Προς το περιεχόμενο

final fantasy xiii

skanjos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ είμαι 2ο DVD και το γραμμικό πάει σύννεφο. Χωρίς level up οι χαρακτήρες. Πολύ βίντεο παίζει και πολύ προχειροδουλειά από την Square. Κρίμα και θα ήθελα να του δώσω ένα 10αρι, αλλά ένα 8.5 με το ζόρι παίρνει. Δεν είναι final fantasy VII και VIII...

Α ρε Squall, που είσαι...

Ποιο άλλο FF ΔΕΝ είναι γραμμικό το πρώτο 10ωρο ? ... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Όσο για το level up τι εννοείς χωρίς ? Επειδή δεν σου γράφει τι lvl είσαι σημαίνει ότι δεν ανεβαίνουν οι χαρακτήρες σου ? Αν ήταν δεν θα είχες 10 stages στο Crystarium...

• Απαντ. 244
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμ πες έτσι να εξηγιόμαστε... πες ότι έκανες skip πολύ πράγμα... γιατί τα xp και τις μάχες που έκανα στο τελευταίο chapter και όχι dungeon, με ανέβασαν αρκετά.. λογικό να τρως ξύλο τόσο πολύ όσο λες στο 13o... ναι τρως αλλά όχι και στην υπερβολή.. έχει το κατάλληλο ζόρι που χρειάζεται.. 51,5ώρες έγραφε στο φινάλε..και ξαναλέω με μάξιμουμ 2 ώρες grinding... όσο για τα missions... αν εξαιρέσεις μόνο τα 1έως5 που έκανα να δω τι παίζει, και τα 21-25 που είναι story related, όχι δεν ασχολήθηκα... μετά το φινάλε ξεκίνησα να τα ψάχνω...

πλάκα με κάνεις ?πιο πολύ πράμα?,όταν λεω τελευταίο dungeon δεν λεω τελευταίο chapter,λέω το κόκκινο φουτουριστικό παλάτι που σε βάζει να πολεμίσεις ενα boss και μετά στο κοτσάρει σαν mob ένα λεπτό αργότερα μαζί με άλλο 1.51,5 ώρες πλάκα με κάνετε ρε παιδιά,εμένα μου πήρε 30 ώρες αν αφαιρέσω το μαξάρισμα,φυσικά δεν θα βρίσκατε πρόβλημα με τόσες ώρες, 20 ώρες παραπάνω απο μένα ,όχι και δεν κάνατε grinding,αλλιώς εγώ έχω κάνει τοοοοοο speedrun.

Ποιο άλλο FF ΔΕΝ είναι γραμμικό το πρώτο 10ωρο ? ... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Όσο για το level up τι εννοείς χωρίς ? Επειδή δεν σου γράφει τι lvl είσαι σημαίνει ότι δεν ανεβαίνουν οι χαρακτήρες σου ? Αν ήταν δεν θα είχες 10 stages στο Crystarium...

ποιό άλλο ff είναι γραμμικό όλο το παιχνίδι εκτός απο μία περιοχή?....κάποιος άλλος τα ισοπεδώνει όλα,ξέρεις τι σημαίνει γραμμικο?

level up δεν έχει το παιχνίδι,έχει Power up.όπως είχε και το ffx,αλλα αυτό δεν είναι και τόσο άσχημο(φυσικά και πρωτειμώ το lvl up αλλα δεν με χαλάει και έτσι),απορώ πάντος πραγματικά αν δεν το λέγανε final fantasy αν κάποιοι θα είχαν την ίδια άποψη ή θα το περνούσαν σαν ένα απλό jrpg.όπως και να το κάνεις το παιχνίδι δεν κάνει την διαφορά.

Δημοσ.

Oλα στην εποχη μας κινουνται γρήγορα ετσι και τα παιχνίδια δυστηχως.Τα κουνε n00bika ευκολοπαιχτα για να μην τα αφήσεις στην μεση και πας αλλου.

Γι αυτο τα χουνε κανει γραμμικα.

Στο 7 πηγαινες οπου ήθελες και σε πιαναν και παγίδες στον χαρτη!

Αχχ ρε 7 ενα remake να σου κανανε και εδινα για την παρτυ σου 150 ευρω να σε αγοράσω!!!:-D

Σεναριο το χουνε,πλοκη την εχουνε,χαρακτηρες καταστασεις και ολα στο πιατο ετοιμα.Μονο γραφικα και video τους λειπει να φτιαξουνε.

Δημοσ.

skanjos απλά να ποστάρω από διάφορα reviews σε online sites σχετικά με την διάρκεια

IGN

Lasting Appeal

My first play through took me about 60 hours to complete. Although it's a shame there are no fun mini-games to serve as distractions, there are still plenty of side missions to enjoy.

