skanjos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 official uk box art ίδιο και για 360 και για Ps3. http://epicbattleaxe.com/image-galleries/final-fantasy-xiii/ κάτω κάτω στις φωτο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι ξαφνικα ψηθηκα για Xbox360?
skanjos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 review απο famitsu out. 39/40 καλα φαμιτσου είναι αυτό ,μερικές φορές στα σκορ δίνει και οτι νανε,αλλα δεν περιμένω τπτ λιγότερο απο το ffxiii,απότι έχω δει στα βιντεο συμφωνώ γιατί του κόψανε 1 βαθμό στο combat system,τα γράμματα που δείχνουν το damage πρέπει να προσέχεις αρκετά για να τα δείς σωστά,και μερικές φορές δεν ξέρεις πόσο βάρεσες ,γιατί περνάνε αστραπιαία. για τις διαφορές των 2 κονσολών 360 version had to have video and audio compressed. PS3 version ended up being a dual layer blu-ray disc. δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως το ξέρουν αν δεν έχουν δοκιμάσει την 360 version(καθώς δεν βγαίνει ιαπωνία).τεσπα έτσι και αλλιώς εγώ στο 360 θα το παίξω εκτός αν γίνει καμια μαγεία χεχε,αιντε να παίξουμε ενα τέλειο jrpg επιτέλους,απο suikoden 5 έχω να παίξω jrpg που θα με κάνει να πω ουαου
ikaruga24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το tales of Vesperia ηταν αψογο επισης εκτος και αν δεν το επαιξες.
skanjos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το tales of Vesperia ηταν αψογο επισης εκτος και αν δεν το επαιξες. αρκετά καλο ήταν αλλα όχι κλάσης jrpg ,γενικά ο yuri ήταν ο αστείος που όμως σκότωνε για πλάκα.οι χαρακτήρες πολύ καλοί,η ιστορία αρκετα μεγάλη ,επιτέλους world map.βασικά το tales το κατατάσω 2ο καλυτερο Jrpg της γενιάς μετά τo star ocean .3o βάζω το Lost odyssey το οποίο είχε φοβερά πράγματα μέσα εκτος απο το στορυ και το magic casting (το οποίο ήταν τραγικό ,για ενα λαστ τιερ μαγικό ήθελε 5γύρους και έκλανε απο damage) πολύ λίγα κλασικα Jrpgs(αν αφαιρέσουμε και τα srpgs disgaea 3/vc)και το ψιλο wrpg demons soul .δεν δοκίμασα ακόμα magna carta2/blue dragon αλλα αποτι βλέπω δεν λένε και πολλά έρχονται καλές μέρες όμως ffxiii/versus/wkc αντε να δουμε και κανα suikden vi επιτέλους ,κάνα new dark cloud ,βγαίνει και wkc 2 στην japan.αντε μπας και παίξουμε τπτ που να κρατάει πάνω απο 10 ωρες.....
ikaruga24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλο το Star Ocean αλλα το συστημα μαχης makes no sense οπως και του 3 φυσικα στο PS2. Οταν παιζω ενα J-RPG -απαιτω- να εχει τελεια mechanics για μαχη. Το Star Ocean ηταν λιγο random εδω που τα λεμε.
skanjos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καλο το Star Ocean αλλα το συστημα μαχης makes no sense οπως και του 3 φυσικα στο PS2. Οταν παιζω ενα J-RPG -απαιτω- να εχει τελεια mechanics για μαχη. Το Star Ocean ηταν λιγο random εδω που τα λεμε. σαν battle system μάρεσε πολύ του lost odyssey (αν εξερέσεις τα μαγικά),είχε το κλασικό turn based formula,και χαίρομαι που κάπως έτσι είναι και το xiii,θα μπορώ δλδ να σκέφτομαι 10λεπτά τι κίνηση θα κάνω (λέμε τώρα).απότι έχω διαβάσει και δει είναι turn based και δεν κάνει κίνηση το Mob αν δεν κάνεις την δικιά σου πρώτα (σαν το 10 περίπου) αλλα έχει και μία μπάρα αντι για mp που γεμίζει ,καταραμένη σονυ δεκέμβριο θα έπαιζα την japanese version αν είχε σπάσει το ps3....... τέλος πάντων το battle system το συνηθίζεις αργα η γρήγορα,σημασία έχει να έχει πολύ καλό στορυ,musiv,worldmap(δώστε worldmap ρεεεεεεεεεεεε,όταν είδα worldmap στο tales έτριβα τα μάτια μου χεχεχε),και αρκετά πράγματα να κάνεις εξτρα αυτα με ενδιαφέρουν πιο πολύ . 'new'απότι διαβάζω το παιχνίδι θα έχει αρκετά δύσκολα sidebosses ,και επιτέλους θα χρειάζονται τα support magic Some new points from Famitsu: "If you don't use support magic I don't think you will be able to beat the harder monsters and bosses. Even if you manage to reach them [without using it], they will just kill you right away if you don't." - Toriyama * Fights to aquire the summons are harder than most of the bosses in the game and require serious strategy to beat - one Famitsu writer commented "I got wiped out six times and restarted the battle twice before I beat Sazh's summon." * There are other abilities that use TP - such as the spell