Προς το περιεχόμενο

final fantasy xiii

skanjos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
btw η έκδοση για PS3 του FFXIII έχει και ένα σπέσιαλ αντικείμενο του FFXIV ενώ συνοδεύεται και από key που κατόπιν κλήρωσης δίνει πρόσβαση στη beta του τελευταίου. Τάδε έφη Rob Dyer στο PlayStation Blog...

Και φυσικά γίνεται στην έκδοση του PS3 για να μας υπενθυμίσουν ότι μόνο εκεί από κονσόλες θα παίξουμε FFXIV :P

Aκομα τπτ δεν ειναι σιγουρο.

http://xbox360.ign.com/articles/990/990773p1.html

During a Q&A session' date=' members of the Final Fantasy XIV development team gave hope to millions of Xbox 360 owners. Though the MMO was announced at the Sony press conference and confirmed for PS3 and PC, there is a chance FFXIV will make its way to Microsoft's console.

Square Enix is "considering all options at this time" in terms of platforms for the future Final Fantasy product. While Microsoft has run cold on supporting MMOs, Final Fantasy XI on Xbox 360 was a huge success.[/quote']

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαλαρά θα πάει και στο 360 το ffxiv.δεν ξέρω τι δυσκολίες θα έχουν να το μεταφέρουν(λόγο disk space)αλλα πιστέυω στην τελική θα τα καταφέρουν,μην ξεχνάτε οτι έχει και το ffxi εκεί.

απο την άλλη το βέρσους είναι άλλη ιστορία καθώς ο νομούρα έχει τον ν1 λόγο και δεν νομίζω να τον πιέσουν και πολύ ,ο μόνος σωστός που έχει μείνει μετά την φυγή των sakaguchi/uematsu

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω οι πωλησεις στο PS3 ειναι αρκετα παραπανω ακομα κ εκτος Ιαπωνιας, λογικο μιας κ το franchise ειναι συνωνυμο του Playstation συν βεβαια κ τα πολλα αρνητικα σχολια/word of mouth σε ολα τα μεγαλα boards για το μετριο port στο 360 σιγουρα δεν βοηθησε την εκδοση του 360.

Απο αυτα που διαβαζω το παιχνιδι δεν φαινεται να ικανοποιησε τους οπαδους του franchise...αν κ με ολη αυτη την γκρινια να ειμαι ειλικρινης τωρα ειμαι ακομα πιο περιεργος να το παιξω - οταν πεσει αρκετα η τιμη του και δεν εχω κατι αλλο πιο σημαντικο να παιξω εκεινη την περιοδο θα παρω την εκδοση του PS3 να δω τι λεει. :-)

Δημοσ.
Απο αυτα που διαβαζω το παιχνιδι δεν φαινεται να ικανοποιησε τους οπαδους του franchise...αν κ με ολη αυτη την γκρινια να ειμαι ειλικρινης τωρα ειμαι ακομα πιο περιεργος να το παιξω - οταν πεσει αρκετα η τιμη του και δεν εχω κατι αλλο πιο σημαντικο να παιξω εκεινη την περιοδο θα παρω την εκδοση του PS3 να δω τι λεει. :-)

εμένα προσωπικά το παιχνίδι δεν με απογοήτευσε καθόλου και βρίσκομαι λίγο πριν ανοίξει το world map στις 22 ώρες...ναι με χάλασε η έλλειψη πόλεων και των mini games, αλλά με κάλυψαν τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ γραφικά και το άψογο battle system που είναι μακράν το καλύτερο σε FF, πράγμα στο οποίο συμφωνούν και εκείνοι που κατέκριναν αρνητικά το παιχνίδι...πρώτη φορά σε jrpg δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή τις μάχες, πράγμα το οποίο έπαθα και στο Lost Odyssey αλλά και στο Star Ocean κάποια στιγμή

εγώ προσωπικά με άτομα και fans των Final Fantasy που μίλησα, δεν έχω βρει ακόμα κάποιον να συμμερίζεται συτήν την καταστροφολογία που παρουσιάζουν "έγκριτα" gaming sites

Δημοσ.

το παιχνίδι μιλάμε γίνεται πολύ Brutal ,demons souls brutal......(αν το πας χωρίς πολύ exp)

το σποιλερ δεν έχει να κάνει πολύ με την ιστορία αλλα με το που δυσκολέυει το παιχνίδι και πως που να κάνετε Exp,δείτε το αν έχετε πρόβλημα.

