Giorgos? Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Παίζω πόκερ εδώ και 3 χρόνια στο διαδίκτυο με λεφτά και θέλω να ρωτήσω κάτι που εχτές μου έκανε μεγάλη εντύπωση και συγχρόνως με έβαλε σε υποψίες.Τυχαίνει εδώ και δυο εβδομάδες κάθε μέρα να σημειώνω τους τελευταίους 10 σε 3 τουρνουά μεγάλα σχετικά για λόγο ότι θέλω να ξέρω με ποιους έχω να κάνω την ώρα που παίζω γιατί παίζω και γω σε αυτά τα τουρνουά.Εχτές λοιπόν είδα έναν τύπο ο οποίος προχτές κέρδισε ένα από αυτά τα τουρνουά και εχτές το βράδυ έπαιζε σε 2 τουρνουά συγχρόνως και βγήκε και στα 2 τουρνουά 1.Έμενα αυτό δεν μου φαίνεται φυσιολογικό και ρωτάω αν σε κάποιον που παίζει του φαίνεται λογικό αυτό το γεγονός.Πέρα από εμπειρία και ικανότητα θέλει και πόλι τύχη ειδικά σε τουρνουά και για αυτό το λόγο ρωτάω.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεί να είναι κάποιος γνωστός παιχτης ποκερ.. Και δεν είναι απίθανο να παίζει σε πολλά τραπέζια μαζι πολλοι το κανουν.
Giorgos? Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι άλλα εγώ μιλάω για τουρνουά όχι για κανονικά λεφτά
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ti εννοεις τουρνουα? Δεν θα μπορουσαν να παιρνουν μερος?
nickarmy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 πιστεύω πως είναι μηχανή (δεν θυμάμεπως λεγετε) η οποία συλλέγει δεδομένα απο τους άλλους παιχτες κτλ και πιαζει εναντιων τους
zagga Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει ρομποτακι ειδικα στο b w μου φαγε πολλα λεφτα...προσοχη σε παιχτεσ που βλεπετε οτι κερδιζουν στο flop ενω δεν εχουν στη αρχη τπτ και μπαινουν τα ρομποτακια αυτο κανουν!και το προφιλ αμα εχει νουμερα μετα απο ονομα προσοχη!
Mystirios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω οτι είναι μποτ. Οσο καλοφτιαγμένο και να είναι δε μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικό. Υπάρχουν προγράμματα που συλλέγουν στατιστικά για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και τα κρατούν σε κεντρική db έχοντας έτσι ένα αρκετά καλό στατιστικό δείγμα. Όποιος τα χρησιμοποιεί με το που κάθεται στο τραπέζι μαζί σου ξέρει εκ των προτέρων αν είσαι π.χ tight/loose/aggressive και κάθε φορά που κάνεις κάτι μπορεί πιο εύκολα να υποθέσει τι μπορεί να έχεις. Αν συνδυάσεις εμπειρία/ικανότητα και την ανάλογη ντόπα (προγραμματάκι) δε το βρίσκω απίθανο να τα πάει τόσο καλά.
Fidelio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ...νομίζω οτι είναι αυτόνοητα τα πράγματα. Το να υποθέτουμε οτι πέφτει κλέψιμο στο net-ποκερ , είναι σαν να υποθέτουμε οτι στο σκάνδαλο της siemens μοιράστηκαν μίζες εκατομυρίων.
Giorgos? Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 σύμφωνο με τον fidelio διότι ρε παιδιά σας λέω παίζω 3 χρονιά και έχω βγει και γω 1 σε τουρνουά άλλα όχι έτσι είπαμε...
kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 οτι υπαρχουν απειροι νεοι παιχτες που μπαινουν κ για χαβαλε κ κανουν all in me thn 1η δεν παει να πει οτι ειναι fake... παιξε σε μερικα γνωστα site που συμετεχουν σε ept,wpt,gpt μπορει να βγαλεις κ καμμια θεση...partypokers,pokerstars,poker.gr και pokerunion.gr για τα νεα.. τι εννοεις συμμετεχεις σε μεγαλα τουρνουα?τα εβδομαδιαια που κανονιζουν τα σιτε? αν θες λεφτα, μπες σε ενα τραπεζι με φιλους σου οσοι προλαβουν κ μοιραστειτε τα κερδη... αν το τραπεζι ειναι 8αρη αν μπειτε 4-5 νομιζω εχετε πιθανοτητες να κερδιζετε.. @mysterius εννοεις οτι υπαρχει προγραμμα για users που να μπορει να μαζευει στατιστικα οσο καιρο παιζει στο σιτε?μπορει για τους owners για users λιγο δυσκολο... παντως,σχεδον ολα τα σιτε σου επιτρεπουν να κανεις comments με οσους παιζεις για να ξερεις κ συ πως παιζει ο αλλος... βεβαια οσο παιζεις ποκερ συνηθως αλλαζεις κ τον τροπο που παιζεις...οποτε δεν ξερω αν εχει νοημα το ολο θεμα...
p_under Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πιστεύω πως είναι μηχανή (δεν θυμάμεπως λεγετε) η οποία συλλέγει δεδομένα απο τους άλλους παιχτες κτλ και πιαζει εναντιων τους υπαρχει ειδικη συσκευη κ προγραμμα που " μαντευει " ποια θα ειναι τα φυλλα του flop .
nickarmy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 για τα spybot λέω (ετσι αν θυμάμεκαλά λέγοντε) και φτιαγνομτε απο τους χρήστες βεβαια ειναι ευκολο να τα εντοπίσεις και να τα ''τινάξεις''
Fidelio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα poker- site , που να το έχεις βασίσει σε ένα πρόγραμμα το οποίο κατευθύνει τα φύλλα του τραπεζιού, όταν χρειάζεται ; Σαν κεντρική ιδέα δηλαδή. Ειλικρινά , πιστεύει κανείς οτι οι owners δεν μπουρούν να έχουν αυτή την δυνατότητα;
dark_banishing Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καθόλου δύσκολο. Βασικά οπουδήποτε υπάρχει συναλαγή χρηματων ειδικά μέσω ιντερνετ μπορεί πολύ εύκολα να υπάρξει απάτη. Ένας από τους κύριους λόγους που εμπιστεύομαι τα Online ποκερ site είναι ότι δεν παίζεις εναντίων τους. Αυτοί έχουν εξασφαλισμένο κέρδος είτε εσύ κερδίζεις είτε χάνεις. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζω μικροποσά για αυτούς. Δηλαδή δε νομίζω ότι τα 10 ευρώ που βάζω ανα τουρνουά είναι αρκετός λόγος για αυτούς να ρισκάρουν όλο το μαγαζί τους. Επίσης στα site που παίζω δεν έχω παρατηρήσει κάτι παράξενο. Δηλαδή άμα όλο έχανα προφανώς θα σταμάταγα.
Praetorianos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως στα μεγάλα site (pkr.com, pokerstars.com) λένε ότι παίζουν πιστοποιήσεις από αμερικάνικες ενώσεις. Φυσικά τίποτα δεν τις εμποδίζει να είναι μούφα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.