caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα o/c με το setfsb (που να μην έσωνα) βρίσκομαι στην εξής κατάσταση: Ενώ μπορώ να clockάρω από BIOS αρκετά καλά - μόλις μπαίνω στα Vista το fsb πάει @266Mhz (x8.5 2261Mhz) και δεν γίνεται να κάνω τίποτα. Μάλλον το setfsb έχει πειράξει κάποιο driver... Any thoughts; Πως μπορούμε να κάνουμε "disable" το setfsb και τα συμπαρομαρτούντα του; To setfsb δεν μου δουλεύει σωστά - δεν αλλάζει το fsb! Windows restore δεν έκανε δουλειά. Q9550 + DFI P45 είναι το rig.
Dark_Sage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ξεκινα με ενα clear bios δες στο manual της μητρικης σου πως γινεται (βγαλσιμο μπαταριας, βγαλσιμο καλωδιου τροφοδοτικου κ τα ρεστα)
Delirium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασες και uninstall ή disable απο το startup (msconfig)?
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Thanx για την απάντηση αλλά δεν πρόκειτε για θέμα στο bios - αν μπω με live cd μπορώ να έχω και 450+ fsb... έχω πρόβλημα ΜΟΝΟ στα windows λόγω (μάλλον) του setfsb Δεν έχει unistall (απλό executable είναι) και δεν ανοίγει στην αρχή (ούτε σηκώνει service στο start up) I am @ a loss...
Dark_Sage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε Bios restore system defaults αλλιως backup & format
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω κάνει clearCMOS και restore default και δεν έκαναν τίποτα - κάτι με PLL Control + SMBus I/O drivers πρέπει να παίχτηκε, αλλά τι;
Delirium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Τροπος να γυρισεις στη προηγουμενη σωστη registry? [απο καπου softwaroφορτωνει τις ρυθμισεις αυτες...]
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 To windows restore δεν την κάνει την δουλειά... και δεν γίνεται να ξαναπεράσω τους driver του P45 (μπας και ξαναπεράσει το SMBus...) γιατί απλά δεν υπάρχει unistaller και τα driversweeper/yourunistaller κτλ δεν τους βλέπουν
outlaw star Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 αμ δε σε βλέπω να το γλυτώνεις το format...
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι μόνο η βαρεμάρα του format - είναι και η παραδοχή ότι δεν μπορώ να το φτιάξω, oh it leaves a sour taste
outlaw star Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι μόνο η βαρεμάρα του format - είναι και η παραδοχή ότι δεν μπορώ να το φτιάξω, oh it leaves a sour taste χαχαχα come on now don't be a baby get over with it:lol:
yiannis_1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε μπας και εχεις φτιάξει κανα σκριπτάκι που κάνει adjust το fsb στο startup ή φταίει κανα άλλο pc-monitoring προγράμμα που φορτώνεις στην εκίννηση (speedfan ktl ktl)? Τον σωστό clockgenerator τον ηξέρεις ή άρχισες να τους δοκιμάζεις όλους εναν εναν. Μήπως αν μπεις στο setfsb και βάλεις τον σωστό στρώσει??? Πολύ περίεργο προβλημα γιατί το εχω λιώσει το setfsb.
caution Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σκριπτάκι δεν παίζει... speedfan να πειράζει τα PLL δεν έχω... ICS9LPRS918JKL έχει η μητρική μου... Τι να πω;;; Και εγώ στο παρελθόν μια χαρά τα πήγαινα με το setfsb
caution Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ΩΩΩωωω ναιιιιι!!! Το έφτιαξα - μην με ρωτάτε το πως... Back in business - ψάνχωντας τα ρεύματα
outlaw star Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ανάκριση εδώ και τώρα..πως??επίσης 1.424 δεν είναι κάπως υπερβολικό?είσαι σταθερός εκεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.