polakis21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Λοιπόν. Να πω ότι το έβαλα ένα 20λεπτο χθες το βράδυ μόνο γιατί είχα κόσμο στο σπίτι και είδαμε ταινία... Δεν ξέρω αλλά στο 360 μου φάνηκε στην αρχή λίγο με μέτρια γραφικά, που πιξελιάζουν σε πολλά σημεία στα βίντεο...Περίεργο... Επίσης η μάχη είναι real time όπου πρέπει να κάνεις γρήγορα τις κινήσεις. Όσο καθυστερείς, τόσο σε χτυπούν οι αντίπαλοι. Δεν πάει με την σειρά...Αλλά ούτε μπορείς να κινήσεις τους χαρακτήρες σου. Υπότιτλοι υπάρχουν παντού, είτε σε διαλόγος βίντεο, είτε σε διαλόγους μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε τα γνωστά Hp,MP, Items κλπ. Επίσης να πω ότι μου φαίνεται πολύ γραμμικό και όχι ελεύθερο στην αρχή που έπαιξα. Ίσως είναι επειδή είμαστε στην αρχή και μου έδειχνε τα tutorial... Ελπίζω να αλλάξω γνώμη σήμερα το απόγευμα που θα το προχωρήσω. Δεν είναι πάντως η επανάσταση που περίμενα τόσα χρόνια...
Don.Matis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντως το ξεκίνησα δυναμικά, το χτύπησα το 5ωρο εχθές! Τα γραφικά στο XBox μου φάνηκαν μια χαρά, χωρίς προβλήματα. Το Gameplay στην αρχή είναι μπερδεμένο χωρίς πολλά να κάνεις αλλά όσο περνάει η ώρα γίνεται όλο και καλύτερο....στην τελευταία πορώσει ώρα με είχε μέχρι το κόκκαλο! Το παιχνίδι φαίνεται μεγάλο κάψιμο, περαστικά μας
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Super προσφορά Final Fantasy XIII για PS3 μόνο 41.58Ε από το http://www.thehut.com
skanjos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Super προσφορά Final Fantasy XIII για PS3 μόνο 41.58Ε από το http://www.thehut.com http://www.gamestracker.com/buy-final-fantasy-xiii-compare-prices-ps3.htm σχεδόν παντού τόσο το έχει. εγώ λόγο δουλειάς δεν μπορεσα καν να το παίξω,είδα την εισαγωγή για να δω αν παίζει το δισκάκι,και η εισαγωγή έχει απαίσια ποιότητα,αρκετά θολό και πιξελιασμένο(πριν με κράξετε δείτε την και μόνοι σας)μέχρι και στο pc το βίντεο της εισαγωγής που έχω καλύτερο είναι. ελπίζω να μήν είναι έτσι όλα τα fmv στο παιχνίδι στο 360.
polakis21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 http://www.gamestracker.com/buy-final-fantasy-xiii-compare-prices-ps3.htm σχεδόν παντού τόσο το έχει. εγώ λόγο δουλειάς δεν μπορεσα καν να το παίξω,είδα την εισαγωγή για να δω αν παίζει το δισκάκι,και η εισαγωγή έχει απαίσια ποιότητα,αρκετά θολό και πιξελιασμένο(πριν με κράξετε δείτε την και μόνοι σας)μέχρι και στο pc το βίντεο της εισαγωγής που έχω καλύτερο είναι. ελπίζω να μήν είναι έτσι όλα τα fmv στο παιχνίδι στο 360. Γιαυτό μίλησα για πιξέλιασμα κι εγώ. Εκεί με ξένισε. Ελπίζω η συνέχεια να μην είναι έτσι...
hollow_83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλα δεν ειναι και τοσο χαλια οσο λετε. Βεβαια το επαιξα σε 27αρα. To προβλημα του FF XIII δυστυχως ειναι αλλου και οχι στα γραφικα. Το να ελεγχεις ενα μονο χαρακτηρα, να εχεις πληρη ενεργεια σε καθε νεα μαχη, τα potion να γιατρευουν τους παντες και να πατας το Α μονο σε καθε μαχη ειναι τα τελεια συστατικα για ενα καλο shooter, αλλα οχι για RPG. Μπραβο Square. Ελπιζω το παιχνιδι να αλλαξει στην πορεια.