όταν κάποιος φτάσει gran pulse αν δεν κάνει exp θα τα βρεί αρκετά σκούρα, εγώ το προχώρησα αρκετά μέχρι το tower οπου δεν παίζει να το περάσεις αν δεν λιώσεις exp,έχει ενα ωραίο σημείο εκεί για powerlvling με κάτι χρυσά ρομπότ σε αυτό το tower ,είναι λίγο αργότερα απο το gran pulse αν καταφέρετε και το φτάσετε μέχρι εκεί χωρίς εξπ πέρνετε το skanjos seal of aproval γιατί το summon battle είναι pk....,εγώ τους μάξαρα στο tower και κράτησα και 100κ cp στην άκρη(εννοείτε μόνο τα 3 class,τα αλλα 3 ζητάνε μαλιά απο cp)

και το 2ο σημείο είναι πριν το final boss ,οπου σε αφήνει να γυρίσεις πίσω σε gran pulse και στην final πόλη,εκεί έξω στην πόλη πολεμάνε μεταξύ τους τέρατα και στρατιώτες ,είναι το καλύτερο σημείο για exp,και το ιδανικό για να φουλάρει κάποιος τα 3 classes(έχει ανοίξει κι'αλλο το crystalium και όχι 100κ αλλα 400κ να είχα δεν έφταναν...)(σε αυτό το σημείο είμαι εγώ και έχω σκυλοβαρεθεί το exp θέλω να φάω το τελικο boss να δω την ιστορία και δεν το αγγίζω άλλο το παιχνίδι)

εντομεταξύ απορώ πραγματικά πως θα πολεμάς εκείνο το γιγάντιο τέρας στο gran pulse που τρώει τα άλλα γιγάντια τέρατα,το είδα απο κοντά και μου έπεσε το σαγώνι,μπήκα στην μάχη και έφυγα μονόχιτος χαχαχαχαχα.δεν παίζει να ασχολιθώ τόοοοοσες ώρες ωστε να μπορέσω να έχω ελπίδα

weapons spoiler

κρατήστε το gladius στην lightning είναι το καλύτερο αττακ όπλο του παιχνιδιού αν το πας stage 3.το ίδιο και τα όπλα για τους άλλους που πέρνουν +5 και πάνω στο lvl up καθώς τα weapon skills είναι gtp

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα κι εγώ,σε 6 ημέρες από το thehut.com

Το παιχνίδι καθώς ξεκινάει θυμίζει έντονα το Final Fantasy VII. Τρένο+μια πόλη σκοτεινή με πράσινο φωτισμό μας παραπέμπουν στο Midgar θα έλεγα.Έχω παίξει μόλις 1 ώρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί,κυρίως από το σύστημα μάχης το οποίο πλέον με κάνει να νιώθω πως δεν συμμετέχω μιας και με το πάτημα του Χ συνεχώς κερδίζω τις μάχες,επίσης η αδυναμία να μπορώ να ελέγξω τους άλλους χαρακτήρες με εκνευρίζει αφάνταστα.

Ας το προχωρήσω λίγο ακόμη και θα ξανασχολιάσω.

Δημοσ.
Μόλις το παρέλαβα κι εγώ,σε 6 ημέρες από το thehut.com

Το παιχνίδι καθώς ξεκινάει θυμίζει έντονα το Final Fantasy VII. Τρένο+μια πόλη σκοτεινή με πράσινο φωτισμό μας παραπέμπουν στο Midgar θα έλεγα.Έχω παίξει μόλις 1 ώρα αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί,κυρίως από το σύστημα μάχης το οποίο πλέον με κάνει να νιώθω πως δεν συμμετέχω μιας και με το πάτημα του Χ συνεχώς κερδίζω τις μάχες,επίσης η αδυναμία να μπορώ να ελέγξω τους άλλους χαρακτήρες με εκνευρίζει αφάνταστα.

Ας το προχωρήσω λίγο ακόμη και θα ξανασχολιάσω.

Hρθε το ΤΕΛΟΣ για τα Resident Evil πρωτα.

Και να ηρθε το ΤΕΛΟΣ για τα FINAL FANTASY!:cry:

Δημοσ.

gherudos τις πρώτες 2,5 ώρες το σύστημα μάχης ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο...στην συνέχεια θα το δεις κανονικά...το καλύτερο battle system ever

Δημοσ.
εμένα προσωπικά το παιχνίδι δεν με απογοήτευσε καθόλου και βρίσκομαι λίγο πριν ανοίξει το world map στις 22 ώρες...ναι με χάλασε η έλλειψη πόλεων και των mini games, αλλά με κάλυψαν τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ γραφικά και το άψογο battle system που είναι μακράν το καλύτερο σε FF, πράγμα στο οποίο συμφωνούν και εκείνοι που κατέκριναν αρνητικά το παιχνίδι...πρώτη φορά σε jrpg δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή τις μάχες, πράγμα το οποίο έπαθα και στο Lost Odyssey αλλά και στο Star Ocean κάποια στιγμή

εγώ προσωπικά με άτομα και fans των Final Fantasy που μίλησα, δεν έχω βρει ακόμα κάποιον να συμμερίζεται συτήν την καταστροφολογία που παρουσιάζουν "έγκριτα" gaming sites

Eγω αναφερθηκα πιο πολυ σε εντυπωσεις/mini reviews απο χρηστες σε διαφορα gaming forums και φυσικα οχι στα reviews απο τα μεγαλα sites - προσωπικα δεν ασχολουμαι με reviews κ metacritic/gamerankings γιατι πολυ απλα αν ενα παιχνιδι μου φαινεται ενδιαφερον δεν μου καιγεται καρφι για το τι κριτικες εχει παρει-θα το παιξω ετσι κ αλλιως.

