Προς το περιεχόμενο

τηλεοραση και pc μαζι. τι παιρνω?

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

το δωματιο μου ειναι μικρο. η lg η 19αρα που εχω για οθονη υπολογιστη αρχιζει να τα φτηνει. εχω και μια παλια σονυ 20αρα τηλεοραση. σκεφτομαι να τα στειλω αυτα τα 2 και να παρω μια οθονη που θα ειναι και τηλεοραση, αλλα και θα μπορω να την εχω συνδεδεμενη με το ταουερ του πψ. να ειναι δηλαδη οθονη και για τα 2 πραματα.

αποριες

δε ξερω τι ιντσες να παρω. οι 32 ειναι πολλες. 24αρα ή 27αρα λετε?

φοβαμαι την 27αρα γιατι αν την εχω στο γραφειο πανω και τη δουλεω σαν υπολογιστη, δε θα στραβωνομαι που θα ειμαι τοσο κοντα ή οχι?

εκτος και αν πχ μπορω να ρυθμισω την οθονη και οταν δουλευει σαν υπολογιστης , να δουλευει ας πουμε η μιση οθονη πχ ετσι ωστε να μη στραβωνομαι. ή δε γινεται αυτο?

εχετε να προτεινετε καποια που να τα κανει αυτα?

κανα επιπλεον χρησιμο χαρακτηριστικο που πρεπει να προσεξω?

πχ αν θα εχει usb υποδοχη ή δε παιζει ρολο αυτο?

πρπει να προσεξω να παρω τηλεοραση με καποι οδεκτη, για οταν τα καναλια γινουν ψηφιακα?

ειμαι λιγο ασχετος αλλα ...

εκανα ενα σερτς και δε βρηκα κατι ικανοποιητικο σαν απαντηση σε αυτα που ρωταω...

θενξ

υγ ξεχασα να αναφερω οτι θελω να μπορω να συνδεσω και το χβοχ μου ε

Δημοσ.

μην πάρεις lcd οθόνη αντί για monitor γιατί λειτουργεί διαφορετικά. Για παράδειγμα για μια 30" lcd θα πρέπει να κάθεσαι στα 3 μέτρα ενώ για 24" στα 1,7 με 2 μέτρα ενώ στον υπολογιστή όταν εργάζεσαι σε γραφείο οι περισσότεροι κάθονται σε απόσταση 30 εκατοστών. Για αυτό άλλωστε ο υπολογιστής πάει πακέτο με monitor και όχι με οθόνη lcd. Είναι απλό, τώρα αν θέλεις μια 30" οθόνη lcd για gaming εντάξει αλλά θα πρέπει να κάθεσαι στα 3 !!!!μέτρα!!!!. Αν αποφασίσεις να πάρεις τηλεόραση για gaming ρώτα με και θα σου πω πως συνδέεται.

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε. αρα μια οθονη που να μου κανει και τις 2 αυτες λειτουργιες απορριπτεται ε? οκ σε ευχαριστω

Δημοσ.
σε ευχαριστω φιλε. αρα μια οθονη που να μου κανει και τις 2 αυτες λειτουργιες απορριπτεται ε? οκ σε ευχαριστω

Monitor με καρτα tv ειναι μια λυση, αν μπορουσε να μας κανει ποιο λιανα ο φιλος για την αποσταση.

Δημοσ.

βασικα το κρεβατι μου που αραζω θαναι περιπου στα 4 μετρα απο την οθονη για οταν θα παιζω χβοχ ή θα βλεπω τηλεοραση

αλλα το μονιτορ δε θα δειχνει χαλια για γκειμινγκ και τηλεοραση? σε σχεση με την lcd?

Δημοσ.

προτίμησε άφοβα monitor με τηλεόραση μαζί,26αρα ή μια 24αρα η 27αρα έχει μεγάλο pixel, η εικόνα ειναι τζάμι αρκεί να είσαι σε υψομετρική ευθεία λόγου ΤΝ.

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω για τις προτασεις σας. απλα κατι δεν καταλαβαινω. ειδα την τηλεοραση που λετε και γραφει οτι ειναι μια MONITOR TV. ομως γραφει οτι ειναι τεχνολογιας lcd. οποτε ποια η διαφορα με μια κανονικη lcd τηλεοραση? τι ειναι αυτο που την κανει να μπορω να τη χρησιμοποιησω σαν οθονη υπολογιστη οταν καθομαι σε αποσταση 30 εκατοστα αλλα και σαν τηλεοραση οταν αραζω στο κρεβατι? απλα για να καταλαβω τι παιζει. σας ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω φιλε μου θα συμφωνησω με τον alexskot!κρατα το μονιτορ και παρε μια 32αρα!!

μονιτορ για οτι εργασια θελεις εκτος απο games και στην 32αρα θα λιωνεις στα games!!

Στα λεω αυτα ενω πριν ενα μηνα πηρα τη samsung Τ240..λεει πολυ να εχεις ενα καλο μονιτορ για games αλλα η 32αρες HD για games τα σπανε κατα τη γνωμη μου..

ουτως ή αλλως γουστα ειναι αυτα :-)

Δημοσ.

δικια μου προταση η samsung 2333HD..την πηρα την περασμενη βδομαδα ακριβως για τους ιδιους λογους με σενα(pc,xbox,tv) και μεχρι ωρας μου φαινεται μια χαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...