Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Αγορασε ενας φιλος μου ...πιο ασχετος απο μενα ενα pc στα 2,4 και του ειχαν προεγκαταστησει win me gr.Λαρτρης των xp εγω μου το εφερε και του περασα και τα xp χωρις προβλημα.Μου ειπε σημερα οτι ενω απο τα xp τερματιζει κανονικα ο υπολογιστης , απο τα me οταν ζηταει τερματισμο του κανει επανεκινηση και φυσικα μπαινει στα xp που εχω βαλει προεπιλεγμενα...Τι μπορει να κανει ρς φιλου μου????Ευχαριστω πολυ.
wert Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μα τι άλλο; Να βγάλει τελείος τα Me ... Ούτος ή άλλος δεν κρατάνε και πολύ αυτά αργά η γρήγορα άν τα δουλεύει θα φύγουν από μόνα τους... Αν επιμένει τότε να κοιτάξει άν έχει κάνει τα update.. Στα Me πρέπει να γίνει οπωσδήποτε update για την επαναφορά συστήματος αλλά και για το κλείσιμο του PC... Και φυσικά όλα τα υπόλοιπα... Αφού κάνει τα update ίσως μια επαναφορά συστήματος να του λύσει το πρόβλημα....
theopag Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 apo oti ksero iparxei ena pathch tis microsoft gia ton termatismo sta 98,Me apla as kanei ta upadates tha to brei!!
madsc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Αυτό που λέει ο theopag συνήθως διορθώνει το πρόβλημα. 505 κ το κατεβάζεις από Microsoft ή απλά ανοίγεις το mail inbox σου. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.