EDGE

Some people don’t like numbers, but try this little sum. If you submit 25 hours of your life to a misjudged series of linear battles and cutscenes, Square Enix lets you play FFXIII, and you’ll get 25 decent hours out of it (ουσιαστικά σου λέει για 25 ώρες linear μάχς και μετά άλλες 25 decent)

Videogamer

The game doesn't do itself any favours by being ridiculously easy for huge chunks of its first 30 hours, only spiking the difficulty for bosses and "Eidolon" fights - FFXIII's disappointing transforming mechanised monsters must first be "tamed" before they can be summoned in battle. It's perfectly possible, then, to play for hours on end by only pushing up on the left analogue stick when exploring and pressing A/X over and over again when in combat. (μιλάει για πρώτες 30 ώρες)

Askmen.com

With well over 40 hours worth of gameplay, Final Fantasy XIII is one serious long haul.

και γενικά ή άποψη που επικρατεί είναι ότι μετά τις 20-25 ώρες ανοίγει το game (φτάνεις δηλαδή Gran Pulse)...οπότε skanjos σύμφωνα με τα λεγόμενα σου όλοι αυτοί grindαραν μέχρι και 30 ώρες (αφού το IGN λέει και για 60 ώρες)...αν κάνω skip τα cutscenes και κάνω και εγώ ένα speed run όπως εσύ γλιτώνοντας μάχες, νομίζω το βγάζω και σε 25

Δημοσ.
Oλα στην εποχη μας κινουνται γρήγορα ετσι και τα παιχνίδια δυστηχως.Τα κουνε n00bika ευκολοπαιχτα για να μην τα αφήσεις στην μεση και πας αλλου.

Γι αυτο τα χουνε κανει γραμμικα.

Στο 7 πηγαινες οπου ήθελες και σε πιαναν και παγίδες στον χαρτη!

Αχχ ρε 7 ενα remake να σου κανανε και εδινα για την παρτυ σου 150 ευρω να σε αγοράσω!!!:-D

Σεναριο το χουνε,πλοκη την εχουνε,χαρακτηρες καταστασεις και ολα στο πιατο ετοιμα.Μονο γραφικα και video τους λειπει να φτιαξουνε.

ένα final fantasy 7 remake,με

1.hd γραφικά

2.περισσότερα Summons

3.περισσότερα μαγικα(και ναι τα θέλω fire1/fire2/fire3 και όχι fira/firaga)

4.και την επιλογή να μπορείς να κάνεις resurrect την aeris(αλλα με τόσο δύσκολο και μπερδεμένο τρόπο που να εμφανιστεί 3-4 χρόνια αργότερα ωστε να σε κάνει να επιστρέψεις στο παιχνίδι)

αλλα καλύτερα να μην το βγάλουν ,θα το κάνουν σκατά είμαι σίγουρος,όλοι οι καλοί devs που είχαν πρέπει να πήγαν μαζί με τον sakaguchi αυτό κατάλαβα,και ο sakaguchi δυστηχώς δεν φτιάχνει αλλο console game γιατί θέλει Huge budget και η μς δεν δίνει άλλα λεφτά για jrpgs

το battle system ήταν τέλειο δεν ήθελε αλλαγές ούτε εξέλιξη,τα jrpgs πάνε για φούντο τα τελευταία 2 gens ,όσα έχουν κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο όλα είχαν turned based system,αυτό λατρέυει ο κόσμος που τα αγαπάει και τα αγοράζει,η πρωσέλκυση ατόμων που τους αρέσουν action devil may cry στυλ παιχνιδιών έχει χαλάσει τα κλασικά jrpgs,θέλουν να τα κάνουν όλα πιο action oriented για να αρέσει το παιχνίδι σε περισσότερο κόσμο.ε τα καταστρέψανε ,πόσο πιο χάλια να το κάνουν απο το xiii?(σε linearity/noob friendly battle system κτλπ).είναι καιρός για επιστροφή στις ρίζες (δείτε lost odyssey ,λίγο καλύτερους χαρακτήρες να είχε και πιο ενδιαφέρουσα ιστορία θα ήταν αστέρι το παιχνίδι.persona3/4 που επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα με τις μέρες αλλα το battle system τα σπάει και η ιστορία είναι κορυφή και έχει εγκατασταθεί γερά πλέον στα jrpgs απο εκεί που δεν το ήξερε σχεδόν κανείς εκτός ιαπωνίας),

