livewire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Η συζήτηση που γίνεται στο άλλο τόπικ έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το ίδιο το θέμα που πραγματεύεται, oπότε ας το αναπτύξουμε εδώ. Εξάλλου πιστεύω ότι πολλοί από εσάς, όπως και εγώ, έχετε συζητήσει διεξοδικά και κατ'επανάληψην με την παρέα σας την περίπτωση του σαγηνευτικού αιώνιου έφηβου από την ορεινή Οκλαχόμα(Go Thunders \m/). Περίπτωση κλασσική luv'it or hate it type-o-guy, όπως τουλάχιστον θα συμφωνούσαμε όλοι, πιστεύω. Προσωπικά συντάσσομαι με το μέρος των υποστηρικτών της άποψης ότι κάτω από το μανδύα του πιο επιθυμητού αρσενικού στις ηλικίες 16 - 36 και 24 - 48, κρύβεται ένας ικανότατος ηθοποιός με τρομερή έφεση στην επιλογή σεναρίων και συνεργατών. Λέγοντας "ικανότατος" θα έλεγα ότι δεν χτυπάει βέβαια πρωτάθλημα, ίσως ούτε και Τσάμπιονς Λιγκ με όρους Σούπερ Λίγκας, αλλά σίγουρα εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία από τον πρώτο γύρο και παλεύει με αξιώσεις για την έξοδο στην Ευρώπη. Δε θα τον τοποθετούσα δηλαδή, δίπλα σε τιτάνες τύπου Νίκολσον, ΜακΚέλεν, Μπαρδέμ, αλλά σίγουρα είναι και δύο κλάσεις πάνω από γατάκια όπως οι ΝτιΚάπριο, Κρούζ, Κέητζ(ο Νίκολας) που είναι ικανοί να χαντακώσουν μια αξιόλογη ταινία με την αγαρμποσύνη τους. Ερμηνείες με πολλλά κιλλά κοχόνες μπορώ να θυμηθώ κάμποσες, (με τυχαία σειρά) -2- -4- -1- -3- ...ενώ είναι και μερικές ακόμα, όπου παίρνει ' λίαν καλώς ' με χαρακτηριστική άνεση (πχ αυτή, ετούτη, εκείνη κι εκείνη). Πραγματικά δεν μπορώ να ανακαλέσω κάποια ταινία στην οποία η παρουσία του να μου προκάλεσε δυσφορία ή αδιαφορία. Ή έστω λίγη ασδφσδαφορία βρε αδερφέ. Τίποτα! ΥΓ.1) Το τραγικό του, πραγματικά, πέρασμα από "Τα φιλαράκια" είναι μάλλον το χειρότερο από μια μακρά λίστα ελεεινών καμεόζ που θέσπισε η σειρά και μάλλον έγινε καταλάθος εξεπίτηδες για να σαμποτάρει τη σειρά που έβαλε στο μπαγκόσμιο χάρτη το φίνο κατα τ' άλλα γυναικάκι του. ΥΓ.2) Πείτε αν θέλετε και για άλλους bold and beautiful ηθοποιούς που έχουν ένα θεματάκι με το ταλέντο τους. Ή δεν έχουν καθόλου.
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω προφανώς να κάνω καμια υπερανάλυση.. Απλά να πω οτι είμαι και εγώ με τους υποστηρικτές του.. Θεωρώ πολύ κομπλεξικό ο οποιοσδήποτε "ωραίος" να θεωρείται άμεσα και αποτυχημένος.. Μου έχουν αρέσει όλες ανεξαιρέτως οι ερμηνείες.. Βέβαια tbh δεν θα διαλέξω να δω μια ταινία λόγω αυτού (όπως κάνω συχνά λόγω σκηνοθέτη/πρωταγωνιστή) αλλα απο την άλλη δεν με έχει χαλάσει ποτέ ταινία με αυτόν.. Τουναντίον, τον θεωρώ τρομερά ταλαντούχο. Δεν έχει παίξει ποτέ κόντρα ρόλο να τον δούμε εκεί.. Αλλα όπως και να έχει είναι καλός.. Κόντρα ρόλο εννοώ τύπου heath ledger ο οποίος παρόλο το good look του μια φορά όλο κ όλο έπαιξε τον "ωραίο" στο πολύ καλό knight's tale.
