antreas18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Di Caprio εχει γινει πολυ καλος ηθοποιος.Εχει εξελιχθει παρα πολυ + οτι πλεον παιζει σε πολυ καλες ταινιες.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά το κακό [;] του Depp είναι ότι πολλές φορές παίζει τρελιάριδες, ημί-gay χαρακτήρες (gay όχι σαν χαρακτήρες γενικότερα, gay έτσι όπως τους παίζει) και δε ξέρω τελικά αν αυτό τον συμφέρει. Δηλαδή εγώ πλέον προτιμώ να βλέπω οτιδήποτε άλλο με Depp παρά συνεργασίες Depp-Burton. Αυτο μου αρεσει στον Johny, ειναι ευελικτος και ενω ολοι του σχεδον οι ρολοι ειναι τρελιαρηδες σε ολους δινει τα ολα του και του ταιριαζουν και γαντι. Απλα σκεφτεσαι καλυτερο ηθοποιο στη θεση του και δεν μπορεις να διαλεξεις γιατι ξερεις οτι δεν υπαρχει αλλος που θα μπορουσε να καλυψει τη θεση καλυτερα. Κατι σαν τον Jim Carey ενα πραγμα, αν θελεις ζωντανο cartoon απλα δεν υπαρχει αλλος σαν αυτον. Επισης μου αρεσει που δεν παιζει "macho" χαρακτηρες που τους "γαμει και τους δερνει" ολους αλλα ποιο νορμαλ (οσο τρελιαρηδες και αν ειναι) και ποιο ανθρωπινους με αναλογες συμπεριφορες. Τωρα για τον κυριο Brad νομιζω η επιτομη της καριερας του ηταν σιγουρα το Snatch και Fight Club. Εκει εδειξε ο ανθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.