chaplin1981 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Στις 3+ ωρες που επαιξα χθες μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα παρα πολυ.Μου αρεσει ο τροπος που παρουσιαζει την ιστορια.Το συστημα μαχης ειναι καταπληκτικο αν και ειναι νωρις ακομα να το δω σε ολο του το μεγαλειο(αλλα απο εγκυρες πληροφοριες εμαθα οτι σπερνει και μετα )
aris1986 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ένα final fantasy 7 remake,με 1.hd γραφικά 2.περισσότερα Summons 3.περισσότερα μαγικα(και ναι τα θέλω fire1/fire2/fire3 και όχι fira/firaga) 4.και την επιλογή να μπορείς να κάνεις resurrect την aeris(αλλα με τόσο δύσκολο και μπερδεμένο τρόπο που να εμφανιστεί 3-4 χρόνια αργότερα ωστε να σε κάνει να επιστρέψεις στο παιχνίδι) αλλα καλύτερα να μην το βγάλουν ,θα το κάνουν σκατά είμαι σίγουρος,όλοι οι καλοί devs που είχαν πρέπει να πήγαν μαζί με τον sakaguchi αυτό κατάλαβα,και ο sakaguchi δυστηχώς δεν φτιάχνει αλλο console game γιατί θέλει Huge budget και η μς δεν δίνει άλλα λεφτά για jrpgs. Φιλε ας βαζανε hd γραφικα εστω μονο απο τα 4 και ας μην πειραζανε τπτ.Καλα ειναι ολα αυτα που είπες αλλα χαρισμα τους. Αμα το κανανε αυτο δεν θα υπηρχε οικονομικη κρίση.Θα δινα οσο οσο να το ξαναπαιξω αξιοπρεπως.Αν εβγαινε μονο για ps3 και δεν ειχα θα αγοραζα.Τα 3/4 του gaming πληθυσμου θα το ηθελε αυτο. Τεσπα τερμα το offtopic!
skanjos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 πάρα πολύ καλά νέα,και η απάντηση του νομούρα στο λινεαριτι του ffxiii.είπε οτι μόλις τέλειωσαν τα αεροπλάνα για το worldmap του versusxiii . οπότε world map και airship confirmed για το versus!!!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Αψογα νεα. Μαλλον το Versus θα ειναι το "πραγματικο" FF 13.
polakis21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Κι εμείς που πουλήσαμε το ps3 τον πούλο ε? Αλήτισσα Square...
skanjos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 καλύτερα να παίξουμε το παιχνίδι το 2011 παρά να περιμένουμε άλλον έναν χρόνο για ένα κακό πορτ και στο 360
basilis5 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 φυσικα και αξιζει και μαλιστα οσο περνα η ωρα και ξεδιπλωνεται η ιστορια, χτιζονται ενδιαφεροντες χαρακτηρες και αποκτα νοημα το συστημα με τις μαχες.εγω ειμαι στις 6,30 ωρες και τωρα φαινεται να παιρνει το ολο συστημα την τελικη του μορφη. και τα γραφικα του ειναι πραγματικα απο το μελλον αν γουσταρεις rpg και την σειρα final fantasy ο τιτλος ειναι must
bahamut zero Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 φυσικα και αξιζεικαι μαλιστα οσο περνα η ωρα και ξεδιπλωνεται η ιστορια, χτιζονται ενδιαφεροντες χαρακτηρες και αποκτα νοημα το συστημα με τις μαχες.εγω ειμαι στις 6,30 ωρες και τωρα φαινεται να παιρνει το ολο συστημα την τελικη του μορφη. και τα γραφικα του ειναι πραγματικα απο το μελλον αν γουσταρεις rpg και την σειρα final fantasy ο τιτλος ειναι must what he said!
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Έχω φτάσει στις 11 ώρες και μπορώ κι εγώ να πω ότι μετά τις 6-7 ώρες αρχίζει να διαφαίνεται τι τελικά παίζει με το σύστημα μαχών. Όσο περνάει η ώρα τόσο καλύτερο γίνεται.
ultralisk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 χαίρομαι που βλέπω πολλούς που συμμερίζονται την άποψη μου σχετικά με το battle system του FFXIII ...το παιχνίδι όσο προχωράει γίνεται και πιο απαιτητικό σε ότι αφορά τα paradigms και το πόσες φορές θα χρειαστεί να τα αλλάξετε κατά την διάρκεια της μάχης, χώρια που άλλες φορές χρειάζεται καθαρό επιθετικό setup ενώ άλλες φορές θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα με ένα αμυντικό paradigm επίσης μετά τον τερματισμό έχω ξεκινήσει τα hunt missions...κάποια τελευταία (από τα 64 συνολικά) που βαθμολογούνται με Α rank, κάνουν κάποια boss και eidolons fights να μοιάζουν αστεία
skanjos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 μια μικρή εξήγηση για το battle system,αν αλλάζεις paradigm ανα 2 σειρές πέρνεις full atb,οπότε συμφέρει να αλλάζεις τον 2ο γύρο πάντα .
polakis21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εγώ είμαι στις 19 ώρες παιχνιδιού και chapter 8, και ακόμα έχω πάρει μόνο 2 Eidolons, και τα weapon level μου είναι χαμηλα. Έχω πολύ δουλειά ακόμα...Πόσα chapter έχει?
skanjos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Εγώ είμαι στις 19 ώρες παιχνιδιού και chapter 8, και ακόμα έχω πάρει μόνο 2 Eidolons, και τα weapon level μου είναι χαμηλα. Έχω πολύ δουλειά ακόμα...Πόσα chapter έχει? 13 chapter. εμένα μου έχει μείνει μόνο να φτιάξω τα final weapons και 4 missions που είναι αρκετά δύσκολα χωρίς stage 3 weapons.ειδικά το mission 64 (no-poison 10 hours battle χεχεχε) και τώρα λιώνω στις καταραμένες χελώνες.... έχω εδώ 5-6 ώρες και είμαι σύνολο στις 57ώρες. edit:τέλος απο μένα.3χ final weapons,all missions finished/maxed chars 5lvl all, 70 ώρες γράφει το κοντέρ.όλα τα missions γελεία εκτός απο το 64 το οποίο φτύνεις αίμα(θυμίζει omega weapon/red monster κτλπ σε scale η μάχη)εμένα η μάχη κράτησε 33λεπτά και αναγκάστηκα και έκανα 14 pheonix down γιατί το special του τους έχωνε όλους ακόμα και με Buffs(εκτός του sentinel).περιμένω dlc με παραπάνω crystalium και secret boss τον titan να τον λιανίσω χεχεχεχε
basilis5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Παιδιά εσείς που το κατέχετε μια απορία με τα όπλα. Έχω ένα όπλο που το έχω φτάσει lvl4 για lighting κ ξαφνικά βρίσκω ένα νέο όπλο που όμως είναι lvl1 κ υποδιεστερο σε stats, πως ξέρω αν αξίζει να αφήσω το άλλο κ να αρχησω να βελτιωνω το νεο; Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.