livewire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αν έπιασα σωστά το πως το εννόησες, νομίζω πόσταρα πεντ έξη κόντρα ρόλους παραπάνω. Ειδάλλως, τι είναι κόντρα ρόλος? Επίσης, να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό το τελευταίο. Ο Brad Pitt, που τυχαίνει να είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του "φαινομένου Brad Pitt", στις πλέον δυνατές του ερμηνείες δεν θα έλεγα ότι ενσαρκώνει συμβατικούς, όμορφους, κλιν κατ χαρακτήρες, άσχετα αν λόγω του παρουσιαστικού του αυτοί καταλήγουν να είναι awfully σέξυ, μεταξύ άλλων!
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά δεν τα πήγα ποτέ καλά με την κινηματογραφική ορολογία.. Εννοώ να "σπάσει" το πρόσωπο του ωραίου και να βασιστεί καθαρά στην ερμηνεία του.. Λέγε με ledger/joker. Ίσως να μην το περιγράφω και σωστά γιατί όπως είπα δεν την έχω την ορολογία/κινηματογραφικό σκεπτικό..
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς έτσι είναι, όποιος ηθοποιός γνωρίζει την αποθέωση από νεαρά κοριτσούδια αυτομάτως γνωρίζει και το μίσος των αρσενικών ανταγωνιστών. Ένα άλλο τέτοιο παράδειγμα είναι ο Τζόνυς (ο Depp), για το ταλέντο του δε θα μιλήσω. Για τον Pitt τώρα, δε ξέρω πραγματικά πόσες ταινίες με αυτόν έχω δει. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του, τον θεωρώ αξιόλογο ηθοποιό σε γενικές γραμμές. Έτσι κι αλλιώς ένας ηθοποιός θα παίξει και σε ταινιάρες (που θα χαρακτηριστούν ταινιάρες και λόγω της ερμηνείας του), θα παίξει όμως και σε πατάτες.
PavelX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρέσουν οι ταινίες στις οποίες παίζει αλλά νομίζω είναι ηθοποιός σε στυλ George Clooney. Δηλαδή παίζει με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις ταινίες, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχω δει κάποια "ερμηνεία" του που να πω "ε γουαου" (πχ. Al Pacino - ενδεικτικά στην ταινία Άρωμα Γυναίκας). Και στο Benjamin Button ήταν απλά ανέκφραστος σε όλες τις σκηνές. Άποψή μου ε.
the_end Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Προσωπικά συντάσσομαι με το μέρος των υποστηρικτών της άποψης ότι κάτω από το μανδύα του πιο επιθυμητού αρσενικού στις ηλικίες 16 - 36 και 24 - 48, κρύβεται ένας ικανότατος ηθοποιός με τρομερή έφεση στην επιλογή σεναρίων και συνεργατών. Λέγοντας "ικανότατος" θα έλεγα ότι δεν χτυπάει βέβαια πρωτάθλημα, ίσως ούτε και Τσάμπιονς Λιγκ με όρους Σούπερ Λίγκας, αλλά σίγουρα εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία από τον πρώτο γύρο και παλεύει με αξιώσεις για την έξοδο στην Ευρώπη. Δε θα τον τοποθετούσα δηλαδή, δίπλα σε τιτάνες τύπου Νίκολσον, ΜακΚέλεν, Μπαρδέμ, αλλά σίγουρα είναι και δύο κλάσεις πάνω από γατάκια όπως οι ΝτιΚάπριο, Κρούζ, Κέητζ(ο Νίκολας) που είναι ικανοί να χαντακώσουν μια αξιόλογη ταινία με την αγαρμποσύνη τους. συμφωνώ πάνω κάτω με το quoted αλλά το ζουμί είναι στο bold. μια γραμμή είναι αρκετή για τον brad. no more.
pop corn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 livewire, θεωρώ ότι είναι καλός ηθοποιός. Ως εκεί. Αλλά έχω δυο αντιρρήσεις. 1) Ο Μπαρδέμ γιατί στο ίδιο κλαμπ με Μακέλλεν και Νίκολσον; 2) Ο Ντικάπριο είναι καλός ηθοποιός. Πιθανότατα καλύτερος από τον Πιττ.
