Προς το περιεχόμενο

final fantasy xiii

skanjos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα σε ευχαριστω τωρα shephirof ,sheriphof πως στο καλο τον λεγανε θυμαμαι σκοτωσε κ την κοπελα που ερωτευτηκα κ ειχα την αδερφουλα μου τη μικρη τοτε διπλα κ εκλαιγε πω μεγαλειααααα τοτε χαχαχαχα :lol: .

Aν θελεται κ ενα p.m που μπορω να το κατεβασω...

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ffvii έχει βγεί και για pc,αλλα στην έκδοση που έπαιξα εγώ δεν ήταν ρώσος ο κακός :P

:lol::lol:

Sephiroth ακατανομαστοι. The best badass the earth will ever know. :P

Δημοσ.

Παιδια το κατεβασα κ ευχαριστω καποιους για την βοηθεια τους αλλα επειδη εχω windows 7 κατι γινεται με το daemon tools κ εχω αλλο ψαξιμο τωρα παραταυτα... αλλη μια ερωτηση πιο παιχνιδι τωρα στο ps3 μπορει να συγκριθει με το συγκεκριμενο παιχνιδι (ffvii ) ως πλοκη περιπου να παω να το αγορασω διοτι απο τι σας ειπα δεν με ενθουσιασε το νεο διοτι ηταν πολυ αυτοματοποιημενο ?

Δημοσ.
Παιδια το κατεβασα κ ευχαριστω καποιους για την βοηθεια τους αλλα επειδη εχω windows 7 κατι γινεται με το daemon tools κ εχω αλλο ψαξιμο τωρα παραταυτα... αλλη μια ερωτηση πιο παιχνιδι τωρα στο ps3 μπορει να συγκριθει με το συγκεκριμενο παιχνιδι (ffvii ) ως πλοκη περιπου να παω να το αγορασω διοτι απο τι σας ειπα δεν με ενθουσιασε το νεο διοτι ηταν πολυ αυτοματοποιημενο ?

κανένα

το μόνο παιχνίδι που θυμίζει Final Fantasy σε αυτήν την γενιά κατ εμέ είναι το Lost Odyssey στο ΧΒΟΧ από τον πατέρα των FF τον Sakaguchi

Δημοσ.

Mην το αγορασεις φιλε.Εγω που το αγορασα ειδα τι π@π@ρια αγορασα και τι π@π@ρια φτιαξανε.

Μηδέν ολα.Δεν ξερω αν η εταιρια που απευθυνεται στα θέλω των νέων Αμερικάνων,Γιαπωνέζων,Ευρωπαίων θελουν να ειναι γραμμικό,με φλωρικο σενάριο,γαματα γραφικα αλλα σαν arcade,πολλα αυτοποιημενα λες και αμα τα καναμε οπως παλια θα κλαιγαμε και θα πηγαιναμε Ιαπωνια να τους σκοτωσουμε για το κακο που μας κανανε.

Ειμαι στο chapter 9 και το χλευάζω.Απλα το παιζω για να το τερματίσω και να αποσβέσω τα χρήματα που εδωσα.Απογοητευτικα αρκετα με το final fantasy Xiii.Ετσι μου ρχεται να παρω με 90 ευρω playstation 2 να παιξω το Final fantasy X,Χ-2 γιατι τα εχασα την εποχη που βασιλεύανε.

Απο την αλλη ξαναπαιζω σε psx emulator το 7 και ρε φιλε αυτο που θα πω ειναι χιλιοειπομένο αλλα ειναι πολυ μπροστα το παιχνιδι στα όλα.Τι να πω θα είχαν αστρο εκείνες τις εποχες.Δεν θα τρώγανε σφαλιαρες οπως τωρα στα μίζερα γραφεία τους να φτιάξουν γραφικά για 15 χρονους και μολις το τερματίσεις ραφι και να μην σου μένει τπτ.

Δημοσ.

καλα το flame παει συννεφο. ενταξει, το σεναριο δεν ηταν πολυ δυνατο, αλλα δεν γινεται να πει κανενας πως δεν ειναι ωραιο παιχνιδια. ηταν απο τα λιγα που με εκαναν να ασχοληθω πολυ μαζι τους (85 ωρες).

Δημοσ.
καλα το flame παει συννεφο. ενταξει, το σεναριο δεν ηταν πολυ δυνατο, αλλα δεν γινεται να πει κανενας πως δεν ειναι ωραιο παιχνιδια. ηταν απο τα λιγα που με εκαναν να ασχοληθω πολυ μαζι τους (85 ωρες).

κοίτα να δεις τι γίνεται,ωραίο είναι για τα σημερινά δεδομένα των jrpgs που έχουμε 1-2 παιχνίδια τα 2 χρόνια.

