universe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια χαρα, Εχω μια ATI Sapphire 4850 512Mbσε καινουργιο pc dual boot με win xp pro SP3 32bit kai win xp 64bit. Δουλευω το συστημα οχι πανω απο 1,5 μηνα.Στα xp 32bit ολα καλα.Στα 64 ομως ξαφνικα μαυριζει η οθονη σαν να κλεινω το monitor ενω το pc δουλευει κανονικα.Αλλαξα τους drivers και εβαλα τους τελευταιους αλλα τα ιδια. Αυτο γινεται σε ανυποπτο χρονο, δεν υπαρχει δλδ καποιο προγραμμα που ανοιγω και γινεται. Την 1η φορα που εγινε δεν εδωσα μεγαλη σημασια αν και δεν μου κα8ισε καλα, αλλα ειπα ok μπορει να φλασαρε κατι. Την δευτερη επειδη δουλευα σχεδον 24αρωρο στο pc ειπα μηπως λογω θερμοκρασιας αν και δεν υπηρχε τοσο ζεστη στο χωρο.Ομως την τριτη που έγινε δεν ειχα αναψει το pc πανω απο μιση ωρα και τοτε αρχισα να αναρωτιεμαι τι γινεται. Οταν εκανα reset για να ξαναξεκινησει το συστημα , δεν ξεκινησε το pc και το beep δεν ηταν το beep που κανει στο boot, ηταν beep πιο μακρυ.Επρεπε να το κανω shut down μετα boot και τοτε οκ. Επίσης κατι αλλο που γινοταν στα 64 οταν εκανα update τους drivers της καρτας.Οταν κανει boot , ανοιγουν τα windows, φορτωνει οτι εχει να φορτωσει θεωριτικα και μετα φλασαρει η οθονη, μαυριζει δηλαδη για λιγοτερο απο 1sec λες και φορτωσε κατι ακομα(τα γραφικα πρωφανως) και ξαναανοιγει κανονικα, μετα ολα οκ.Ουτε αυτό μου άρεσε και ξαναεκανα update καταιβαζοντας τους τελευταιους drivers , αυτους που εχω και τωρα, παρ'όλ'αυτά το ξανακανει αυτο στο boot..Αλλα αυτό οκ δεν ειναι προβλημα μεγάλο, το θέμα ειναι γιατι κλεινει η οθονη στα καλα καθουμενα. Αν εχει κανεις καμμια ιδεα θα ειμαι ευγνωμων! Ευχαριστω.
grimpr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλή τύχη με τα Windows XP 64bit... Γνώμη μου και πολλών άλλων εάν κάνεις ένα search στο Insomnia, να περάσεις πλήρως είτε σε Vista 64bit SP2 είτε σε Windows 7 64.
universe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Θα το είχα κάνει ήδη αν υπήρχαν drivers για την m-audio audiophile 192 που έχω...
grimpr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.m-audio.com/index.php?do=support.drivers&f=987 Driver. http://www.m-audio.com/index.php?do=support.drivers&f=987&dl=yes
universe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για vista ξερω υπαρχουν αλλα δεν τα θελω. Αν βγαλουν για τα 7 τοτε θα κανωτην τραμπα φιλε. Thanks παντως νασαι καλα
grimpr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αρκετοί οδηγοί για Vista 64bit είναι συμβατοί με τα 7 να γνωρίζεις, μιας και είναι ακριβώς το ίδιο λειτουργικό, με άλλο όνομα...
universe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λες δλδ να δουλεψει στα win7 με τους drivers των vista? Aυτο θα εχει ενδιαφερον..θα το τσεκαρω παντως, thanks και παλι φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.