - 12:00:00 (ET) Tournament finished - 2005/11/12 - 23:24:23 (ET) 1: gamblninfla (Royal Palm Beach), $2647.51 (25%)>> 2.ο λογος για το photoshop ειναι καθαρα θεμα ανταγωνισμου... http://666kb.com/i/at2he1jh5m5j2xu6a.png http://www.neologies.net/2006/06/pokerstarscom-five-aces.html http://www.wired.com/wired/archive/13.09/pokerbots.html user bot
kage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 http://stoixhma.betfair.gr/poker/cat-9/wsope/post-4-170909.html?CID=3772097&PLA=7778424341660248 Θρίαμβος για το ελληνικό poker στο Λονδίνο, με τον 23χρονο παίκτη της Betfair, Ανέστη Μέτσα, να κερδίζει $1.000.000, το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει ποτέ Έλληνας παίκτης,>> κ ξεκινησε απο freeroll ονλινε ποκερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.