basilis5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 επισης σε ολα τα final fantasy θα βρεις εναν χαρακτηρα (ειτε ειναι playable ειτε οχι) που θα ονομαζεται cid επισης υπαρχουν καποιες βασικες αρχες, οπως πχ οτι τα αντιθετα στοιχεια στην μαγεια ειναι φωτια-παγος και κεραυνος-νερο, η οτι για υγεια (ΗΡ) χρησιμοποιεις potion(item) -cure(magic) η τι ειναι το καθε στατιστικο που εχεις στο status σου attack,magic,strength,vitality κοκ γενικα ειναι ψιλοαπλουστευμενο σε καποια παραδοσιακα πραγματα, αλλα εισαγαγη μια νεα πολυπλοκοτητα στο πως αναπτυσεις τον χαρακτηρα σου, δλδ δεν εχεις το κλασικο experiance που σε ανεβαζει lvl αλλα εχει το crystalium που ουσιαστικα σε οδηγει μονο του σε μια χαρτογραφιμενη λογικη στο πως θα τον αναπτυξεις (θα δεις και θα καταλαβεις) ενω στα δε οπλα, θυμιζει λιγο το 8 επισοδειο, οπου συνδυαζεις αντικειμενα για να αναβαθμισεις το οπλο σου. η διαφορετικοτητα σε αυτο το επισοδειο ειναι πως χρηματα δεν κερδιζεις κερδιζοντας μαχες, αλλα ειτε τα βρισκεις σε διαφορα σημεια του παιχνιδιου,ειτε πουλας διαφορα αντικειμενα που εχεις μαζεψει. να ξερεις πως οπως λογικα σε ολα τα rpg αν θες να αναπτυξεις αρκετα τον χαρακτηρα σου και να μην σε προβληματισουν ιδιαιτερα μερικοι αρχηγοι, πρεπει να αφιερωσεις αρκετες ωρες απλα και μονο σε τυχαιες μαχες μαζευοντας ετσι εμπειρια και αντικειμενα. δες ενα απλο πραδειγμα για το πως αναβαθμισεις πχ τα οπλα,και ποσο σημαντικο ειναι να περασεις χρονο απλα και μονο καθαριζοντας κακους [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ViQZFhQKh7o&feature=related[/ame] σκεψου πως μετα απο 17 ωρες παιχνιδιου ειχα ενα οπλο σε επιπεδο 5, και μεσα σε 2-3 ωρες με αυτη την λογικη σε αυτο το σημειο, το εφτασα επιπεδο 16. τελος,ετοιμασου αρχικα για ενα υποτονικο παιχνιδι με βομβαρδισμο πληροφοριας, ονοματα περιοχες κλπ αλλα σιγα σιγα θα ξεδιαλυνει το τοπιο,και το παιχνιδι μετα τις 7-8 πρωτες ωρες γινεται εθιστικο
basilis5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 ξερετε ποσο πισω ειναι το mission 7? ρωταω γιατι διαβαζα κατι οδηγους για αναβαθμισεις οπλων. ειμαι chapter 9 εχω ανεβει στο σκαφος να σωσω vanille sagj και καθομαι και μαζευω exp σε ενα διαδρομο που κανουν respawn τα κριπακια και πετανε ωραια αντικειμενα
skanjos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 αν διαβάζετε guides της ιαπωνικής βερσιόν μερικά πράγματα έχουν αλλάξει απο τότε,π.χ. το ochu δεν μπορείς να το κάνεις pre emp(βασικά πιστέυω οτι τα pre emp τα μειώσανε γενικά σε σχέση με την Japanese version)και για αυτό που έλεγες το Mission 7,εγώ είχα 2 tetradefence items και χρειαζόμουν 3ο για 3 Haste shoes,μου πήρε πάνω απο 25kills για να ρίξει ένα ιτεμ (και είχα και item plus + rare item plus).