skanjos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ευτυχώς δεν είναι.μόνο η εισαγωγή είναι χάλια,μετα τα fmvs είναι μια χαρά,ίσως μόνο μεγάλα βίντεο να είναι compressed.και το παιχνίδι έχει σχετικά καλά γραφικά,τπτ omg grafx αλλα μια χαρά είναι. τώρα στο gameplay ,έπαιξα περίπου 1 ώρα.στα battles σου δίνει στην αρχή ένα aoe που πιάνει 2 κινήσεις και το αττακ που πιάνει 1,η μπάρα ατβ σου είναι 2 κινήσεις και μόνο οταν φορτώσει πλήρως κάνει κίνηση ο χαρακτήρας(πχ αν διαλέξεις μια κίνηση ατακ σου βγάζει να διαλέξεις και 2η κίνηση με 1 μπάρα) το παιχνίδι είναι πολύ casual friendly ,έχει auto battle,πατάς ένα κουμπί και διαλέγει αυτόματα τις καλύτερες κινήσεις(συνήθως),τα ίτεμ μπορείς να τα σπαμάρεις αβέρτα(δεν πιάνουν μπάρα) και είναι aoe σε όλο το πάρτυ σου(πότιον και κτλπ).pheonix down μόνο στα πάρτυ μέμπερς γιατί αν πεθάνει ο βασικός χαρακτήρας πέθανες. στην αρχή το είχα στο slow και ήταν μια χαρά η ταχύτητα,μετα το έβαλα στο medium και πήγαινε η μπάρα πολύ γρήγορα(καλό αυτό για τις πρώτες μάχες που είναι μόνο αττακ και αοε),πιστέυω οταν δω πρόβλημα θα το γυρίσω σε slow πάλι. το μενού απίστευτο,μπορείς να κάνεις equip skills,έχει καμιά 10 θύρες απο τις οποίες τώρα έχει το αττακ και το αοε,απο ίτεμς έχει μόνο weapon και accesory,dunno αν αργότερα σου ανοίξει πανοπλία/2ο αξεσουαρ κτλπ. και έχει άποιρα save points,ανα 5-10 λεπτά και 1,στο οποίο κάνεις και τα ψώνια σου από item shop στην αρχή (αλλα αργότερα και σε weapons,)δεν έχει μαγαζιά το παιχνίδι σε πόλεις. αυτά μέχρι στιγμής .άυριο έχω ρεπό και θα παίξω απο τις 9-όσο πάει χεχεχε
Don.Matis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλα δεν ειναι και τοσο χαλια οσο λετε. Το να ελεγχεις ενα μονο χαρακτηρα, να εχεις πληρη ενεργεια σε καθε νεα μαχη, τα potion να γιατρευουν τους παντες και να πατας το Α μονο σε καθε μαχη ειναι τα τελεια συστατικα για ενα καλο shooter, αλλα οχι για RPG. Μπραβο Square. Ελπιζω το παιχνιδι να αλλαξει στην πορεια. ...και εγώ που το παίζω σε 32" δεν μου φάνηκε άσχημο, τώρα σε μεγαλύτερη tv ίσως να φαίνεται έντονα... Όσο περνάει η ώρα το gameplay διορθώνεται με την προσθήκη σχήματος μάχης αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι (τουλάχιστον μέχρι το 3ο κεφάλαιο που έχω φτάσει) σαν τα παλιά καλά Final Fantasy.
ZoD^ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Λοιπόν. Να πω ότι το έβαλα ένα 20λεπτο χθες το βράδυ μόνο γιατί είχα κόσμο στο σπίτι και είδαμε ταινία... Δεν ξέρω αλλά στο 360 μου φάνηκε στην αρχή λίγο με μέτρια γραφικά, που πιξελιάζουν σε πολλά σημεία στα βίντεο...Περίεργο... Επίσης η μάχη είναι real time όπου πρέπει να κάνεις γρήγορα τις κινήσεις. Όσο καθυστερείς, τόσο σε χτυπούν οι αντίπαλοι. Δεν πάει με την σειρά...Αλλά ούτε μπορείς να κινήσεις τους χαρακτήρες σου. Υπότιτλοι υπάρχουν παντού, είτε σε διαλόγος βίντεο, είτε σε διαλόγους μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε τα γνωστά Hp,MP, Items κλπ. Επίσης να πω ότι μου φαίνεται πολύ γραμμικό και όχι ελεύθερο στην αρχή που έπαιξα. Ίσως είναι επειδή είμαστε στην αρχή και μου έδειχνε τα tutorial... Ελπίζω να αλλάξω γνώμη σήμερα το απόγευμα που θα το προχωρήσω. Δεν είναι πάντως η επανάσταση που περίμενα τόσα χρόνια... Από ότι έχω διαβάσει σε μερικά sites, τα γραφικά στην αρχή είναι μέτρια αλλά όσο πάει βελτιώνονται πολύ. Ίσως υπήρχαν προβλήματα με το port σε 360 σε μερικά σημεία, για αυτό τα μέτρια γραφικά.
