domal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον παιδια συνδεσα την hdready tv που εχω σπιτι με το macbook air , με καλωδιο mini dvi /dvi και με ανταπτορα καπακι dvi /hdmi Ολα καλα , αμεσως το mac μου εδειξε τις διαθέσιμες αναλυσεις (οι οποιες εφταναν μεχρι 1920) οταν εβαλα την κλασικη αναλυση 1360/768 (hdready) μου εδειξε στην οθονη ο,τι ακριβως εβλεπα και στον mac (επελεξα mirror & overscan) αλλα η εικονα δεν εκτεινονταν σε ολο το μηκος της οθονης αλλα στα πλαγια ειχε ενα κενο περιπου 5 εκατοστα (και απο την μια και απο την αλλη πλευρα ) Μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως δεν κανω καλα ?? (Ας σημειωθει οτι το pc που ειχα συνδεδεμενο εδειχνε κανονικα σε ολη την εκταση της οθονης) Η τηλεοραση μου ειναι philips 42" hd ready
Whiteyez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Τι έκδοση λειτουργικού έχεις; Γιατί στο Snow Leopard θα σου έχει και αναλύσεις 720p και 1080p/i να διαλέξεις.
domal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα εδειξα καμπανα , φυσικα snow εχω !!!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το κατάφερες; Αυτο που πιστεύω είναι λογικά οτι η κάρτα γραφικών δε σηκώνει τόσες ίντσες και γι'αυτό σου περιορίζει την εικόνα σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, ανεξάρτητα απο την ανάλυση.
iced Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 κάρτα γραφικών δε σηκώνει τόσες ίντσες Τι εννοεις δεν σηκωνε? Επισης τι εννοεις ανεξαρτητα την αναλυση???.. Κατι δεν εχεις εμπεδωσει μαλλον. Μπορουμε να εχουμε 150" με 1900*1200αναλυση, απλα θα εχει τεραστιο κοκκο. Η καρτα αφου σηκωνει αυτη την αναλυση δεν εχει σημασια ποσες " ειναι το πανελ domal καλοριζικο το νεο setup, χαιρομαι που εμεινες ευχαριστημενος με το καλωδιο
haHa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το αρχικο προβλημα υπηρχε γιατι το ειχες βαλει σε mirror, δηλαδη η τηλεοραση εδειχνε ακριβως οτι εδειχνε το λαπτοπ σου και ειχε και την αναλυση του λαπτοπ σου.. Οι μαυρες μπαρες δεξια/αριστερα προεκυπταν γιατι οι τηλεορασεις ειναι πιο wide (16:9) απο τις οθονες υπολογιστων (16:10) , εχουν δηλαδη μεγαλυτερο πλατος. Οποτε οταν του ελεγες mirror, δηλαδη να δειξει οτι ακριβως εδειχνε η οθονη του υπολογιστη, τοτε αυτο δεν μπορουσε να γεμισει την τηλεοραση που ειναι πιο πλατια.. Τωρα που δεν του ειπες mirror, αλλα να το δει σαν κανονικη 2η οθονη, η εικονα πιανει ολη την επιφανεια και εχει κ σωστη αναλυση! Ελπιζω να εγινα κατανοητος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.