Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο PC ενος φιλου με windose XP service pack 3. Του εχω βαλει το router του με DHCP και αυτοματα την καρτα δικτυου εδω και καιρο και ολα ηταν μια χαρα. Τωρα ξαφνικα (χωρις να αλλαξει τιποτα μου ειπε) του βγαζει ενα κιτρινο τριγωνο με θαυμαστικο στην καρτα δικτυου και λεει Limited or no connectivity. Με "repair" απο τα properties της καρτας δικτυου δεν φτιαχνει τιποτα. Ping δεν κανει (destination unreachable). Το μονο "κολπο" που βρηκα για να φτιαχνει ειναι να βγαζω το router λιγο απο την πριζα και μετα φτιαχνει, αλλα μετα απο λιγο του το ξανακανει . Το router ειναι D-Link G664T (isdn). Εψαξα λιγο με google αλλα ολο επεφτα πανω σε κατι "registry patches" και κατι τετοια. Αν ξερει καποιος σχετικα κατι να βοηθησει ευπροσδεκτος! Ευχαριστω!
Mvpgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ένα παρόμοιο router [το G604Τ] και το κάνει και σε μένα εδώ και χρόνια και λύνεται μόνο με επανεκίνηση του router. Δεν είναι πρόβλημα του PC γιατί πέφτει όλο το τοπικό δύκτιο. Νομίζω ότι είναι κακή κατασκευή του D-Link, τουλάχιστον το δικό μου βράζει και "σφυρίζει" όταν μένει για πολλές ώρες ανοιχτό. Το παθαίνει περίπου μια φορά τη μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα. Σίγουρα δεν είναι το router που θα εμπιστευτείς το κατεβαστήρι σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξερω φιλε μου, γιατι το ειχα το συγκεκριμενο 1-2 χρονια για κατεβαστηρι και ολα ηταν μια χαρα. Ο φιλος μου το εχει καπου 3 χρονια και ολα μια χαρα μεχρι προσφατα. Πιστευω πως πρεπει να φταει το SP3, του εκανα ενα full windows update τωρα που πηγα πριν λιγο και του εβαλα και τους τελευταιους drivers (μεσω windows update) για την καρτα δικτυου του (ειχε τους πρωτους των XP απο το 2002) και μεχρι στιγμης μια χαρα. Θα δειξει.
irahara Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Παρομοιώς και εγώ. Με το που έκανα update σε service pack 3 για μία και μόνο σύνδεση μου παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα. Ότι και αν έκανα (και τα registry patches) το πρόβλημα παρέμενε μέχρι που χρησιμοποίησα το τελευταίο ghost image που είχα με SP2 (ανά τακτά διαστήματα κάνω ghost images για τέτοιες περιστάσεις - μ' έχουν σώσει πολλάκις) και από τότε όλα μια χαρά. Δεν είμαι βέβαιος αλλά νομίζω ότι το update σε SP3 ευθύνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.