skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 έψαξα στο search και δεν βρήκα θέμα για το xiii μόνο για το xiv .... τέσπα σημερινό απίστευτο βίντεο με !#^$@&^@%$& fmv δείτε το ασαπ.τα σπαει ,τα γραφικά είναι απίστευτα.τώρα αν μας έδιναν και japanese voice θα ήμουν ευχαριστημένος αλλα μια συγκεκριμένη εταιρία έβαλε το χεράκι της.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nUfTMCSvxsQ&feature=email[/ame] τα σπάει εκει το fmv με την lightning,και η μουσική δείχνει οτι θα έχει sad moments το game .το 2ο παιχνίδι έπος αυτής της γενιάς.μακάρι να γίνει καμιά πατέντα για το ps3 να το δοκιμάσουμε τον δεκέμβριο και στα ιαπωνέζικα χεχεχεχε
Scatman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 http://jrpgnews.wordpress.com/2009/09/09/final-fantasy-xiii-ps3/ Η κυκλοφορια του οριστηκε για την Ιαπωνικη αγορα
theo58 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικα τα γραφικα ειναι φοβερα.... Α ρε Nomura....να σε δω να κανεις και το Kingdom Hearts 3 ετσι και να ριξουμε τρελα γουστα......
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Α ρε Square, πάλι θα μας πορώσεις για μήνες...
pscrazy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 polaki στο χβοχ θα ειναι καλυτερο, θα το χαρεις οσο τιποτα, trust me! Eχω την first print οταν γινεται τζερτζελο το ps3 κοντευει να λιποθυμισει! Ποτε θα το εχουμε σε χβοχ 360 ?
bahamut zero Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 polaki στο χβοχ θα ειναι καλυτερο, θα το χαρεις οσο τιποτα, trust me! Eχω την first print οταν γινεται τζερτζελο το ps3 κοντευει να λιποθυμισει! Ποτε θα το εχουμε σε χβοχ 360 ? το πιο πιθανο ειναι να γινεται ακριβως το αναποδο...το παιχνιδι φτιαχνεται με βαση το ps3 και μπορει να ειναι απλα ενα κακο port στο 360...εγω παντως θα το παρω αυτο το game στο ps3 μου...ετσι κι αλλιως για εκει φτιαχτηκε εξαρχης τελος να πω οτι το παιχνιδι το περιμενω οσο τιποτα αλλο σε αυτη τη γενια!!!
skanjos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 [ame]http://www.gametrailers.com/video/premiere-party-final-fantasy/55743[/ame] φοβερό η μουσική θυμίζει τρελά το fftactics.τωρα να μας πουν οτι η japanese version θα έχει english subs να μπουκώσουν οι χρεωστικές για τα imports χεχεχε
gherudos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.gametrailers.com/video/premiere-party-final-fantasy/55743 φοβερό η μουσική θυμίζει τρελά το fftactics.τωρα να μας πουν οτι η japanese version θα έχει english subs να μπουκώσουν οι χρεωστικές για τα imports χεχεχε Να υπενθυμίσουμε ότι το Final Fantasy XIII είναι αποκλειστικά για Playstation 3 στην Ιαπωνία,δεν θα κυκλοφορήσει για XBOX 360 σε καμία Ανατολική χώρα,επίσης η έκδοση για το 360 δεν θα έχει ίχνος Ιαπωνικών ενώ η Αμερικάνικη/Ευρωπαική έκδοση για PS3 θα είναι international θα περιέχει και αγγλικά αλλά και Ιαπωνικά(υπότιτλοι+φωνές).
pscrazy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 το πιο πιθανο ειναι να γινεται ακριβως το αναποδο...το παιχνιδι φτιαχνεται με βαση το ps3 και μπορει να ειναι απλα ενα κακο port στο 360...εγω παντως θα το παρω αυτο το game στο ps3 μου...ετσι κι αλλιως για εκει φτιαχτηκε εξαρχης τελος να πω οτι το παιχνιδι το περιμενω οσο τιποτα αλλο σε αυτη τη γενια!!! Bahamunt zero εγω θα το παιξω οπου ειναι καλυτερο. Αλλα επειδη εχω παιξει του ps3 αν και first print θα σου πω οτι και με τις τοσες συγκρισεις που εχω κανει, ειμαι σιγουρος οτι του χβοχ θα ειναι καλυτερη και πιο ομαλη στα γραφικα και στη κινηση. Μενει να το δουμε. Οσο για τα δισκακια 3 ή 4 θα ειναι, δεν με χαλαει ας ειναι καλα το ELITE με τον δισκο που χωραει πολλα games!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το συστημα μαχης ειναι απο τον ιδιο τυπο που εφτιαξε το Χ-2 οποτε αν το συστημα μαχης μοιαζει με αυτο δεν θα μου φανει παραξενο και σιγουρα δεν θα με χαλασει αλλα να πω οτι μου αρεσει ειτε του 10 ειτε του 12 σαν συστημα περισσοτερο απο ολα.
