dtasop Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 δεν εχω κατορθωσει μεχρι τωρα να το εγκαταστησω σωστα !!! Δεν ειναι αγορασμενο αλλα dloaded kai fully cracked.. Xerei kaneis toi diaolo ftaiei ?
atvelos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 φιλε εγω το εχω και παιζει αψογα και στα XP και στα Me κατι πρεπει να εχει παει στραβα με το download.
anaxiopistos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 το εχω σε win Me και ειναι ΟΚ!Στα winXP εχω το nero.
wert Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote dtasop:</font><hr> δεν εχω κατορθωσει μεχρι τωρα να το εγκαταστησω σωστα !!! Δεν ειναι αγορασμενο αλλα dloaded kai fully cracked.. Xerei kaneis toi diaolo ftaiei ? <hr /></blockquote> Αν έχεις κατεβάσει και εσύ αυτό που είναι χωρισμένο σε πολλά αρχεία άν θυμάμαι καλά γύρω στα είκοσι είναι τότε όντως έχει πρόβλημα.... Το είχα κατεβάσει και εγώ και δεν ήθελε να δουλέψει.. Ενώ έιχα το Γερμανικό που το είχα ολόκληρο και δούλευε άψογα τουλάχιστον για λίγο διάστημα.. Τελικά την έπεσα και εγώ στο Nero .... Μόνο αυτό τελικά κάθεται στα xp και κάνει τη δουλειά του .... Βάλε μια από τις τελευτές εκδόσεις του Nero και θα δείς την υγειά σου......
dgeor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μήπως έχεις αυτό που μετά την εγκατάσταση πρέπει να ανικαταστήσεις το .exe με το σπασμένο; Αν θυμάμαι καλά σε αυτή την έκδοση έφταιγε το serial, ήταν λάθος και γι'αυτό ήθελε σπάσιμο. ʼμα βάλεις σωστό serial δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις το .exe.
dtasop Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 anyway xerei kaneis pou borpume na dolad to winoncd 6 H 5 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.