Προς το περιεχόμενο

Τι προτεινετε

GREGOR78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω μια κονσολα και εννοειτε οτι ειμαι αναμεσα στο ps3 και XBOX 360 CONSOLE ELITE VERSION BLACK...καταρχην δεν γνωριζω αν το ps3 τσιπαρετε.Επισης να αναφερω οτι πριν 2 χρονια ειχα XBOX 360 το οποιο το ειχα τσιπαρει και μεσα σε 6-7 μηνες μου καηκε και λογικα δεν το επιανε η εγγυηση αφου ειχε ανοιχτει..Και εδω ζηταω τη βοηθεια σας και τις γνωμες σας για το ποια απο τις δυο συσκευες αξιζει να παρει κανεις και σαν τιτλους πιο υπερτερει..

Δημοσ.
Σκεφτομαι να αγορασω μια κονσολα και εννοειτε οτι ειμαι αναμεσα στο ps3 και XBOX 360 CONSOLE ELITE VERSION BLACK...καταρχην δεν γνωριζω αν το ps3 τσιπαρετε.Επισης να αναφερω οτι πριν 2 χρονια ειχα XBOX 360 το οποιο το ειχα τσιπαρει και μεσα σε 6-7 μηνες μου καηκε και λογικα δεν το επιανε η εγγυηση αφου ειχε ανοιχτει..Και εδω ζηταω τη βοηθεια σας και τις γνωμες σας για το ποια απο τις δυο συσκευες αξιζει να παρει κανεις και σαν τιτλους πιο υπερτερει..

μόνο και μόνο που λες τσιπάρετε πάρε 360.η εγγύηση το πιάνει αν έχει το αυτοκόλητο.

• Super Moderators
Δημοσ.

1.

Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia:

Ιδιαίτερα, τα μέλη
οφείλουν
:

* ...

* Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα
και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα
.

* ...

Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς:

α. Εσένα τον ίδιο, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν

β. Το forum που σε φιλοξενεί και τα υπόλοιπα μέλη του, αφού καθίσταται πιο αποτελεσματική η λειτουργία της Αναζήτησης

2.

Υπάρχει ήδη πλήρες θέμα:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189108

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...