Προς το περιεχόμενο

Nero 7 και δημιουργία DVD που δεν παίζει στο DVD player μου

g6519

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ απο ενα νεο μελος

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και ελπιζω καποιος

να μπορει να με βοηθησει γιατι ειμαι και λιγο ασχετος.

Μετα απο πολλες προσπαθειες εγραψα μια ταινια σε dvd με τη βοηθεια του Nero7 ultra αλλα με μεγαλη μου απογοητευση ειδα οτι αυτο το dvd δεν παιζει στο dvd player μου.

Τι πρεπει να κανω για αυτο???

Θελει και καποιο αλλο προγραμμα???

Ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων

Φιλικα

Δημοσ.
infrarecorder και δωρεαν

φιλε tzotzo σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Αλλα το infrarecorder θα αντικαταστησει το νερο7 δλδ

θα πρεπει να γραψω το dvd με το infrarecorder, η θα πρεπει

να κανω κατι αλλο? (και αν μπορεις να μου πεις τι ακριβως)

Και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Το Nero αναλαμβάνει να κάνει και κάποια κωδικοποίηση από μορφή μοναδικού αρχείου video (π.χ. AVI ή MKV) σε DVD-VIDEO ή όχι; Γιατί αν το κάνει, τότε δε μπορείς να το αντικαταστήσεις μόνο με το InfraRecorder.

Δημοσ.

Επειδη ειναι το 7 μαλλον δυσκολο για να επανακωδικοποιει.

Αν εχεις το πρωτοτυπο dvd και θες να το αντιγραψεις ανοιγεις το προγραμμα και πατας copy disc στην αρχικη οθονη.

Αν για καποιον λογο ειναι τα αρχεια του dvd ηδη στον δισκο πατας video disc στην αρχικη ιθονη και μετα εισαγεις τα αρχεια στο πλαισιο.

Δημοσ.

Καθόλου δύσκολο. Εξαρτάται από την έκδοση (Premium, Ultimate κλπ) και άρα, αν περιλαμβάνει license για το DVD-Video Plug-in ή όχι.

Δημοσ.

Αν εχεις το πρωτοτυπο dvd και θες να το αντιγραψεις ανοιγεις το προγραμμα και πατας copy disc στην αρχικη οθονη.

Αν για καποιον λογο ειναι τα αρχεια του dvd ηδη στον δισκο πατας video disc στην αρχικη ιθονη και μετα εισαγεις τα αρχεια στο πλαισιο.[/quote

παιδια σας ευχαριστω πολυ , αλλα επειδη μου μοιαζουν με κινεζικα αυτα που μου λετε,

μηπως εννοειτε να μην γραψω το dvd με νερο7 αλλα με το infrarecorder κατευθειαν???

Θυμιζω οτι θελω να γραψω ταινια που εχω στο σκλερο δισκο τπυ pc μου σε dvd και να μπορει

να παιζει σε dvd player (σονυ 5 ετων)

Και παλι ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
τι μορφης ειναι η ταινια που θες να γραψεις?

avi divx mov mkv?

ή avi ειναι ή divx (ενα απο τα δυο αλλα δεν θυμαμαι)

Δημοσ.

θα χρησιμοποιησεις το προγραμμα convertxtodvd για να μετατρεψεις την ταινια σε αρχεια dvd και μετα ειτε με το Nero ειτε με το infrarecorder θα το γραψεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...