BaNcU Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 εμένα μου κακοφάνηκε όταν πέρασα από το 10 στο 12 , major change in the battle system ! Ωστόσο η ιστορία του 10 ήταν καλύτερη ..
skanjos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Να υπενθυμίσουμε ότι το Final Fantasy XIII είναι αποκλειστικά για Playstation 3 στην Ιαπωνία,δεν θα κυκλοφορήσει για XBOX 360 σε καμία Ανατολική χώρα,επίσης η έκδοση για το 360 δεν θα έχει ίχνος Ιαπωνικών ενώ η Αμερικάνικη/Ευρωπαική έκδοση για PS3 θα είναι international θα περιέχει και αγγλικά αλλά και Ιαπωνικά(υπότιτλοι+φωνές). όπα όπα εδω νομίζω είσαι λάθος,η se έχει ανακοινώσει πρόσφατα οτι δεν θα έχει japanese voice το ps3 version για να είναι ίδιο με του xbox .και γιαυτό έχει γίνει απίστευτος ντόρος τις τελευταίες μέρες.είδες κανα λίνκ προσφατα που να το λεει αυτό,γιατί προσωπικά εμένα με ενδιαφέρει τρελα το japanese voicetrack,εγω διάβασα σε τελευταία νέα οτι θα κάνουν μόνο lip sync και δεν θα έχει japanese voice εμένα μου κακοφάνηκε όταν πέρασα από το 10 στο 12 , major change in the battle system ! Ωστόσο η ιστορία του 10 ήταν καλύτερη .. δεν είσαι ο μόνος εγώ το xii δεν το θεωρώ final fantasy ,δώστου άλλο name και δεν πέφτεις έξω,δεν είχε τπτ κοινό με τα παλιότερα παιχνίδια,ασε το battle system που το θεωρώ απαίσιο τα summons?το xiii φαίνεται ίδιο με τα χ και προιγούμενα και γιαυτό είμαι hyped
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν είσαι ο μόνος εγώ το xii δεν το θεωρώ final fantasy ,δώστου άλλο name και δεν πέφτεις έξω,δεν είχε τπτ κοινό με τα παλιότερα παιχνίδια,ασε το battle system που το θεωρώ απαίσιο τα summons?το xiii φαίνεται ίδιο με τα χ και προιγούμενα και γιαυτό είμαι hyped Να σου πω την αληθεια το 12 μου αρεσε περισσοτερο απο ολα και απο το 7 και απο το 8 και για το 10 δεν θα πω πολλα παρα μονο οτι ειναι το χειροτερο μου απο ολα (μαζι με το Χ-2). Και να πω και το γιατι πριν με παρει καποιος με τις πετρες. - Το 12 μου αρεσε περισσοτερο απο ολα γιατι ειχε τον ποιο ανοιχτο κοσμο, ειχε σημασια που ησουν και το ποτε ησουν εκει και το γενικο ψαξιμο με τα hunts ηταν απλα κορυφαιο. - Η ιστορια του δεν ειχε καποιον σουπερ σπουδαιο "γαμαω και δερνω" ηρωα, ολοι η 6αδα ηταν βασικοι ηρωες και ειναι το πρωτο FF που σημβαινει αυτο, απλα διαλεγες και ησουν το ιδιο "βασικος" οσο και ολοι οι αλλοι. - Η ιστορια του ηταν πολιτικη και παρα πολυ κοντα στο FF tactics (οπου διαδραματιζονται και στον ιδιο κοσμο κιολας) με ιντριγκες, προδοσιες, φιλετικες διαμαχες και γενικα ποιο καλοστημενη και ποιο "Epic" απο τα προηγουμενα πανω σε αυτο το επιπεδο. - Απιστευτα καλοσχεδιασμενες πολεις, χωρια, χαρτες και πλασματα για σφαξιμο και εξερευνηση για οσες ωρες ηθελες. Βαλε και την μουσικη που ενω δεν ηταν η καλυτερη στη σειρα (το 8 για εμενα εχει αυτο το προβαδισμα) ηταν απο τις καλυτερες και σε βοηθουσε στην ατελειωτη εξερευνηση που εκανες (αν ηθελες). - Το συστημα μαχης ενω δεν μου αρεσε στην αρχη στη συνεχεια το αγαπησα. Μην με ρωτατε γιατι, απλα το αγαπησα. Ουτε εγω καταλαβα πως εγινε. Γιατι το 10 ειναι το χειροτερο μου. - Περιορισμενος κοσμος, δεν σε αφηνε να πας πουθενα και επρεπε να φτασεις ενα βημα πριν το τελος για μπορεσεις να επισκευτεις παλιοτερες περιοχες. - Αμερικανια κεντρικος χαρακτηρας. Εντελως ομως..... - Η ιστορια του δεν μου αρεσε. Σαν κακη παρωδια μου φανηκε. Καμια σχεση με το 6, 7, 8, 9. - Η μουσικη του θα μπορουσε να ηταν αρκετα ποιο δυναμικη αν και ειχε μερικα κορυφαια κομματια μεσα (η μουσικη της μαχης με τον Seymoyr στην τελικη του μορφη ηταν απλα τοπ) αλλα σε γενικες γραμμες δεν ηταν σε καμια περιπτωση στα επιπεδα του 7 και 8 και αργοτερα του 12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.