παλικάρια κατέβασα απο Psn τα ffvii-viii την τετάρτη γιατί έφευγα για το χωριό να έχω κάτι παίξω αυτές τις μέρες,και ξεκίνησα το vii(για 6η φορά περίπου).καμία σχέση,απο που να ξεκινήσω ,χαρακτήρες?σενάριο?μάχες?κινήσεις? world map????bad ass bosses? jokes? τι να πω το παιχνίδι είναι απίστευτο,και μόλις το τελειώσω πιάνω 8-9-5-6 με αυτήν την σειρά(με έπιασε μια ff τρέλα).τώρα που είδα ξανά τι μαμάτο είναι τα oldschool ff με ρίχνει ακόμα περισσότερο που το βγάλανε έτσι το xiii.

σε ένα σημείο ξενέρωσα στο vii,είχα φτάσει στο nibelheim έψαχνα 10 ώρες τους αριθμούς(οχι ιντερνετ :mad:) και ψόφησα στο Boss του χρηματοκιβοτίου (η 2η μορφή βαράει 2000κ και έχεις 1000 όταν πας πρώτη φορά)και δεν είχα κάνει save μέχρι πριν απο το cosmo canyon.ξανα απο την αρχή 3 ώρες,και απο αυτό το πράγμα καταλαβαίνω οτι με έχουν κάνει dumb down τα καινούρια παιχνίδια με την γελεία δυσκολία τους και δεν νοιάζομαι να βρω save point όπως έκανα παλιά....

Δημοσ.
Mην το αγορασεις φιλε.Εγω που το αγορασα ειδα τι π@π@ρια αγορασα και τι π@π@ρια φτιαξανε.

Μηδέν ολα.Δεν ξερω αν η εταιρια που απευθυνεται στα θέλω των νέων Αμερικάνων,Γιαπωνέζων,Ευρωπαίων θελουν να ειναι γραμμικό,με φλωρικο σενάριο,γαματα γραφικα αλλα σαν arcade,πολλα αυτοποιημενα λες και αμα τα καναμε οπως παλια θα κλαιγαμε και θα πηγαιναμε Ιαπωνια να τους σκοτωσουμε για το κακο που μας κανανε.

Ειμαι στο chapter 9 και το χλευάζω.Απλα το παιζω για να το τερματίσω και να αποσβέσω τα χρήματα που εδωσα.Απογοητευτικα αρκετα με το final fantasy Xiii.Ετσι μου ρχεται να παρω με 90 ευρω playstation 2 να παιξω το Final fantasy X,Χ-2 γιατι τα εχασα την εποχη που βασιλεύανε.

Απο την αλλη ξαναπαιζω σε psx emulator το 7 και ρε φιλε αυτο που θα πω ειναι χιλιοειπομένο αλλα ειναι πολυ μπροστα το παιχνιδι στα όλα.Τι να πω θα είχαν αστρο εκείνες τις εποχες.Δεν θα τρώγανε σφαλιαρες οπως τωρα στα μίζερα γραφεία τους να φτιάξουν γραφικά για 15 χρονους και μολις το τερματίσεις ραφι και να μην σου μένει τπτ.

είσαι ισοπεδωτικός και ίσως να μην γνωρίζεις, αλλά τα Final Fantasy πάντοτε όταν έβγαιναν είχαν απίστευτα γραφικά για την εποχή τους...πάντα έμενες με το στόμα ανοιχτό, τα δε cutscenes ξέφευγαν σε ποιότητα (όπως και του FFXIII που απλά έχει τα τελειότερα που έχουμε δει σε αυτήν την γενιά)...οπότε τα σχόλια περί γραφικών για 15χρονους είναι άκυρα..επίσης η αναφορά σου για "φλώρικο" σενάριο δείχνει ότι δεν έχεις παίξει FF πέρα του 7 αφού θα γνώριζες ότι όλα τα νεότερα Final Fantasy βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό σε love story μεταξύ των πρωταγωνιστών, πράγμα που δεν γίνεται στο FFXIII

το FFXIII δεν είναι το καλύτερο Final Fantasy ever αλλά είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο jrpg αυτής της γενιάς

Δημοσ.
είσαι ισοπεδωτικός και ίσως να μην γνωρίζεις, αλλά τα Final Fantasy πάντοτε όταν έβγαιναν είχαν απίστευτα γραφικά για την εποχή τους...πάντα έμενες με το στόμα ανοιχτό, τα δε cutscenes ξέφευγαν σε ποιότητα (όπως και του FFXIII που απλά έχει τα τελειότερα που έχουμε δει σε αυτήν την γενιά)...οπότε τα σχόλια περί γραφικών για 15χρονους είναι άκυρα..επίσης η αναφορά σου για "φλώρικο" σενάριο δείχνει ότι δεν έχεις παίξει FF πέρα του 7 αφού θα γνώριζες ότι όλα τα νεότερα Final Fantasy βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό σε love story μεταξύ των πρωταγωνιστών, πράγμα που δεν γίνεται στο FFXIII

