Προς το περιεχόμενο

final fantasy xiii

skanjos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνω με την αποψη σου (αφου δεν εχω παιξει το παιχνιδι και με αυτα που ακουω μαλλον δεν θα το τιμησω) απλα θα προτιμουσα να ακουσω μια ποιο ολοκληρωμενη εκδοση αυτης (αφου τελειωσεις το παιχνιδι).

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ μέχρι τώρα είμαι chapter 3 και είναι όλο γραμμικό. Τρέχεις σε μία ευθεία, βρίσκεις εχθρούς πολεμάς, προχωράς, βλέπεις βίντεο, ξανατρέχεις σε ευθεία ξαναπολεμάς. Σόρρυ αλλά αν είναι έτσι όλο το παιχνίδι, αυτό δεν είναι final fantasy ούτε rpg της προκοπής...

Ντροπή στην Square αν το έχει κάνει όλο έτσι...Ελπίζω σε αλλαγή σκηνικού όπως είχαν πει οι παραγωγοί μετά την μέση του παιχνιδιού, μπας και σωθεί το παιχνίδι, αλλιώς κλάψτα...Τσάμπα περιμέναμε τόσα χρόνια...

Δημοσ.
Εγώ μέχρι τώρα είμαι chapter 3 και είναι όλο γραμμικό. Τρέχεις σε μία ευθεία, βρίσκεις εχθρούς πολεμάς, προχωράς, βλέπεις βίντεο, ξανατρέχεις σε ευθεία ξαναπολεμάς. Σόρρυ αλλά αν είναι έτσι όλο το παιχνίδι, αυτό δεν είναι final fantasy ούτε rpg της προκοπής...

Ντροπή στην Square αν το έχει κάνει όλο έτσι...Ελπίζω σε αλλαγή σκηνικού όπως είχαν πει οι παραγωγοί μετά την μέση του παιχνιδιού, μπας και σωθεί το παιχνίδι, αλλιώς κλάψτα...Τσάμπα περιμέναμε τόσα χρόνια...

όλο το 1ο δισκάκι έτσι είναι .7 ώρες περίπου (disc cleared)με καμία μάχη skipped.κάποιοι μιλούσαν για 70 ώρες πριν,εγω θα είμαι ευτιχισμένος αν φτάσει τις 30 ώρες το παιχνίδι.μέχρι στιγμής πάντος μια ευθεία πάω με random characters και πολεμάω ντουζίνες ίδια τέρατα ,ελπίζω να στρώσει γρήγορα και όχι πριν το τελευταίο Boss.

Δημοσ.

Level up πως κάνεις;

Είμαι level 1 και εκεί που παίρνεις το πρώτο eidolon, και σε κάποιους χαρακτήρες έχω ολοκληρώσει όλα τα powers που μπορούν να πάρουν, αλλά μετά ενώ έχω points, δεν μπορώ να πάω προς καμιά κατεύθυνση!

Πως δουλεύει το level up ?

Δημοσ.
Level up πως κάνεις;

Είμαι level 1 και εκεί που παίρνεις το πρώτο eidolon, και σε κάποιους χαρακτήρες έχω ολοκληρώσει όλα τα powers που μπορούν να πάρουν, αλλά μετά ενώ έχω points, δεν μπορώ να πάω προς καμιά κατεύθυνση!

Πως δουλεύει το level up ?

αργότερα σε ανοίγει και άλλες κατευθύνσεις,δυστυχώς το παιχνίδι δεν σε αφήνει να λιώσεις και να τους κάνει powerlvl,μόλις νίκησα το 3ο eidolon (στο τσάκ πρόλαβα το τιμερ).ακόμα δεν μ'αφήνει να αλλάξω Party members :mad: .το πιο σπαστικό είναι που στους δίνει όλους του χαρακτήρες σιγα σιγά σαν party leader για να τους μάθεις(δεν θέλω ουφ ,το τελικό παρτυ μου το ήξερα πριν παίξω καν το παιχνίδι :-D )

στο battle system τελικά μπορείς να πατήσεις το Δ/Y για να κόψεις το atb και να κάνει τις κινήσεις που έχεις επιλέξει μέχρι τότε.

στην τελική παρατήρησα οτι οι developers της s.e. είναι ότινανε εντελώς,σε ένα σημείο στο 2ο δισκάκι που είσαι μέσα σε πανηγύρι ,έχει καμιά 10αριά άτομα γύρω γύρω και το framerate πέφτει στο πάτωμα,έλεος δηλαδή,τόσα παιχνίδια έχουν τόσα Ai να πηγαίνουν πέρα δώθε,τόσο δύσκολο είναι να τα καταφέρουν(που να είχε και πόλεις το παιχνίδι)(δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και στην ps3 version)

ελπίζω το versus να το δουλέυει η elite team με nomura και δεν σημαζέυεται ,αντε μπας και δούμε κάτι καλύτερο εκεί.