δεν είναι fps να λέμε τι καινούριο έχει να μου προσφέρει απο τα παλιά,ακόμα και να κάναμε αυτή την ερώτηση η ιστορία είναι η απάντηση,το turned based battle system/το world map/η εξερέυνηση/τα κρυφά μαγικα,σούμον/οι κρυφοί χαρακτήρες πρέπει να υπάρχουν σε αυτά τα παιχνίδια ,όσους δεν τους αρέσουν ας παίξουν bayonetta,μας έχουν πρίξει εξέλιξη και εξέλιξη ,είδαμε που καταντήσαμε με τα ρίσκα,πήραν κάτι τέλειο και το διαλύσανε ξανά και ξανά.ειδικά στα final fantasy απο το χ και μετά αρχίζει η πτώση,όχι world map,λίγα summon,λίγα μαγικά,λίγη εξερέυνηση(αν εξαιρέσεις το 12),μέτριο προς χάλια Battle system(εκτός του x).

απορώ πραγματικά ,οι μόνοι που το έχουν πάρει χαμπάρι του suikoden είναι?που πειραματιστηκαν στο3-4 και είδαν οτι πρέπει να γυρίσουν στις ρίζες και το 5 ήταν αριστούργημα(γιατί ήταν 3d suikoden1-2).

α ρε squaresoft που έχεις χαθεί???

ultralisk

1.το ign μιλάει για full complete μαζί με missions και extra bosses

2.το edge πάλι εννοεί οτι τις πρώτες 25 ώρες (για μένα 20 μέχρι να φτάσεις gran pulse)το παιχνίδι είναι αγγαρεία και δεν έχεις καν το full battle party και μετά αν κάνεις τα "πάντα" που έχει το παιχνίδι άλλες 25 ώρες,δεν λέει για να το τερματίσεις ,και μην ξεχνάς οτι το edge έδωσε 5/10

3.το videogamer μάλλον ήταν τόσο νοομπ που έκαψε 30 ώρες μέχρι να πάει gran pulse,εγώ έχω τερματισμένο save στις 38 ώρες και με τις 8 καθαρό grinding στο tower και εξω απο φιναλ dungeon(αλλα ακόμα και να μην ήταν το grinding ,πάλι είναι 38 ώρες για τον τερματισμό,και εννοείτε οτι έχω δει όλα τα cutscenes).δεν ξέρω αν τώρα εννοούν σύνολο τις ώρες που παίξανε (τα gameover κτλπ που δεν μετράνε)

4.το askmen πάλι λέει για 40 ώρες,μια χαρά εδώ ,2 παραπάνω απο μένα

τα λεγόμενα μου μάλλον δεν τα καταλαβαίνεις.....δεν είπα οτι έκανα σκιπ κανέναν cutscene ποτέ(και ποιός θα έκανε στο πρώτο Playthtrough,ασε που δεν πρέπει να μετράει ο χρόνος στα cutscenes καν),και οι μόνες μάχες που έκανα σκιπ ήταν στο τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού (τις οποίες θα τις κάνεις και εσύ σκιπ μάλλον αν δεν θες να ξοδέψεις 2-3 ώρες τις ζωής σου τσάμπα).

το speedrun που το είδες δεν μπορώ να καταλάβω????? ξέρεις τι είναι Speedrun?θα δεις αργότερα speedruns που θα το καθαρίσουν σε λίγότερες απο 20ώρες,το δικό μου ήταν κανονικά τερματισμένο run με 38 ώρες first playthrough.για να κάνεις speedrun πρέπει να ξέρεις τι κάνεις που πας και πως να νικήσεις Bosses κτλπ,εγώ δεν ήξερα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα κουράγιο από αυτά τα τελευταία που είπατε, γιατί μόλις τέλειωσα το πρώτο DVD μετά από 8 ώρες παιχνιδιού και έλεγα αν είναι έτσι και το υπόλοιπο παιχνίδι, τότε είναι το χειρότερο jrpg που έχω παίξει ποτέ. Φαίνεται όμως ότι έχω πολύ πράμα να δω ακόμα!

Εμπρός καλό μου ImgBurn να γράψουμε και το δεύτερο δισκάκι.

Δημοσ.
σκεφτομαι να το αγορασω το FF αλλα δεν ξερω βοβαμαι πως θα ειναι καμια βλακεια

καλό είναι αγόρασε το ,θα σου δώσει περίπου 40 ώρες playtime ,ποιό άλλο παιχνίδι θα σου δώσει τόσο πολύ? αν σου αρέσουν τα jrpgs θα σου αρέσει.

παπαχλαμίδα παλίκαρε αυτό είναι battle system για jrpg όχι για Ninja gaiden!!!