Sellers Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόοοοοον... Θα πω την γνώμη μου τώρα που είναι και η πιο βαρύγδουπη από όλες τις υπόλοιπες. Πρώτα απο όλα, δεν ανήκω σε αυτό το κλαμπ του ''Οποιος Παρα Είναι Όμορφος, Σακ'' γνωστό και ως Ο Π.Ε.Ο.Σ. Άσχετο αν κατα γενική ομολογία έτσι είναι. Συγκεκριμένα τώρα για τον Μπράντ. Ο Μπραντ κατά την ταπεινή μου άποψη (φάσκω και αντιφάσκω για να μπερδέψω τον αναγνώστη) ανήκει σε αυτήν την καινούργια γενιά Αμερικάνων ηθοποιών που παίζουν όλοι το ίδιο. Είναι αυτό που περιέγραψα και στο άλλο θέμα για τους Ινγκλούριος Μπάσταρδους. Κουνάει πολύ τα χέρια του, κολλάει συνεχώς σε λέξεις κάνοντας ''τς'', και γενικά έχει σαν πρώτο του όπλο την αδιαμφισβήτητη γοητεία του. Σχετικά με το ότι έχει παίξει σε πολύ καλές ταινίες. Ναι εντάξει, και? Και ο Τομ έπαιξε στον Άνθρωπο της Βροχής τι σημαίνει αυτό? Ότι ήταν καλύτερος απο τον Ντάστιν? Και ο Πιτ έπαιξε στο 7. (Άντε εκεί ήταν καλούτσικος) Δεν ωχρειούσε μπροστά στον Κέβιν? (Χρησιμοποιώ τα μικρά ονόματα για να δείξω πιο ψαγμένος) Επίσης, έτυχε προχτές να δω τον Πιτ στα φιλαράκια. Ε ρε σεις, ήταν άθλιος. Μην λέμε ότι θέλουμε. Παρατηρήστε τον.
livewire Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 livewire, θεωρώ ότι είναι καλός ηθοποιός. Ως εκεί. Αλλά έχω δυο αντιρρήσεις. 1) Ο Μπαρδέμ γιατί στο ίδιο κλαμπ με Μακέλλεν και Νίκολσον; 2) Ο Ντικάπριο είναι καλός ηθοποιός. Πιθανότατα καλύτερος από τον Πιττ. 1) Στη θέση οποιουδήποτε εκ των τριών, θα μπορούσαν να μπουν ίσως 4-5 άλλοι ηθοποιοί τους οποίους, με βάση τα δικά μου αισθητικά και καλλιτεχνικά κριτήρια, τοποθετώ στην ΕΛΙΤ. Αν θέλεις, τώρα που το ξαναβλέπω, αυτοί αντιπροσωπεύουν διαφορετικές γενιές και σχολές, οπότε καταλαβαίνεις περίπου πώς τον θέλω τον ηθοποιό μου!! 2) Ο Ντι Κάπριο ερμηνευτικά είναι ο ορισμός της χρυσής μετριότητας, ιμο. Λίγη κακία να πάει να βγάλει ένας χαρακτήρας του και σου προκαλεί αμηχανία. Σε μια μέτρια ταινία δεν υπάρχει περίπτωση να σου τραβήξει την προσοχή. Εκτός κι αν είσαι 14 και ελεύθερη. Edit: Ο Sellers το έπιασε το νόημα. Εξετάζουμε το κλάμπ, απλά πήραμε αφορμή από τον πρόεδρα.