Quake, which damages all enemies, and Full Cure, that fully heals and brings back to life everyone. * TP takes a while to build up; although play s tyle will alter this, a rough guide is the ability to use a summon once every ten battles. Often find that will have just used TP to cast Libra and then get into a battle which you need a summon for! * It would take a long time and a lot of CP to follow every path in each character's Crystalium. * When asked how many missions there are - "More than half of the targets (sidequest bosses) are stronger than the last boss (laugh). Come back to the story after making decent progress through the missions and the last boss will seem easy." * * Although a three Attacker Optima is obviously possible, it isn't really all that good. The Optima people will likely use the most is one Attacker, two Blasters. * You can set six Optima patterns, and also choose which one the characters will be in when battle starts. * Due to the battles being real time, Haste is very useful. The ATB gauge turns red and fills up really quickly. Spells that lower enemy defense and slow down enemy ATB are also very useful. * Both Kitase and Toriyama say they generally play the game entirely on Auto Command. Kitase "I do handle healing myself, and always cast Haste first with an Enchancer." * Accessories can be upgraded like weapons, and extra accessory slots can be purchased from the Cyrstalium. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-bk4brDJIRs[/ame] battle system
Ancientlight13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παίδες... Κάτι βασανίζει την ψυχή μου, μια σκέψη δεν με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια... Πληροφορήθηκα πως Μάρτιο βγαίνει η παιχνιδάρα και σκέφτομαι να το συνδυάσω με την αγορά μιας εκ των 2 συστημάτων PS3 ή XBOX 360... Δεδομένου πως η λύση του 360 θα είναι αρκετά φθηνότερη και του ότι μου έχει φύγει η κάψα για άλλα παιχνίδια πλέον, κρίνετε σωστή η αρχική μου συμπάθεια προς το 360; Ξέρουμε ποιες διαφορές θα έχει πραγματικά το ff13 στις δύο κονσόλες; Ξέρω πως ακόμα είναι νωρίς, άλλα αν κάποιος έχει κάποια πληροφόρηση, καλοδεχούμενη... Υ.Γ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 12, και προσωπική μου άποψη καλύτερο απο το μέτριο 10 και το άθλιο 10-2...
bahamut zero Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ακομα ειναι νωρις για να ξερουμε..μπορει να ειναι το ιδιο, μπορει και κατωτερο...αν εισαι πορωμενος με τα ff παντως (σαν εμενα) καλυτερα να παρεις ps3 το οποιο θα εχει μεσα και το ps3 exclusive versus XIII
skanjos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ακομα ειναι νωρις για να ξερουμε..μπορει να ειναι το ιδιο, μπορει και κατωτερο...αν εισαι πορωμενος με τα ff παντως (σαν εμενα) καλυτερα να παρεις ps3 το οποιο θα εχει μεσα και το ps3 exclusive versus XIII +1 από μένα.το βέρσους πιστέυω θα είναι καλύτερο απότι το 13.ο νομούρα είναι τοπ σαν τον κοτζιμα ένα πράμα χεχεχε. το 360 βέρσιον το μόνο πράγμα που θα διαφέρει θα είναι η ποιότητα των cutscenes και θα είναι 4 δισκάκια dvd duallayer.εγώ θα παραγειλω το ps3 version ,αλλα φέρει ο θείος πιο νωρίς την 360 βερσιον δεν θα αντέξω και θα το τερματίσω εκεί.
6xXx6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εγω παλι απο final fantasy περιμενω το versus πως και πως [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gcZLSXnD65c[/ame]
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οτι και να πουμε ειναι λιγο. Μας ερχεται ενα επος.
polakis21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ποιό από τα 2 έπη? Το 13 ή το 13 versus? Χαχα! Χαμός λέμεεεεεεε..............
polakis21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Let the games begin!!! Επιτέλους! Το απόγευμα το έχω στα χέρια μου και το παίζω. Εντυπώσεις το βραδάκι... Τί πόρωση!!!
skanjos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Let the games begin!!! Επιτέλους! Το απόγευμα το έχω στα χέρια μου και το παίζω. Εντυπώσεις το βραδάκι... Τί πόρωση!!! λένε κάποια προβλήματα για anydvd corruption για την all star version. δεν με νοιάζουν τα μπαν εμένα οπότε μια χαρά θα το παίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.