δεν συμφαίρει ούτε για exp ουτε για gil μην βιάζεστε για το powerlvl και το gil μάζεμα,όταν πάρετε με την vanille το death σας γλυτώνει άποιρη ώρα με 40κ cp(80k με το αυγό 2χ cp) στις χελώνες(το κορυφαίο σημείο είναι εκεί που εμφανίζεται στην ιστορία στο cocoon γιατί έχει save δίπλα και γελεία στρατιωτάκια για 3tp για summon) για vanille death adamantoise guide να έχετε τους πάντες σε saboteur,η vanille να έχει equiped τα auto haste/auto vigilance accesories,καθώς και weapon το malboro wand(lvl2 belladona wand).ξεκινάτε την μάχη με summon της vanille,περιμένετε να ξαπλώσει κάτω η χελώνα(2-3 δευτερα),χώνετε τα 2 debuffs της vanille,και μετα σπαμάρετε deaths(το summon το αφήνετε να φύγει),έχετε περίπου 10-15 deaths στην κάθε μάχη (ανάλογα πόσο γρήγορα σκάσετε τα debuffs το autobattle και το τρίγωνο βοηθάνε).το κάθε death πέρνει chance + απο το auto vigilance/το malboro wand/τα κάθε debuffs (χώνουν και οι αλλοι 2 μόλις φύγει το σουμον και έχει περισσότερη πιθανότητα τότε) και τους 3χ saboteurs,κάποιοι το έχουν υπολογίσει 14% περίπου ,σημασία έχει οτι 2 στις 3 φορές πεθαίνει,μόλις μαζέψετε αρκετά ingots/trapez φτιάξτε πρώτα το final weapon της fang για να τη λιώνετε την χελώνα σε κάθε μάχη μέσα σε ένα stagger. exp αλλού κάντε μόνο αν κολλήσετε σε κάποια μάχη το mission 7 είναι όταν φτάσεις gran pulse,πολύ κοντά απο εκεί που είσαι ,1-2 ώρες το πολύ
basilis5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ωραία, σε ευχαριστώ. Δεν με πιάνει άγχος απλά είναι ευκαιρία να ανεβασω λίγο κανένα όπλο γιατί είχα μείνει πολύ πίσω Sent from my iPod touch using Insomnia.app
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Eγω ειμαι αρχη του chapter 7! Nα ρωτήδσω ποτε ''ανοίγει'' το παιχνιδι;Πολεις εχει?Εχει ενα γενικο map να πηγαινουμε οπου θέλουμε;Η ειναι παντα ευθεία με κανενα παραδρομο για κανα μυστικό; Ποσα chapter εχει;Και ποσα chapter ειναι πριν ''ανοιξει'' το παιχνίδι(και αν)
ultralisk Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Eγω ειμαι αρχη του chapter 7!Nα ρωτήδσω ποτε ''ανοίγει'' το παιχνιδι;Πολεις εχει?Εχει ενα γενικο map να πηγαινουμε οπου θέλουμε;Η ειναι παντα ευθεία με κανενα παραδρομο για κανα μυστικό; Ποσα chapter εχει;Και ποσα chapter ειναι πριν ''ανοιξει'' το παιχνίδι(και αν) το παιχνίδι έχει 13 chapter και το world map εμφανίζεται στο 11ο...πόλεις με την παλιά έννοια των FF δεν έχει
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 το παιχνίδι έχει 13 chapter και το world map εμφανίζεται στο 11ο...πόλεις με την παλιά έννοια των FF δεν έχει Βλακεια αυτο.Με τα αλλα ειχα την ψευδεσθηση (εστω αν μπορω να το πω ετσι κυνικά) να παω οπου θελω και να ψαχτω για loots. Παω να κατεβάσω το FF7 απο psn!
skanjos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 το παιχνίδι έχει 13 chapter και το world map εμφανίζεται στο 11ο...πόλεις με την παλιά έννοια των FF δεν έχει world map δεν το λες....απλά μια περρισότερο ανοιχτή περιοχή που έχει 3 παρακλάδια.
