Προς το περιεχόμενο

final fantasy xiii

skanjos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αυτά που έχω διαβάσει εγώ πάντος, δεν πρέπει να έχει και πολύ εξερεύνηση το game και πρέπει να είναι και πολύ γραμμικό.

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα χαλαρωστε. Εσεις το βγαλατε και ξεφτιλα! Ενταξει ειπαμε. Τωρα που το προχωρησα μια χαρα βαθος εχει! Και abilities κλπ. Ακομα βεβαια ειναι γραμμικο αλλα αυτο θα αλλαξει, το εχουν πει αλλωστε...

Για να φτασουμε τις 70+ ωρες παιχνιδιου εχουμε ακομα... Αν το κρινετε απο την 1η ωρα καηκαμε! Δωστε λιγο χρονο και προχωρηστε το...

Δημοσ.

Ένα review για το παιχνίδι για μια πρώτη (ή δεύτερη, ανάλογα :P) γεύση για όποιον ενδιαφέρεται φυσικά. Τελικά το 13 δεν ήταν γρουσούζικο για τη Square Enix...

Δημοσ.
Ένα review για το παιχνίδι για μια πρώτη (ή δεύτερη, ανάλογα :P) γεύση για όποιον ενδιαφέρεται φυσικά. Τελικά το 13 δεν ήταν γρουσούζικο για τη Square Enix...

To 7+ σαν βαθμολογια ειναι πολυ κακη για final fantasy τα οποια ανεκαθεν επαιρναν επικες κριτικες....& το gameover.gr του εδωσε μετρια βαθμολογια.

http://www.gameover.gr/ps3/Final-Fantasy-XIII.11371.html?article_page=1

Το eurogamer του εβαλε μολις 8/10...μεχρι και το bayonetta πηρε μεγαλυτερη βαθμολογια.

http://www.eurogamer.net/articles/final-fantasy-xiii-review

Δημοσ.

Του ρίξαν την βαθμολογία επείδη δεν εχει κατι καινοτόμο εκτος απο τα γραφικά!Το συστημα μάχης ειναι το ίδιο κτλπ.

Απο την αλλη οι πολλες καινοτομίες μας φαγανε

(βλέπετε Resident Evil 5)

Απο παιχνιδάρα το κανανε shoot em up για 12 χρονα να σκοτώνεις αφρικάνους μολυσμενους απο τον Τ-Χ-Ψ virus.Ειναι και ρατσιστικο οπως είπανε μαστιζώμαστε απο Aids δεν είμαστε και zombies ομως.

Οσο για την βαθμολογια μην τσιμπάτε!Παίζουν συμφεροντα οπως και με την Greenpeace:

Οχι merenda (μεταλαγμενη) Ναι στην nutella

Οχι φέτα Δωδώνη (μεταλαγμενη) Ναι στη Φέτα Ήπειρος

Οχι στο FFXIII (χαμηλη βαθμολογια) ναι στο Χ,Υ,Ζ που μας πλήρωσε για να ανακοψουμε την επιτυχια που εχει πριν καλα βγει.

Πίσω απο κάτι κρύβεται και ενα συμφέρον.

Δημοσ.

Όντας και εγώ ένας απ'αυτούς που περιμένανε πως και πως την άφιξη του Final Fantasy, έτρεξα χθες να το αγοράσω από κατάστημα που είδα ότι θα το φέρει νωρίτερα.

Ομολογώ πως λίγο οι κριτικές εδώ,λίγο και τα reviews που κυκλοφορούν με έχουν κάνει πολύ επιφυλακτικό και ακόμα δεν το ανοίξει καν.Εννοείται πως θα το παίξω και θα το δω από μόνος μου για να βγάλω το δικό μου συμπέρασμα,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει ξενερώσει τόσο τους πάντες;;

Έβλεπα videakia τόσο καιρό και το παιχνίδι φαινόταν πρέζα!Τί μπορεί να πήγε τόσο στραβά;;

Να σημειώσω ότι εγώ το πρώτο ff που έπαιξα ήταν το 10 και μαγεύτηκα.Έπειτα και επειδή είχα ακούσει διθυράμβους για το 7,το έπαιξα και αυτό και μου φανήκε εξίσου εντυπωσιακό όσο το 10 με διαφορετικό τρόπο όμως.Τα άλλα δεν τα έχω ακουμπήσει.

Απορώ όμως τόσες λανθασμένες επιλογές κάνανε στο 13 που το παιχνίδι από πιο πολυαναμενόμενος τίτλος του 2010 έχει καταντήσει η μεγαλύτερη απογοήτευση;;

Μήπως μας έχει πιάσει η λογική του όχλου και βιαζόμαστε να κατακρίνουμε τα πάντα στο game;;

Δημοσ.

Ειναι ξεκαθαρο πισωγυρισμα (με τον κακο τροπο) γι αυτο και τρωει κραξιμο. Αντι να κανουν μια βελτιωμενη εκδοση του 12 (που το μονο του "προβλημα" ηταν οτι η ιστορια του ηταν πολιτικη αντι να επικεντρωνεται σε teen emo ηρωες που τελικα ειναι αρκετα γαμαουα για να κανουν την υπερβαση) αυτοι πηραν το συστημα του 10, του κοψαν απο εδω και απο εκει, του εβαλαν καποια εξτρα μεσα και viola μας εδωσαν το 13.

Δυστυχως σε ενα J-RPG οπως το final fantasy αυτο που λενε "back to the basics" δεν ειναι και οτι καλυτερο (οπως ειναι παραδειγμα στο Mario ας πουμε).

Δημοσ.

