giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά διαβάσατε. Θέλω να κάνω format το netbook μου, αλλά, δυστυχώς, δεν έχω optical drive. Έχω δοκιμάσει οδηγούς που βρήκα σε διάφορες ιστοσελίδες με χρήση memory stick. Έχω δοκιμάσει τον οδηγό που υπάρχει στο Wiki, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι οτι, χρησιμοποιώ π.χ. το πρόγραμμα που λένε για αντιγραφή των Windows από το Cd στο memory stick, αλλά ΠΑΝΤΑ λέει οτι δε βρίσκει ένα αρχείο. Υπάρχει καμιά ιδέα; Αν κατέβαζα από κάποια ιστοσελίδα τα Xp(αυθεντικά ανεβασμένα) και μετά απλά άλλαζα το Serial με αυτό που μου έδωσε η Msi κατά την αγορά του, θα τα καταφέρω; Πάνε 5 μήνες τώρα. Λίγη βοήθεια ρε παιδιά. -Δεν έγραψα στο θέμα του Msi Wind, γιατί ίσως να αντιμετωπίζουν και άλλα άτομα αυτό το "πρόβλημα".
basilis5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ιδια εκδοση των win (home-prof) με αυτη που εχεις,ακομα και αν αλλαζει η γλωσσα απο οσο γνωριζω ισχυει ο κωδικος σου. μετα απλα περνας τους οδηγους εσυ που τους κατεβαζεις και ενημερωμενους απο νετ αν ειναι
giorgos147 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά κατάφερα και το έκανα χθες αλλά ήθελα να περάσει λίγο για να είμαι σίγουρος οτι όλα πήγαν καλά. Χρησιμοποίησα ένα ms duo και τα Windows από τον παλιό φορητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.