KATADIKOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ένα Turbo X Iron VS και ενώ είχε προεγκατεστημένα Vista Home εγώ έβαλα για ευνόητους λόγους Windows XP Pro αλλά δεν έβρισκα πουθενά drivers γιατί δεν είχα στοιχεία για το hardware. Έτσι απευθύνθηκα στο Πλαίσιο Ψυχικού και μου έδωσαν ένα cd με τους drivers για XP. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες συσκευές ( Ethernet, Ελεγκτής μαζικού αποθηκευτικού χώρου, μία άγνωστη συσκευή ) δεν μπορούν να εγκατασταθούν γιατί δεν υπάρχουν drivers μέσα σε αυτούς που μου έδωσαν. Πήγα σήμερα ξανά στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι αυτοί είναι οι Drivers και αν θέλω να το αφήσω στο lab τους για να περάσουν αυτοί τους drivers που μου έδωσαν με χρέωση 20€… εννοείτε ότι αρνήθηκα και έφυγα αμέσως. Δεν περνάω πρώτη φορά drivers σε windows. Συγκεκριμένα όταν πάω να περάσω τους Ethernet drivers εμφανίζει μήνυμα ‘Cannot install drivers. No Intel Pro adapters are present in this computer. Επίσης, στο Πλαίσιο μου είπαν ότι η μητρική είναι Vestel και έτσι κατέβασα κάποιους drivers που βρήκα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το laptop είναι σε εγγύηση. Δεν ξέρω αν καλύπτει όμως τέτοια θέματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν αγοράζω ξανά τέτοιου τύπου laptop ( αγνώστου κατασκευαστή ). Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα θα εκτιμούσα την βοήθεια του. Ευχαριστώ.
KATADIKOS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά βρήκα drivers απο Turbo X Iron VN και το πρόβλημα λύθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.