Cernic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εχω εναν server lineage2 και θελω να περασω τα flash γιατι με flash ειναι... και επισης μεσα σε αυτα να βαλω accout manager επισης castle control,top pvp και heros...καπιος που να ξερει?ειναι μεγαλη αναγκη...ευχαριστο προκαταβολικα...αμα γινετε να μου εξηγησετε βημα βημα αναλιτικα!!!
fragi15 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 αυτά που αναφέρεις αποτελούντε από php scripts. δεν έχω ιδέα πώς μπορείς να ενσωματώσεις php μέσα σε flash, αλλά νομίζω πως με ένα site, στο οποίο να έχεις ένα iframe για το flash, και γύρω γύρω τα υπόλοιπα όπως τα php scrips θα είσαι οκ...
Cernic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 αυτά που αναφέρεις αποτελούντε από php scripts. δεν έχω ιδέα πώς μπορείς να ενσωματώσεις php μέσα σε flash, αλλά νομίζω πως με ένα site, στο οποίο να έχεις ένα iframe για το flash, και γύρω γύρω τα υπόλοιπα όπως τα php scrips θα είσαι οκ... ευχαριστο....να εισαι καλα φιλε μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.