συμφωνώ με τον ικάρουγκα,πισογύρισμα το παιχνίδι,απίστευτο battle system,φοβεροί χαρακτήρες,ενδιαφέρουσα ιστορία,αλλα 0 στις περιοχές και τους χάρτες κτλπ.και όσο για την δυσκολία του να κάνεις πόλεις σε Hd που είχαν πει σαν δικαιολογία θα έπρεπε να ντρέπονται(lost odyssey)ας ξαναφωνάξουν πίσω τον sakaguchi λεω εγώ μπας και δούμε κάτι σωστό.πάντος οι χαρακτήρες του ffxiii+battle system με τον κόσμο και το world map του Lost odyssey θα ήταν το απόλυτο final fantasy hd,έλα μωρέ σε 4-5 χρόνια ίσως είναι έτσι το φφ15......"έλα ρε κονάμι δώσε στον λαό το suikoden 6 να παίξουμε ένα ολοκληρομένο Jrpg this gen"

Δημοσ.
αργότερα σε ανοίγει και άλλες κατευθύνσεις,δυστυχώς το παιχνίδι δεν σε αφήνει να λιώσεις και να τους κάνει powerlvl,μόλις νίκησα το 3ο eidolon (στο τσάκ πρόλαβα το τιμερ).ακόμα δεν μ'αφήνει να αλλάξω Party members :mad: .το πιο σπαστικό είναι που στους δίνει όλους του χαρακτήρες σιγα σιγά σαν party leader για να τους μάθεις(δεν θέλω ουφ ,το τελικό παρτυ μου το ήξερα πριν παίξω καν το παιχνίδι :-D )

στο battle system τελικά μπορείς να πατήσεις το Δ/Y για να κόψεις το atb και να κάνει τις κινήσεις που έχεις επιλέξει μέχρι τότε.

στην τελική παρατήρησα οτι οι developers της s.e. είναι ότινανε εντελώς,σε ένα σημείο στο 2ο δισκάκι που είσαι μέσα σε πανηγύρι ,έχει καμιά 10αριά άτομα γύρω γύρω και το framerate πέφτει στο πάτωμα,έλεος δηλαδή,τόσα παιχνίδια έχουν τόσα Ai να πηγαίνουν πέρα δώθε,τόσο δύσκολο είναι να τα καταφέρουν(που να είχε και πόλεις το παιχνίδι)(δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και στην ps3 version)

ελπίζω το versus να το δουλέυει η elite team με nomura και δεν σημαζέυεται ,αντε μπας και δούμε κάτι καλύτερο εκεί.

συμφωνώ με τον ικάρουγκα,πισογύρισμα το παιχνίδι,απίστευτο battle system,φοβεροί χαρακτήρες,ενδιαφέρουσα ιστορία,αλλα 0 στις περιοχές και τους χάρτες κτλπ.και όσο για την δυσκολία του να κάνεις πόλεις σε Hd που είχαν πει σαν δικαιολογία θα έπρεπε να ντρέπονται(lost odyssey)ας ξαναφωνάξουν πίσω τον sakaguchi λεω εγώ μπας και δούμε κάτι σωστό.πάντος οι χαρακτήρες του ffxiii+battle system με τον κόσμο και το world map του Lost odyssey θα ήταν το απόλυτο final fantasy hd,έλα μωρέ σε 4-5 χρόνια ίσως είναι έτσι το φφ15......"έλα ρε κονάμι δώσε στον λαό το suikoden 6 να παίξουμε ένα ολοκληρομένο Jrpg this gen"

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Μου αρέσει πολύ το battle system αλλά έχω αρχίσει να βαριέμαι που δεν έχει πόλεις και είναι τόσοοοο linear και είμαι ακόμα στο 5o chapter(2o cd)..

Γραφικά δεν μου φαίνονται τρομερά που ακούω κάποιους και λένε. Μόλις εμφανιστεί κάτι στην οθόνη τα frames πέφτουν πολύ αν και την περισσότερη ώρα είσαι σε ένα διάδρομο και δε βλέπεις τπτ άλλο :-( .

Δημοσ.

Διαβάσατε τι έγινε με το TeamXbox και το 5άρι που έβαλε στο FF13?

