Προς το περιεχόμενο

Χαρτες Λ.Α. για Destinator-Sygic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δώσω μια ιδέα...

Βάλε κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να έχει χάρτη για τις ΗΠΑ.

Πχ βάλε το Garmin για Windows mobile (ναι, υπάρχει έκδοση του Garmin και για Windows mobile λειτουργικά) και για χάρτη χρησιμοποίησε το City Navigator North America 2010 NT...

Από το να μην έχεις καθόλου gps καλό είναι και το Garmin, θα έχεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις και να μας πεις κιόλας τις εντυπώσεις σου

Δημοσ.

Οι χάρτες Αμερικής που κυκλοφορούν είναι οι εξής:

Alaska

East Central (MI IN OH KY TN)

Hawaii

Mid Atlantic (DC DE MD PA VA WV)

Midwest (ND SD MN WI IL KS NE IA MO)

Mountain (AZ CO ID MT NV NM UT WY)

North East (CT MA ME NH NJ NY RI VT)

Pacific (CA OR WA)

South (AR LA MS OK TX)

South East (GA NC SC AL FL)

USARoads

Για ποιον ενδιαφέρεσαι? Γιατί μου φαίνετε κάπου τους έχω δει….

Δημοσ.

@tipos

Pacific (CA OR WA)

@parlapipas

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως διαολο να δω τι λειτουργικο εχει το κωλοgps δεν ειναι κινητο, ειναι κανονικο Gps της εταιριας rye που εχω κοτσαρει και destinator και igo και παιζουν μια χαρα περα απο το sygic που ειχε η flash ηδη

Δημοσ.

Το μόνο λειτουργικό στο οποίο λειτουργούν και τα τρία προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα (sygic, destinator και igo) στο PNA σου, είναι το Windows mobile. Άρα εκ των πραγμάτων το λειτουργικό του Rye PNA είναι κάποια έκδοση Windows mobile, δε χρειάζεται να το ψάχνεις ιδιαίτερα...

Άρα το μόνο που σου μένει είναι να βρεις και το Garmin για Windows mobile και να το δοκιμάσεις,

ίσως και να σε καλύψει εξίσου καλά με τα υπόλοιπα προγράμματα, ιδίως από τη στιγμή που έχει και χάρτες για ξένες χώρες πχ της Αμερικής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...