hollow_83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Χαχσαχαχαχαχαχχαχα κατι ακυρο που εγινε χαχαχαχαχαχ το παιχνιδι εγω το σταματαω εδω χαχαχαχαχα. Σε ενα σημειο πανε να πολεμησουν εναν αρχηγο στην αρχη αρχη του παιχνδιδιου,πατησα pause και πηγα στην κουζινα με το χειριστηριο. Καταλαθος πατησα start μαλλον. Μετα απο κανα 15λεπτο που γυρισα το παιχνιδι ειχε περασει τον αρχηγο μονο του χαχαχαχαχαχαχαχα. Ωραιο παιχνιδι, τελος απο εμενα δεν το ξαναακουμπαω θα υπαρχει στην PS3 συλλογη για την ιστορια μονο.
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Από ότι έχω διαβάσει σε μερικά sites, τα γραφικά στην αρχή είναι μέτρια αλλά όσο πάει βελτιώνονται πολύ. Ίσως υπήρχαν προβλήματα με το port σε 360 σε μερικά σημεία, για αυτό τα μέτρια γραφικά. Ναι είναι σαν το κρασάκι ένα πράμα όσο το αφήνεις και παλιώνει τόσο πιο καλό γίνεται!
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Χαχσαχαχαχαχαχχαχα κατι ακυρο που εγινε χαχαχαχαχαχτο παιχνιδι εγω το σταματαω εδω χαχαχαχαχα. Σε ενα σημειο πανε να πολεμησουν εναν αρχηγο στην αρχη αρχη του παιχνδιδιου,πατησα pause και πηγα στην κουζινα με το χειριστηριο. Καταλαθος πατησα start μαλλον. Μετα απο κανα 15λεπτο που γυρισα το παιχνιδι ειχε περασει τον αρχηγο μονο του χαχαχαχαχαχαχαχα. Ωραιο παιχνιδι, τελος απο εμενα δεν το ξαναακουμπαω θα υπαρχει στην PS3 συλλογη για την ιστορια μονο. Εγω ακουσα οτι στο πρωτο 30% ειναι ετσι για να παρεις γραμμη πως να παιζεις σωστα και μετα σου πεταει τα "δυσκολα". Μαλιστα λενε οτι απο το 50% και μετα καποιοι μαλλον θα το παρατησουν λογο αυξημενης δυσκολιας καθως δεν μπορεις να κανεις level up γιατι σου βαζει level cap αναλογα με το που βρισκεσαι οποτε θα χρειαστεις περισσοτερα απο απλο level up για να τους φας.
Tigran Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δηλαδή με λίγα λόγια το παιχνίδι σε χάνει εξ' αρχής αν είσαι hardcore rpgας, ενώ αν είσαι casual gamer σε χάνει από το μισό και μετά. Καλή φάση
ultralisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εγω ακουσα οτι στο πρωτο 30% ειναι ετσι για να παρεις γραμμη πως να παιζεις σωστα και μετα σου πεταει τα "δυσκολα". Μαλιστα λενε οτι απο το 50% και μετα καποιοι μαλλον θα το παρατησουν λογο αυξημενης δυσκολιας καθως δεν μπορεις να κανεις level up γιατι σου βαζει level cap αναλογα με το που βρισκεσαι οποτε θα χρειαστεις περισσοτερα απο απλο level up για να τους φας. ακριβώς αυτό...ένα tutorial και ένα βατό επίπεδο δυσκολίας στην αρχή ειδικά για τους αρχάριους και για αυτούς που δεν έχουν ξαναπαίξει FF δεν είναι κακό, ενώ στην συνέχεια θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο καθένας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.