Ξαφνικά το... αποσύρανε από το site και φαίνεται μόνο μέσω Google Cache. Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτό έγινε μετά από προτροπή της Square Enix.

http://209.85.229.132/search?q=cache:OcQL-IOszAsJ:http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1859/Final-Fantasy-XIII/p1/

http://209.85.229.132/search?q=cache:Zr8iAuskAI0J:http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1859/Final-Fantasy-XIII/p2/

Δημοσ.
Το αποσυρανε για να βαλουν τι?

μεχρι στιγμης τιποτα...το 5 βεβαια σαν βαθμολογια ειναι απλα τραγικο για τον τιτλο..οκ ειπαμε..δεν ειναι σαν τα παλια FF αλλα το 5 σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι απαραδεκτο

Δημοσ.

Εκαναν το λαθος να βγαλουν πρωτα το 12 οπως το βγαλανε. Το να βγαλεις ενα παιχνιδι RPG και να ειναι σε τετοιο βαθμο γραμμικο και μαλιστα μετα αφου εχεις διξει τι μπορεις να κανεις με συγχρονη τεχνολογια ειναι απλα τραγικο να μας σερβιρουν κατι τετοιο.

Αντε παμε για Final Fantasy 15 για να παντρεψουν το συστημα εξερευνησης του 12 με το συστημα μαχης του 13 εξεληγμενο ομως και με μια ιστορια προσωπικη οπως το 7 και 8.

Δημοσ.

Ναι αλλά η Square μας έχει συνηθίσει στα πισωγυρίσματα σε αυτή τη σειρά ουκ ολίγες φορές. Εκτός από τη γραμμικότητα, ένα μεγάλο λάθος της εταιρείας με το 13ο είναι ότι δεν υπάρχει ένας κεντρικός ήρωας για να ταυτιστεί ο παίκτης. Μεγάλο μείον, ειδικά για JRPG.

Δημοσ.
Ναι αλλά η Square μας έχει συνηθίσει στα πισωγυρίσματα σε αυτή τη σειρά ουκ ολίγες φορές. Εκτός από τη γραμμικότητα, ένα μεγάλο λάθος της εταιρείας με το 13ο είναι ότι δεν υπάρχει ένας κεντρικός ήρωας για να ταυτιστεί ο παίκτης. Μεγάλο μείον, ειδικά για JRPG.

να το ακουω αυτο για το xii οκ αλλα για το XIII????δε νομιζω...υποκειμενικα ειναι βεβαια αυτα τα πραγματα

Δημοσ.
να το ακουω αυτο για το xii οκ αλλα για το XIII????δε νομιζω...υποκειμενικα ειναι βεβαια αυτα τα πραγματα

ναι ισχύει αυτό,όλοι οι χαρακτήρες, εκτός του μικρού Backstory που έχουν,είναι σχεδόν ίδιοι στην ιστορία,πολύ λίγα πράγματα για τον καθένα ,και επειδή δεν κάνει focus σε 1 αλλα σε όλους τι τους γίνεται δεν κολάς σε έναν όπως παλιά.

πριν το final boss απο το δισκάκι 2 σε αφήνει να αλλάξεις πάρτυ ,αλλα ακόμα δεν σαφήνει να αλλάξεις Leader......δηλαδή πότε θα σε αφήσει στο τελευταίο boss???στις 17 ώρες είμαι και μόλις ξεκίνησα το 3ο δισκάκι....

2 δισκάκια τέλειωσα 3 weapons υπάρχουν μέχρι στιγμής για κάθε χαρακτήρα(υπάρχουν και χαρακτήρες με 2).....τόσο πολύ βαριόντουσαν να βάλουν διαφορετικά μοντέλα όπλων μέσα? όσο για τα spells και εκεί τσιγκουνιά μεγάλη,ίσως να είχες δίκαιο ικαρουγκα βιάστηκα πολύ να το βαθμολογίσω, και άλλο μείον θα το χώσω έτσι πως πάει.πόσο πια να στρώσει????

Δημοσ.
απότι είδα "World map,turn based,cinematics,cool characters,good story.summons ,baddass evil final boss"

World map δεν έχει

baddass evil bad guy δεν έχει

turn based δεν είναι

τα άλλα πιστέυω τα έχει αλλα μόνο και μόνο απο αυτά τα 3 για μένα χάνει 2 μονάδες

δεν έχει και καλή μουσική μέχρι στιγμής αλλα πιστέυω όλο και κάτι θα μου αρέσει αργοτερα για αυτό δεν το βάζω αυτό

γιατί εσύ με την εμπειρία που έχεις δεν μπορείς να κρίνεις ένα παιχνίδι απο 6-7 ώρες ?εδώ με ένα ντέμο μπορεί να δει κανείς αν θα του αρέσει ένα παιχνίδι...δεν είμαι proffesional reviewer την άποψη μου λεω :-)

Εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς με τον όρο turn based...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...