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Έχω ξεκινήσει να αναβαθμιζω το gladius της light κ το έφτασα (*) μετά έκανα μια δοκιμή το αναβάθμισα Αλλά όπως ήταν επόμενο το επόμενο όπλο που το μετέτρεψα έχει χαμηλότερα stats. Το ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω να αναβαθμιζω το εν λόγω όπλο η να στραφω σε κάποιο άλλο; Κ μήπως είναι πιο συνετή τακτική να μαζεψω αρκετά items αναβάθμισης έτσι ώστε να ανεβεί το όπλο lvl 61 περίπου που φτάνει κατευθείαν γιατί τώρα οι μάζες ξαναγιναν πιο δύσκολες λόγω των σημαντικά χαμηλότερων stats Sent from my iPod touch using Insomnia.app
skanjos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Έχω ξεκινήσει να αναβαθμιζω το gladius της light κ το έφτασα (*) μετά έκανα μια δοκιμή το αναβάθμισαΑλλά όπως ήταν επόμενο το επόμενο όπλο που το μετέτρεψα έχει χαμηλότερα stats. Το ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω να αναβαθμιζω το εν λόγω όπλο η να στραφω σε κάποιο άλλο; Κ μήπως είναι πιο συνετή τακτική να μαζεψω αρκετά items αναβάθμισης έτσι ώστε να ανεβεί το όπλο lvl 61 περίπου που φτάνει κατευθείαν γιατί τώρα οι μάζες ξαναγιναν πιο δύσκολες λόγω των σημαντικά χαμηλότερων stats Sent from my iPod touch using Insomnia.app μια και καλή όταν έχεις το death.εγω που δεν είχα ασχολιθεί με weapon upgrade το τερμάτισα με 1 μονο rank2 max weapon(τα άλλα όλα ρανκ1 και lvl8 μόνο χεχεχε).το exp μετράει τραγικά πιο πολύ απο τα όπλα.κάνε κράτη μέχρι chapter 11 και death. όσο για το weapon ,το καλύτερο της Ligthning είναι το lionheart -rank1(ultima weapon rank 2,omega weapon rank3),που δίνει instant stagger σε πορτοκαλί stagger stage.δεν είναι το τοπ επίθεσης,αλλα η Light θέλει και καλό magic ,λόγο healer/ravager καθώς μην το ξεχνάτε το final skill της είναι και στο ravager paradigm(army of one,για όσους θα την έχουν κάπτεν,εγώ έχω την φανγκ λόγο wtf!!! damage και bahamut). ααα και μια συμβουλή,όταν φτάσετε oerba κάντε το minigame με το ρομποτάκι,σας δίνει ιτεμς που πάνε γύρω στα 300κ απότι θυμάμαι ,αρκετά για να boost ενα όπλο σε φουλ ρανκ2.
butcher13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια ειμαι στο σημειο που κανεις τις αποστολες. εκανα τις πρωτες 17 και την 32 και μετα δεν μου ξεκλειδωνει αλλες αποστολες οπως βλεπω απο το χαρτη (εκτος απο την 54 με τον κακτο). θελω να συνεχισω τις αποστολες και οχι την κυριως ιστορια.
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια ειμαι στο σημειο που κανεις τις αποστολες. εκανα τις πρωτες 17 και την 32 και μετα δεν μου ξεκλειδωνει αλλες αποστολες οπως βλεπω απο το χαρτη (εκτος απο την 54 με τον κακτο). θελω να συνεχισω τις αποστολες και οχι την κυριως ιστορια. βασικά πρέπει να ψάξεις και περιοχές πέρα από τον μεγάλο χάρτη...τα locations είναι διάσπαρτα...μπορείς να βγεις από 3 εξόδους από το μεγάλο map προς άλλες περιοχές...δοκίμασε να βρεις στο rapidshare τον official guide όπου έχει αναλυτικά τα locations
skanjos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 zero pronunciation review του ffxiii,δεν το λες και review ,έπαιξε μόνο 5 λεπτά ,αλλα αυτά τα βίντεος είναι για λολς όχι να τα πάρεις σοβαρά,αστείος review πάντος http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1569-Final-Fantasy-XIII
AKISHELLAS1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παιδια καλησπερα ,παλια πολυ παλια ,επαιζα ενα final phantasy αλλα δεν θυμαμαι την εκδοση με την οποια ειχε ενα κακο τον shephirof αν δεν κανω λαθος κ ειχε πολυ ψαξιμο ,ξερεται ποια εκδοση ειναι κ που μπορω να το βρω για pc ? Πρεπει να το επαιζα σε ps2 αν δεν κανω λαθος η ps1 η amiga !!! δεν θυμαμαι (θυμαμαι αλλαζα cd η δισκετες ε ρε πουστη μου...). Ηταν κορυφαιο το καινουργιο πολυ αυτοματοποιημενο στο ps3 κ εχω ξενερωσει δεν με νοιαζουν τα γραφικα . Αν μπορειτε βοηθηστε .
skanjos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Παιδια καλησπερα ,παλια πολυ παλια ,επαιζα ενα final phantasy αλλα δεν θυμαμαι την εκδοση με την οποια ειχε ενα κακο τον shephirof αν δεν κανω λαθος κ ειχε πολυ ψαξιμο ,ξερεται ποια εκδοση ειναι κ που μπορω να το βρω για pc ? Πρεπει να το επαιζα σε ps2 αν δεν κανω λαθος η ps1 η amiga !!! δεν θυμαμαι (θυμαμαι αλλαζα cd η δισκετες ε ρε πουστη μου...). Ηταν κορυφαιο το καινουργιο πολυ αυτοματοποιημενο στο ps3 κ εχω ξενερωσει δεν με νοιαζουν τα γραφικα . Αν μπορειτε βοηθηστε . ffvii έχει βγεί και για pc,αλλα στην έκδοση που έπαιξα εγώ δεν ήταν ρώσος ο κακός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.