το FFXIII δεν είναι το καλύτερο Final Fantasy ever αλλά είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο jrpg αυτής της γενιάς

Ουτε το FF12 ειχε ιστορια αγαπης. Καθαρα πολιτικο ητανε το story και το λατρεψα οπως και τον κοσμο του που ηταν ο ιδιος με το Final Fantasy Tactics. To 11 ηταν MMO οποτε δεν υπηρχε καποια αξιολογη ιστορια και σιγουρα οχι ιστορια αγαπης. Ουτε το 9 μπορεις να πεις οτι ηταν ιστορια αγαπης αν και ειχε ενα ανεπαισθητο "ειδυλιο".

Αυτα μου φαινονται ηδη αρκετα FF μετα το 7 χωρις love story. Tωρα την αλλη εβδομαδα που θα το νοικιασω και το 13 για να το παιξω και να σχηματισω και εγω τη δικη μου γνωμη θα σου πω πως το βλεπω σε σχεση με το 12 και τα προηγουμενα.

Δημοσ.

τα αισχη

δεχομαι οτι δεν ειμαι φανατικος FF αλλα ρε παιδες μιλατε συνεχεια για το FF7 οτι ηταν το επος και μπλα μπλα μπλα και οτι τα υπολοιπα ειναι για 15χρονα... αλλα το ενδιαφερον ειναι οτι το FF8 ειχε ποιο ταξιδιαρικο σεναριο απο το 7 μεχρι το Χ2...

και μπορω να πω οτι προς το παρον το 13 ειναι ενδιαφερον σεναριακα [στο τελος δεν ξερω τι γινεται]... και ας λυσανε οι flamers

Δημοσ.

Τα Final Fantasy ηταν παντα μπροστα απο την εποχη τους.Ειχανε και πολιτικα ''μπλεξίματα'' και love story (παντα χρειαζεται) και μαχες και cut scenes και υπονοουμενα και αστεια και τα πάντα.Αμα δινεις εμφαση στο love story πιο πολυ μαλλον θα επαιζες εκεινη την εποχη το 8 που εβλεπες τους emo χαρακτηρες με τους ερωτες τους και θα σου χε κανει εντυπωση.

Τι να το κάνω το FFXIII αμα καθήσανε και του ''βάλανε'' απιστευτα γραφικά σενάριο και gameplay μάπα.Εχω παίξει απο V μεχρι IV ειχανε κατι το διαφορετικό.Ακομα και οι χαρακτήρες ειναι μονο ανθρωποι σαν το 8(βλεπε 7,9 Red XIII,Vivi ktlp).Που ειναι η φαντασια που χανε;

Ασχετα που οι χαρακτηρες στο 13 ειναι αρκετα φλωροι.Ο snow ειναι σαν αμερικανος στη δεκατια του 80' με τις χαζες ατακες του ¨Ι'm a hero¨,η light ειναι ξινή και το παιζει killer και μοιραία,ο sazh που ίσως ειναι ο πιο ενδιαφέρον γιατι πολεμάει για το παιδι του μου ειναι βαρετός,το παιδάκι με την κλαψα του με αφήνει αδιαφορο και οι αλλες δυο δεν με κανουννα συμπασχω στο κακο που τους βρήκε.

Oσο για το love story γινεται και στο XIII Snow-Serah.Απλα ειναι πολυ κρυοπλαστο οσο και το κρυσταλλο που τους χωρίζει.Επισης λιγο το ντουέτο μεταξυ Fang-Vanille(ε τοσα χρονια manga βγαζουνε οι Γιαπωνέζοι εκει θα κολλήσουμε;;;:lol:)

Το κανανε arcade τελειως.Αντι να πας σε καμια πολη να αραξεις να ξεκουραστεις να μιλήσεις με κανενα και να αγοράσεις /αναβαθμίσεις οπου βρεις save το κανεις.Σε βάζει σε μια ευθεία το παιχνιδι.Εγω θα θελα να ειναι πιο ανθρωπινοι να τους δω σε μια πανσιον να τρωνε και να κοιμουνται.Να μοιραζονται τα ονειρα/σκεψεις τους!Οχι μονο μαχες με ρομποτικες αηδιες με 200.000 ΗP και να του χανεις 2.000 με καθε χτυπημα(χαλασανε και τις αναλογιες)

Επισης τα Summon!Αντιστοιχει 1 στoν καθένα;;;;;:shock:

Που ειναι οι εποχες που υπήρχανε 20 summon/GF!

Που ειναι οι εποχες που εψαχνες σαν τρελος για να τα αποκτησεις;

Τεσπα παιδες εγω παω για FFX καλιο αργα παρα ποτέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...