Σιγουρα θα κανω προσπαθεια να ξεκινησω το παιχνιδι αν κ δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα με το στησιμο του παιχνιδιου (γραμμικο κ.λ.π.) ουτε ειναι καποια απο τις προταιρεοτητες μου μιας κ προσωπικα θα προτιμησω να κατσω να σπαταλησω ωρες στο Fallout 3, Demon's Souls ή Dragon Age ας πουμε αλλα σιγουρα θα παρω καποια στιγμη την εκδοση του PS3 πιο πολυ απο περιεργια.

ΒΤW μια ερωτηση - εχει random encounters ή βλεπεις κανονικα τους εχθρους?

---------- Προσθήκη στις 13:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ----------

Hρθε το ΤΕΛΟΣ για τα Resident Evil πρωτα.

Και να ηρθε το ΤΕΛΟΣ για τα FINAL FANTASY!:cry:

resident-evil-5:-alternative-edition-PS3-ss-4.jpg

Δημοσ.
gherudos τις πρώτες 2,5 ώρες το σύστημα μάχης ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο...στην συνέχεια θα το δεις κανονικά...το καλύτερο battle system ever

καλύτερο battle system ever?δεν διαλέγεις κινήσεις για 3 χαρακτήρες αλλα για 1,πάντα μα πάντα είναι καλύτερα να παίζεις με auto battle,το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις stance

δεν λέω αργότερα το παιχνίδι γίνεται τόσο Brutal που σε κρατάει συνέχεια απασχολημένο αλλάζοντας stance ανα 1-10 δεύτερα,αλλα μόνο αυτό.έχει ενα καλό που κοιτάς μεγάλους αριθμούς και είναι πάρα πολύ fast paced αλλα το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις stances,και απορώ γιατί με το που πεθαίνει ο main char gameover.μάλλον δεν μπορούσαν να αλλάξουν τον κώδικα η κάτι,γιατί είναι απίστευτα έυκολο να σε κάνει rez ένας διπλανός όπως τους κάνεις και εσύ όταν πεθαίνουν.

κανονικά τους βλέπεις ,και κάνουν respawn όταν αλλάζεις περιοχή ή κάνεις load

το battle system φαίνεται καλό,και λέω "φαίνεται" γιατί έχει το παιχνίδι καταπληκτικά Bosses (αλλα και απλά mobs)τα οποία σε αναγκάζουν να κάνεις Buff debuff και focus σε magic/attack/heal συνέχεια ανα διάφορες στιγμές,απο μόνο του το battle system δεν είναι τπτ αξιόλογο,μόνο classes αλλάζεις,το ffx-2 θυμίζει που άλλαζες τα dresses.

Δημοσ.
ΒΤW μια ερωτηση - εχει random encounters ή βλεπεις κανονικα τους εχθρους?]

τους βλέπεις κανονικά...much better από τις random μάχες

καλύτερο battle system ever?δεν διαλέγεις κινήσεις για 3 χαρακτήρες αλλα για 1,πάντα μα πάντα είναι καλύτερα να παίζεις με auto battle,το μόνο που κάνεις είναι να αλλάζεις stance

καταλαβαίνεις ότι με τέτοιον ρυθμό που γίνονται οι μάχες θα ήταν αδύνατον να κουνάς και τους 3 χαρακτήρες...πες μου σε ποιο προηγούμενο Final Fantasy τα απλά mobs σε ζόριζαν...μήπως και εκεί ουσιαστικά τις ίδιες κινήσεις δεν έκανες;...μάλιστα στο FFVII και στο FFVIII που ήταν και τα καλύτερα FF, υπήρχαν στιγμές που τα battles ήταν ψιλοαγγαρεία...και μόνο που οι μάχες είναι τόσο εντυπωσιακές και διαφορετικές μεταξύ τους, κάνουν αυτό το battle system tο καλύτερο...δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποιείς συνέχεια το auto attack γιατί εγώ χρησιμοποιώ πολλές φορές το skill που κρίνω απαραίτητο και έχει weakness ο εχθρός...το auto attack δεν είναι πάντα η καλύτερη δυνατή κίνηση

Δημοσ.

Απο χλωμο ως ψοφιο. Φτανει αυτο του Tales of **** ή Valkyrie profile?

Δημοσ.

εχμ που κολλάνε τα NG και Bayonetta;...μιλάω για καλύτερο Final Fantasy battle system και πάλι όμως σχεδόν τα περισσότερα από αυτά που λες τα έχει μέσα

Δημοσ.
τους βλέπεις κανονικά...much better από τις random μάχες

Πολυ καλο αυτο μιας κ τα random encounters ειναι κατι που πλεον κουραζει αφανταστα ΙΜΟ.

ΒΤW μου αρεσει που μερικοι εχουν ηδη διαμορφωσει κ αποψη για το συστημα μαχης του

FFXIII χωρις να το εχουν παιξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...