Βασικά είναι και λίγο πώς το βλέπει ο καθένας και τι απαιτήσεις έχει. Αν κάποιος το βρεί πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενε είναι λογικό να απογοητευτεί, ακόμα και αν το game είναι καλό. Αναπόφεκτα λοιπόν από τι στιγμή που έχει το Final Fantasy στον τίτλο θα συγκριθεί και με τα προηγούμενα της σειράς ( τα RPG όχι το MMo), ειδικά από αυτούς που έχουν παίξει τα περισσότερα.

Δημοσ.

Review απο το Edge: 5/10

Some people don’t like numbers, but try this little sum. If you submit 25 hours of your life to a misjudged series of linear battles and cutscenes, Square Enix lets you play FFXIII, and you’ll get 25 decent hours out of it. It’s an equation that might just balance out – but for who? Well, the fanbase, certainly, will find Lightning to be the Cloud substitute they’ve been yearning for, and in the hunting side-quests the grinding fix they’re after. For anyone less dedicated – who wouldn’t really care if a Chocobo makes an appearance or not – it’s more troubling. FFXIII is uncommonly beautiful, with a background fiction as rich as its story is poor, and at its beating heart is a battle system that stands among the genre’s finest. Its structural changes are brave, but in minimising everything that happens outside of that main narrative the baby’s been thrown out with the bathwater, leaving a potentially interesting world that you just don’t care about saving.

FFXIII takes brave risks with the series’ foundations, but they ultimately create trembling fractures throughout the entire edifice, that robust battle system unable to support the weight of an entire world. Final Fantasy games are always an investment. This time, the returns are questionable.

Δημοσ.

Οπως ειχα πει και σε παλιοτερο ποστ απο εμενα το παιχνιδι παιρνει κοκκινη καρτα γιατι ακολουθησε το συστημα (πετσοκομμενο κιολας) του 10 και οχι του 12. Ηδη το συστημα του 10 στην εποχη του ηταν γερασμενο. Δεν μπορει 9 χρονια μετα να μας πετανε ενα ακομα ποιο περιορισμενο συστημα απο το ηδη περιορισμενο που ειχε αυτο το παιχνιδι.

Δημοσ.

λολ δεν άρεσε στο edge η πετσοκομένη βέρσιον του 360 και το τιμώρησε χεχεχε.

το παιχνίδι είναι αρκετά καλό,6 ώρες έχω παίξει

μόλις νίκησα τον οντιν

και οι μάχες έχουν γίνει πολύ έντονες.σε κάθε καλή μάχη χρειάζεται να μπαφάρεις,να παίξεις σωστά και άμυνα και επίθεση,να αλλάξεις σε healer όταν χρειάζεσαι,αν το παίζεις και στο νορμάλ (ταχύτητα) τότε γίνεται σόου στην οθόνη,η δυσκολία στα eidolon battles είναι τεράστια,οπότε θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω.

απο ιστορία το παιχνίδι έχει αρκετά καλή,το λινεαριτι δεν με ενοχλεί ίσα ίσα που δεν μαρέσει να ψάχνω πέρα δώθε,το Lvl up system είναι φοβερό με τα class change,ένα κακό όμως που έχει είναι οτι δεν μπορείς να γκριντάρεις,ενα ακόμα σπαστικό είναι οτι δεν με έχει αφήσει ακόμα να έχω δικό μου γκρούπ και μου φορτώνει όποιους χαρακτήρες θέλει,αργότερα στάνταρ αλλάζει αυτό αλλα παίζω 6 ώρες δώσε μου 2-3 σταθερούς χαρακτήρες και μην με πηγαίνεις φλιπεράκι,δεν θέλω να τους ανεβάζω όλους.

δεν αντέχω το voice acting είναι απαίσιο,στο τραγούδι σταθμό του παιχνιδιού με το που το άκουσα απο leona lewis ξενέρωσα,απλά δεν ταιρίάζει πως να το κάνουμε.μέχρι στιγμής έχει ένα Battle theme το οποίο το έχω σκυλοβαρεθεί (δεν είναι και κάτι αξιολογο)και δεν έχει final fantasy battle win hymn!!!!!

γενικά το παιχνίδι είναι καλό αλλα όχι αριστούργημα,κάποια απλά πράγματα που έχουν τα άλλα παλιά φιναλ φαντασυ και δεν υπάρχουν εδώ με ξενερώνουν,τα πράγματα είναι απλά,World map,turn based,cinematics,cool characters,good story.summons ,baddass evil final boss.αυτά περιμένω απο ff παιχνίδι,τόσο δύσκολο είναι?.

8/10 απο μένα.

Δημοσ.

Αααχχχ... Διαβάζοντας τα περί βαθμολογιών ήθελα να γράψω για το EDGE αλλά με πρόλαβε ο dr_thort...

:D

Δημοσ.
Βιαζεσαι να βαλεις βαθμολογια σκαντζο. Συνηθως αυτη μπαινει αφου πρωτα τελειωνεις ενα παιχνιδι.

απότι είδα "World map,turn based,cinematics,cool characters,good story.summons ,baddass evil final boss"

World map δεν έχει

baddass evil bad guy δεν έχει

turn based δεν είναι

τα άλλα πιστέυω τα έχει αλλα μόνο και μόνο απο αυτά τα 3 για μένα χάνει 2 μονάδες

δεν έχει και καλή μουσική μέχρι στιγμής αλλα πιστέυω όλο και κάτι θα μου αρέσει αργοτερα για αυτό δεν το βάζω αυτό

γιατί εσύ με την εμπειρία που έχεις δεν μπορείς να κρίνεις ένα παιχνίδι απο 6-7 ώρες ?εδώ με ένα ντέμο μπορεί να δει κανείς αν θα του αρέσει ένα παιχνίδι...δεν είμαι proffesional reviewer την άποψη μου λεω :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...