Προς το περιεχόμενο

Mac Mini Καπούτ

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν από λίγες ημέρες το mac mini μου το οποίο πλέον είναι εκτός εγγύησης ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει..

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην Rainbow και μου είπαν ότι μόνο και μόνο για τον έλεγχο να μου πάρουν 42€!!

Εν τω μεταξύ προβλματίζομαι γιατί το μηχάνιμα δεν αποκρίνεται καθόλου.

Υπάρχει καμία λύση να γλυτώσω κανά φράγκο, γιατί αυτοί απλά θα με γδύσουν;

Δημοσ.

ζητα απο την rainbow το τηλεφωνο της apple(ελληνικο!)ειχα προβλημα στην οθονη,με καλυψαν κ ας ημουν εκτος εγγυησης!!!εμενα το τηλ μου το εδωσε η document

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Πριν από λίγες ημέρες το mac mini μου το οποίο πλέον είναι εκτός εγγύησης ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει..

Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην Rainbow και μου είπαν ότι μόνο και μόνο για τον έλεγχο να μου πάρουν 42€!!

Εν τω μεταξύ προβλματίζομαι γιατί το μηχάνιμα δεν αποκρίνεται καθόλου.

Υπάρχει καμία λύση να γλυτώσω κανά φράγκο, γιατί αυτοί απλά θα με γδύσουν;

Αυτη η Rainbow ειναι για πολλες κλωτσες.

Φερει τεραστια ευθυνη για τη σχεδον μηδενικη διεισδυση Mac στην Ελλαδα

Δημοσ.

Ερώτηση.

Μήπως έχει κανείς intel mac mini να δοκιμάζαμε την τροφοδοσία μήπως κάηκε;

Πήρα και στην Document και εκεί θα μου πάρουν 60€ το ελάχιστο ό,τι και να συμβεί!

Δημοσ.

Δοκίμασες RESET SMC;;

Βγάλε όλα τα καλώδια (και το καλώδιο τροφοδοσίας).

.Πάτα το κουμπί ON για περίπου 10 second.

.Άσε τον υπολογιστή για 1 λεπτό.

.Προσπάθησε να ξαναρχίσεις τον υπολογιστή αφου συνδέσεις όλα τα καλώδια.

Δημοσ.
Αυτη η Rainbow ειναι για πολλες κλωτσες.

Φερει τεραστια ευθυνη για τη σχεδον μηδενικη διεισδυση Mac στην Ελλαδα

Πες το ψέματα...

Δημοσ.
Δοκίμασες RESET SMC;;

Βγάλε όλα τα καλώδια (και το καλώδιο τροφοδοσίας).

.Πάτα το κουμπί ON για περίπου 10 second.

.Άσε τον υπολογιστή για 1 λεπτό.

.Προσπάθησε να ξαναρχίσεις τον υπολογιστή αφου συνδέσεις όλα τα καλώδια.

Ναι, το δοκίμασα και τίποτα..

Χμμ, λοιπόν δεν υπάρχει κανείς με mac mini που να μπορεί να βοηθήσει;

Μόνο το τροφοδοτικό θέλω να δοκιμάσω...

Δημοσ.

Δεν έχω mac mini αλλά...

Αν μπορείς (και εάν το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό και όχι μέσα στο Mac Mini) πήγαινε σε κανένα μαγαζί με επισκευές ηλεκτρονικών για να το μετρήσεις. Αν δε δίνει στο output τα σωστά νούμερα που θα έπρεπε να έχει, τότε είναι το τροφοδοτικό χαλασμένο.

Οπότε παραγγέλνεις ένα καινούριο και καθάρισες.

Πολύ πιθανόν να είναι το τροφοδοτικό σου πάντως.

Δημοσ.

Τελικώς δεν φταίει το τροφοδοτικο.Το δοκίμασα με τροφοδοτικό από άλλο mac mini.

Πήρα τηλέφωνο στην document γιατι στην Rainbow κάνουν επίσκευες 10-2 κάθε ημέρα και είναι δύσκολο..

Στην document είπαν να στείλω email με το πρόβλημα.

Έστειλα.Περιμένω 2-3 ημέρες, τίποτα.Παίρνω τηλέφωνο και με ρωτάνε αν έχω στείλει email, απαντάω ναι.

Η κοπέλα που ήταν στην γραμμή με ενημερώνει ότι το άτομο που διαβάζει τα email είναι σε συνάντηση και δεν μπορεί τώρα.

Μου είπαν θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου και ακόμα περιμένω...

Δημοσ.
το άτομο που διαβάζει τα email είναι σε συνάντηση και δεν μπορεί τώρα.

Ψεματα, πηγη μου λεει οτι ειναι σε αδεια αυτος που ανοιγει την οθονη σε αυτον που διαβαζει τα mail. Τωρα αν ειναι αρρωστος αυτος που πληκτρολογει την απαντηση του mail καταλαβαινεις οτι υπαρχει ενα μικρο θεμα....

Αν ειναι δυνατον ρε παιδια! Φιλε ελπιζω να ξεμπερδεψεις το γρηγοροτερο

Δημοσ.
Ψεματα, πηγη μου λεει οτι ειναι σε αδεια αυτος που ανοιγει την οθονη σε αυτον που διαβαζει τα mail. Τωρα αν ειναι αρρωστος αυτος που πληκτρολογει την απαντηση του mail καταλαβαινεις οτι υπαρχει ενα μικρο θεμα....

Αν ειναι δυνατον ρε παιδια! Φιλε ελπιζω να ξεμπερδεψεις το γρηγοροτερο

Αγαπητέ iced ντροπή για την εμπάθεια της απάντησης σου. Το διάβασμα των email αποτελεί δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία και πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό για να το κάνεις. Ντροπή και πάλι!! Φίλε μου εύχομαι να ξεμπλέξεις εύκολα απο όλους αυτούς τους "υπεύθυνους" και επίσης εύχομαι σύντομα να έχουμε ελληνικό applestore για να τελειώνουμε με τους μεταπωλητές.

Δημοσ.

H "πλακα" ειναι οτι, η Document, ειναι απο τις [σχετικα] καλες περιπτωσεις,

σε ο,τι αφορα ειδικα, στην πονεμενη ιστορια, "Αγορα-Αpple-Στην-Ελλαδα"... :shock:

Δημοσ.
H "πλακα" ειναι οτι, η Document, ειναι απο τις [σχετικα] καλες περιπτωσεις,

σε ο,τι αφορα ειδικα, στην πονεμενη ιστορια, "Αγορα-Αpple-Στην-Ελλαδα"... :shock:

...άρα καταλαβαίνει κανείς γιατί στην Ελλάδα τα Mac έχουν τόσο μικρή διείσδυση - εκτός βέβαια από τις πολύ ανεβασμένες τιμές σε σχέση με άλλες χώρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...