Προς το περιεχόμενο

final fantasy xiii

skanjos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 3+ ωρες που επαιξα χθες μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα παρα πολυ.Μου αρεσει ο τροπος που παρουσιαζει την ιστορια.Το συστημα μαχης ειναι καταπληκτικο αν και ειναι νωρις ακομα να το δω σε ολο του το μεγαλειο(αλλα απο εγκυρες πληροφοριες εμαθα οτι σπερνει και μετα :P )

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ένα final fantasy 7 remake,με

1.hd γραφικά

2.περισσότερα Summons

3.περισσότερα μαγικα(και ναι τα θέλω fire1/fire2/fire3 και όχι fira/firaga)

4.και την επιλογή να μπορείς να κάνεις resurrect την aeris(αλλα με τόσο δύσκολο και μπερδεμένο τρόπο που να εμφανιστεί 3-4 χρόνια αργότερα ωστε να σε κάνει να επιστρέψεις στο παιχνίδι)

αλλα καλύτερα να μην το βγάλουν ,θα το κάνουν σκατά είμαι σίγουρος,όλοι οι καλοί devs που είχαν πρέπει να πήγαν μαζί με τον sakaguchi αυτό κατάλαβα,και ο sakaguchi δυστηχώς δεν φτιάχνει αλλο console game γιατί θέλει Huge budget και η μς δεν δίνει άλλα λεφτά για jrpgs.

Φιλε ας βαζανε hd γραφικα εστω μονο απο τα 4 και ας μην πειραζανε τπτ.Καλα ειναι ολα αυτα που είπες αλλα χαρισμα τους.

Αμα το κανανε αυτο δεν θα υπηρχε οικονομικη κρίση:lol:.Θα δινα οσο οσο να το ξαναπαιξω αξιοπρεπως.Αν εβγαινε μονο για ps3 και δεν ειχα θα αγοραζα.Τα 3/4 του gaming πληθυσμου θα το ηθελε αυτο.

Τεσπα τερμα το offtopic!

Δημοσ.

πάρα πολύ καλά νέα,και η απάντηση του νομούρα στο λινεαριτι του ffxiii.είπε οτι μόλις τέλειωσαν τα αεροπλάνα για το worldmap του versusxiii . οπότε world map και airship confirmed για το versus!!!

Δημοσ.

καλύτερα να παίξουμε το παιχνίδι το 2011 παρά να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο για ένα κακό πορτ και στο 360 ;)

Δημοσ.

φυσικα και αξιζει

και μαλιστα οσο περνα η ωρα και ξεδιπλωνεται η ιστορια, χτιζονται ενδιαφεροντες χαρακτηρες και αποκτα νοημα το συστημα με τις μαχες.εγω ειμαι στις 6,30 ωρες και τωρα φαινεται να παιρνει το ολο συστημα την τελικη του μορφη.

και τα γραφικα του ειναι πραγματικα απο το μελλον

αν γουσταρεις rpg και την σειρα final fantasy ο τιτλος ειναι must

Δημοσ.
φυσικα και αξιζει

και μαλιστα οσο περνα η ωρα και ξεδιπλωνεται η ιστορια, χτιζονται ενδιαφεροντες χαρακτηρες και αποκτα νοημα το συστημα με τις μαχες.εγω ειμαι στις 6,30 ωρες και τωρα φαινεται να παιρνει το ολο συστημα την τελικη του μορφη.

και τα γραφικα του ειναι πραγματικα απο το μελλον

αν γουσταρεις rpg και την σειρα final fantasy ο τιτλος ειναι must

what he said!

Δημοσ.

Έχω φτάσει στις 11 ώρες και μπορώ κι εγώ να πω ότι μετά τις 6-7 ώρες αρχίζει να διαφαίνεται τι τελικά παίζει με το σύστημα μαχών. Όσο περνάει η ώρα τόσο καλύτερο γίνεται.

Δημοσ.

χαίρομαι που βλέπω πολλούς που συμμερίζονται την άποψη μου σχετικά με το battle system του FFXIII :-D...το παιχνίδι όσο προχωράει γίνεται και πιο απαιτητικό σε ότι αφορά τα paradigms και το πόσες φορές θα χρειαστεί να τα αλλάξετε κατά την διάρκεια της μάχης, χώρια που άλλες φορές χρειάζεται καθαρό επιθετικό setup ενώ άλλες φορές θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα με ένα αμυντικό paradigm ;)

επίσης μετά τον τερματισμό έχω ξεκινήσει τα hunt missions...κάποια τελευταία (από τα 64 συνολικά) που βαθμολογούνται με Α rank, κάνουν κάποια boss και eidolons fights να μοιάζουν αστεία

Δημοσ.

μια μικρή εξήγηση για το battle system,αν αλλάζεις paradigm ανα 2 σειρές πέρνεις full atb,οπότε συμφέρει να αλλάζεις τον 2ο γύρο πάντα .

Δημοσ.

Εγώ είμαι στις 19 ώρες παιχνιδιού και chapter 8, και ακόμα έχω πάρει μόνο 2 Eidolons, και τα weapon level μου είναι χαμηλα. Έχω πολύ δουλειά ακόμα...Πόσα chapter έχει?

Δημοσ.
Εγώ είμαι στις 19 ώρες παιχνιδιού και chapter 8, και ακόμα έχω πάρει μόνο 2 Eidolons, και τα weapon level μου είναι χαμηλα. Έχω πολύ δουλειά ακόμα...Πόσα chapter έχει?

13 chapter.

εμένα μου έχει μείνει μόνο να φτιάξω τα final weapons και 4 missions που είναι αρκετά δύσκολα χωρίς stage 3 weapons.ειδικά το mission 64

(no-poison 10 hours battle χεχεχε)

και τώρα λιώνω στις καταραμένες χελώνες.... έχω εδώ 5-6 ώρες και είμαι σύνολο στις 57ώρες.

edit:τέλος απο μένα.3χ final weapons,all missions finished/maxed chars 5lvl all, 70 ώρες γράφει το κοντέρ.όλα τα missions γελεία εκτός απο το 64 το οποίο φτύνεις αίμα(θυμίζει omega weapon/red monster κτλπ σε scale η μάχη)εμένα η μάχη κράτησε 33λεπτά και αναγκάστηκα και έκανα 14 pheonix down γιατί το special του τους έχωνε όλους ακόμα και με Buffs(εκτός του sentinel).περιμένω dlc με παραπάνω crystalium και secret boss τον titan να τον λιανίσω χεχεχεχε

Δημοσ.

Παιδιά εσείς που το κατέχετε μια απορία με τα όπλα. Έχω ένα όπλο που το έχω φτάσει lvl4 για lighting κ ξαφνικά βρίσκω ένα νέο όπλο που όμως είναι lvl1 κ υποδιεστερο σε stats, πως ξέρω αν αξίζει να αφήσω το άλλο κ να αρχησω να βελτιωνω το νεο;

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...