sheik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνω απολυτα με το 1ο ποστ του κλαινμαιν κι επισης διαφωνω με το χωσιμο του ΝτιΚαπριο στο ιδιο τσουβαλι με Νικολας Κειτζ(μπρρρρ!) και Κρουζ. ΝτιΚαπριο και Πητ τους θεωρω και τους 2 εξισου ταλαντουχους και μια χαρα ηθοποιους.Μεχρι εκει
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι αναμεσα στους υποστηρικτες του. Μετα το Snatch, Meet Joe black και Fight Clube ο τυπος απλα με κερδισε. Εχει ταλεντο, εχει χαρισμα, δεν μασαει να χαλασει την εικονα του. Δεν σημαινει οτι ειναι και ο καλυτερος. Απλα εχει σιγουρα ταλεντο και το διχνει οποτε τον "πιεσουν". Δειτε τον ας πουμε στο "συνεντευξη με εναν βρυκολακα"....απλα αθλιος. Ξυλινος. Πολυυυυυ μακρια απο τον Τομ Κρουζ. Βεβαια τοτε ηταν και στην αρχη της καριερας του αλλα υπαρχουν και προσφατες ταινιες που δεν βγαινει αυτο το ταλεντο του. Γενικα ομως ειναι υπερ του. Εχει σιγουρα κατι παραπανω απο "αλλους" θεωρητικα ποιο "καλους" ηθοποιους (γκουχ γκουχ Κιανου Ριβς). Γενικα εχει ταινιες να διξει το ατομο οτι ειναι πραγματικα καλος και δεν ειναι απλα ωραιος και γοητευτικος για να γουσταρουν τα γυναικακια και να μας σπανε τα νευρα (οπως με τον Ντι-Καπριο παλιοτερα). Μπορει να μην ειναι Kevin Spacey (απο τους καλυτερους ηθοποιους ever για εμενα) αλλα σιγουρα δεν ειναι και κακος.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνω απολυτα με το 1ο ποστ του κλαινμαιν κι επισης διαφωνω με το χωσιμο του ΝτιΚαπριο στο ιδιο τσουβαλι με Νικολας Κειτζ(μπρρρρ!) και Κρουζ. ΝτιΚαπριο και Πητ τους θεωρω και τους 2 εξισου ταλαντουχους και μια χαρα ηθοποιους.Μεχρι εκει Εδώ στέκομαι κι εγώ. Μαζί με ΝτιΚάπριο, ξεχωρίζει από το σωρό των ατάλαντων, χωρίς να φτάνει φυσικά στα πολύ υψηλά επίπεδα του ΜακΚέλεν. Πάει στους καλούς. Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα: από τους "ωραίους" ηθοποιούς, τον Johnny Depp που αναφέρθηκε, τον θεωρώ κάπου ανάμεσα από Ντι Κάπριο-Πιτ και ΜακΚέλεν, με κλίση προς τα πάνω (θέλω να τον δω αργότερα σε τι ταινίες θα παίζει, αν και κρίνοντας από το τρέιλερ του Alice In Wonderland, μάλλον ετοιμάζεται πάλι να γίνει... σύνθημα και αποκριάτικο κουστούμι which I really enjoy, αλλά περιμένω κι άλλους ρόλους τύπου Libertine). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:55 ---------- Α, ναι! Τι είχε η εμφάνισή του στα Φιλαράκια ρε συ; Μια χαρά ήταν, από τα καλύτερα επεισόδια.
Members gsarig Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 συμφωνώ πάνω κάτω με το quoted αλλά το ζουμί είναι στο bold. μια γραμμή είναι αρκετή για τον brad. no more. Θα συμφωνήσω με τον τρόπο που ο the_end συμφωνεί με τον livewire Γενικά κι εγώ πιστεύω πως το μεγάλο προσόν του είναι οι πολύ καλές επιλογές ρόλων, ενώ και οι ερμηνείες του είναι από αξιοπρεπείς έως καλές ή και πολύ καλές (την εμφάνισή του στα φιλαράκια δεν την έχω δει πρέπει να είμαι από τους λίγους που αντιπαθούν τη συγκεκριμένη σειρά )
slipknot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα: από τους "ωραίους" ηθοποιούς, τον Johnny Depp που αναφέρθηκε, τον θεωρώ κάπου ανάμεσα από Ντι Κάπριο-Πιτ και ΜακΚέλεν, με κλίση προς τα πάνω (θέλω να τον δω αργότερα σε τι ταινίες θα παίζει, αν και κρίνοντας από το τρέιλερ του Alice In Wonderland, μάλλον ετοιμάζεται πάλι να γίνει... σύνθημα και αποκριάτικο κουστούμι which I really enjoy, αλλά περιμένω κι άλλους ρόλους τύπου Libertine). Απλά το κακό [;] του Depp είναι ότι πολλές φορές παίζει τρελιάριδες, ημί-gay χαρακτήρες (gay όχι σαν χαρακτήρες γενικότερα, gay έτσι όπως τους παίζει) και δε ξέρω τελικά αν αυτό τον συμφέρει. Δηλαδή εγώ πλέον προτιμώ να βλέπω οτιδήποτε άλλο με Depp παρά συνεργασίες Depp-Burton.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.