Προς το περιεχόμενο

Πρόταση μητρικής για core i5

typhon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαταρχήν το θέμα της κατανάλωσης είναι βασικό για μένα (κι αυτός ήταν ο λόγος που σκεφτόμουν τον q9600s νομίζω αυτός ήταν)...αλλά όπως λέει ο linuxovios η χρήση που περιγράφει είναι κάτι σαν την δική μου...οπότε ... ! νομίζω ότι ολοκληρώνω την άποψή μου σιγά σιγά...

Όταν λες φτηνές μνήμες ? έχεις βρει κάτι ? στείλε καμία πρόταση αν μπορείς !

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι πρακτικά ισοδύναμες. Εγώ θα έπαιρνα την gigabyte που απ' ό,τι φαίνεται από τις φωτογραφίες έχει καλύτερo σύστημα ψύξης (δες στη φωτό γύρω από το cpu )

Δημοσ.

Μόλις αυτό είδα σε ένα benchmark που μου έστειλε ο κολλητός μου !!! χε χε !!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:40 ----------

Γιατί linuxovios ποτέ ξανά msi ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά !

Λοιπόν το μηχάνημα είναι σχεδόν έτοιμο... Τελικά πήρα τον i5 και mobo την MSI P55GD65 (sorry linuxovios) και 4G μνήμες Crossair XMS3 sta 1333. Αφού μας πήρε 1 ωρίτσα για δέσιμο κτλ το θέμα εγκατάστασης λειτουργικού μας παίδεψε αρκετές ώρες ... μπλε οθόνες, restarts κτλ. Στην αρχή δεν ήθελα να κάνω format, έκανα και πάλι τα ίδια....τελικά ήταν προβληματικές οι μνήμες...με το που βάλαμε άλλες όλα ΟΚ. Τις δοκιμάσαμε και είναι πεθαμένες...σήμερα θα ξεκινήσω τον Γολγοθά να τις αλλάξω.

Γενικά η εντυπώσεις μου είναι αρκετά καλές με το μηχάνημα μέχρι τώρα... αρκετά καλές ταχύτητες, πολύ χαμηλή κατανάλωση (δεν το έχω δει μέχρι τώρα πάνω από 104 W, και γενικά παίζει με το 35% των δυνατοτήτων του. και προς το παρόν έχει πάνω του 2G Ram στα 1066 ... !!!

Αυτά ! Ήθελα απλά να πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια και να πω και τις εντυπώσεις μου από το μηχάνημα μέχρι σήμερα !

Δημοσ.

Είναι όντως πεθαμένες οι μνήμες ή μήπως δεν παίζουν σωστά με τη συγκεκριμένη μητρική ? Ελπίζω να τους έδωσες σωστά ρεύματα και να ρύθμισες τα timings. Τσέκαρέ το πριν τις αλλάξεις, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείς άσκοπα (εννοώ να μην στις αλλάζουν επειδή στο service τους θα παίζουν ) . Κατά τα άλλα ... Καλοδούλευτο !

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση..? Οι μητρικές που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι μόνο για τον i5 ή κάνουν μια χαρά και για τον i7 860??

Δημοσ.

ναι.. βασικά.. εννοούσα αν έχει νόημα να πάρεις αυτές ή να πάρεις κάτι καλύτερο για τον i7. ότι ταιριάζουν σαν socket οκ.. αλλα "ταιριάζουν" και σαν επιδόσεις? λογικά θα ταιριάζουν απλά είπα να ρωτήσω μιας και ψάχνομαι κι εγώ αυτό τον καιρό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...