Kleos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παιδες ειμαι εντελως ασχετος απο WoW αλλα θελω να ξεκινησω να παιζω αυτο το παιχνιδι...πειτε μου λοιπον για να παιξω πρεπει να παρω το κυριως παιχνιδι και τα 2 expansion ή μπορω μονο με το κυριως??Επισης θα εχω λίγο χρονο δωρεαν παιχνιδιου χωρις να παρω pre-paid card μονο αγοραζοντας το game?Ξερετε εγω επαιζα l2 και εχω συνηθισει τα chronicle και τα throne και τωρα δεν καταλαβαινω τα expansion πως λειτουργουν.. σχετικα με την εγκατασταση/δημιουργια account ελπιζω οταν το αγορασω να με καθοδηγησει...αν υπαρχει καμμία δυσκολια στην εγκτασταση πειτε την..
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για αρχή δές δυο θέματα πιο πάνω που είναι το sticky.
Kleos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλα εχει 1000 σελιδες και επισης δεν ξερω αν απαντα σε θεματα νεων στο παιχνιδι ή αν αφορα αυτους που παιζουν ηδη
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Συνοπτικά μπορείς να παίζεις με το πρώτο παιχνίδι μέχρι τα 60lvl.. Μετά για 70 και νέες περιοχές πρέπει να βάλεις το burning crusade και μετά για 80 και περισσότερο content το wrath of the lich king.. μπορείς βέβαια να βάλεις απευθείας όλα τα παιχνίδια.. Αυτό θα σου δώσει και τη δυνατότητα να παίξεις τις νέες races που ήρθαν με κάθε expansion οπως blood elves,death knights κτλ.. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τις 30ημέρες δωρεάν παιχνιδιού αγοράζοντας εικονικά ένα μήνα(βάζεις να ανανεωθεί αυτόματα όταν λήξει ο free χρόνος σου). Μετά οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να το ακυρώσεις αυτό (δεν θα έχει χρεωθεί η πιστωτική σου πρίν την ανανέωση) και να παίξεις μόνο τις 30 μέρες. Κατα τα άλλα το θέμα παραπάνω είναι φυσικά και για νέους παίκτες
Kleos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 να σε ρωτησω ομως αν μεσα στο παιχνιδι περασει απο διπλα μου ενας 70lvl(σορρυ αν λεω βλακεια ειμαι ντιπ νουμπ απο WoW) και εγω δεν εχω τα τελευταια expansion...θα μου ειναι αορατος??επισης μεχρι τα 60 παω γρηγορα?? Κατι αλλο ...η εγκτατασταση ειναι πολυπλοκη??επισης μηπως χρειαζομαι καποιο patch??Κατι τελευταιο...δεν καταλαβα πως εξασφαλιζω τον δωρεαν χρονο για 1 μηνα...δηλαδη οταν αγορασω το game να αγορασω και μια pre-paid μαζι ή οχι? Με λιγα λογια μπορω να παιξω μερικες μερες free με αυτο? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0177890&catid=070200
Skia11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μπές στο site του European WoW, κατέβασε το free trial να δείς αν σου αρέσει (14 μέρες αν δε κάνω λάθος) και αν σ' αρέσει τότε πήγαινε σκάστα για xpansions κτλ. Αόρατος δεν είναι κανένας απλά δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιες ηπείρους του game αλλά δε σε νοιάζει γιατί είναι high lvl areas anyway, επίσης δε θα έχεις πρόσβαση νομίζω σε items και proffesions των xpanions.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=101174
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.