angelus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να κάνω ενα φορματ σε ενα λαπτοπ HP Pavilion και έχω τα εξής θέματα: 1) Καθώς το dvd-rec του λαπτοπ δεν δουλευει αναγκαστηκα να δημιουργησω recovery cds (7 στον αριθμο) αντι για 1 recovery dvd, πιστευετε πως υπαρχει καμια πιθανοτητα να συναντησω καποιο προβλημα κατα την επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις? 2) Τα vista ειχε εξ αρχης το λαπτοπ ειχαν την επιλογη γλωσσας αγγλικα / ελληνικα. Τοτε επελεξα ελληνικα αλλα τωρα θελω να περασω τα αγγλικα, λογικα θα πρεπει τωρα να μπορω να κανω αυτην την επιλογη αφου το λαπτοπ θα επιστρεψει στις εργοστασιακες ρυθμισεις του, εσεις τι λετε? Τελικα με την δημιουργια του recovery cd πλεον πρεπει να εχω και ολους τους drivers του μηχανηματος οποτε με την επαναφορα του συστηματος θα πρεπει να "περαστουν" αυτοματα απο τα cd. Το εχει δοκιμασει κανενας αλλος? Τι εγινε τελικα εχασε ωρες απο την ζωη του να ψαχνει τους drivers? Ευχαριστώ παιδιά, Με το που θα ολοκληρωσω την διαδικασια θα γραψω τα αποτελεσματα και οποιες δυσκολιες ισως συναντησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.