Δημοσ.

anyway skanjos δεν ξέρω τι να πω...ίσως εγώ ασχολήθηκα πιο διεξοδικά με το crystarium, χάζευα περισσότερο το παιχνίδι που είναι πανέμορφο, δεν ξέρω...αν είχα κάνει τοοοοσες ώρες grinding θα το είχα πει, δεν βλέπω λόγο να το κρύψω

papahlamidas δεν με χαλάει καθόλου το turn based, αντιθέτως μου αρέσει κιόλας περισσότερο από το battle system που είχε το Star Ocean, το Infinite Undiscovery, το Last Remnant (μπλιαχ), το Tales of Vesperia ακόμα και το Eternal Sonata...αλλά βρήκα το σύστημα μάχης του Final Fantasy XIIII αρκετά ενδιαφέρων...ναι το παιχνίδι μπορούσε να γίνει 1000 φορές καλύτερο,έχει ελλείψεις, ούτε είναι το καλύτερο Final Fantasy ever, αλλά δεν μου αρέσουν κάτι ισοπεδωτικές απόψεις λες και έχουμε φάει με το κουτάλι τα αξιόλογα jrpg σε αυτήν την γενιά...είναι που είναι το είδος υπό εξαφάνιση, αν στραβώνουμε και τόσο με παιχνίδια σαν αυτό το Final Fantasy ζήτω που καήκαμε :P

Δημοσ.
Εγώ πάντως πήρα κουράγιο από αυτά τα τελευταία που είπατε, γιατί μόλις τέλειωσα το πρώτο DVD μετά από 8 ώρες παιχνιδιού και έλεγα αν είναι έτσι και το υπόλοιπο παιχνίδι, τότε είναι το χειρότερο jrpg που έχω παίξει ποτέ. Φαίνεται όμως ότι έχω πολύ πράμα να δω ακόμα!

Εμπρός καλό μου ImgBurn να γράψουμε και το δεύτερο δισκάκι.

Έχει πολύ πράγμα...

Εμένα μου πήρε κοντά στης 10 ώρες το 1 DVD γιατί καθόμουν να κάνω μάχες πέρα δώθε πέρα δώθε για να ξανά βγαίνουν τα mob.

Εγώ θα τους πρότεινα να κάνουν ταινία με τόσα βίντεο που έχει το παιχνίδι.

---------- Προσθήκη στις 14:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:09 ----------

anyway skanjos δεν ξέρω τι να πω...ίσως εγώ ασχολήθηκα πιο διεξοδικά με το crystarium, χάζευα περισσότερο το παιχνίδι που είναι πανέμορφο, δεν ξέρω...αν είχα κάνει τοοοοσες ώρες grinding θα το είχα πει, δεν βλέπω λόγο να το κρύψω

papahlamidas δεν με χαλάει καθόλου το turn based, αντιθέτως μου αρέσει κιόλας περισσότερο από το battle system που είχε το Star Ocean, το Infinite Undiscovery, το Last Remnant (μπλιαχ), το Tales of Vesperia ακόμα και το Eternal Sonata...αλλά βρήκα το σύστημα μάχης του Final Fantasy XIIII αρκετά ενδιαφέρων...ναι το παιχνίδι μπορούσε να γίνει 1000 φορές καλύτερο,έχει ελλείψεις, ούτε είναι το καλύτερο Final Fantasy ever, αλλά δεν μου αρέσουν κάτι ισοπεδωτικές απόψεις λες και έχουμε φάει με το κουτάλι τα αξιόλογα jrpg σε αυτήν την γενιά...είναι που είναι το είδος υπό εξαφάνιση, αν στραβώνουμε και τόσο με παιχνίδια σαν αυτό το Final Fantasy ζήτω που καήκαμε :P

Ακριβώς αυτό είναι το Point όλων μας.

Ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά πιστεύουμε ότι με τα FF που έχουμε παίξει μπορούσε να είναι καλύτερο.

Να δω πότε θα βρω χρόνο να το τελειώσω.

Δημοσ.

Ειναι καθαρα θεμα γουστου το πως

θα φανει στον καθενα το game.

Emena πχ οι μαχες μου φανηκαν τρελη

αγκαρεια και τις εκανα με το ζορι.

Βεβαια το 4αρι ειναι too hard.

Ομως το Review με βρισκει συμφωνο

στο μεγαλυτερο κομματι του.

Δημοσ.

μετα το chapter 10-11 φτιαχνει πολυ το παιχνιδι οσον αφορα οτι σε αφηνει να κανεις και κατι εκτος main story.

Δημοσ.

Στις 4+ ώρες παιχνιδιού βρίσκομαι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος το παιχνίδι φτιάχνει,επίσης έχω τρελαθεί με τα paradigms!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...