alexis333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερωτηση please, ενας φιλος μου αγορασε κατα λαθος ενα iphone κλωνο. Ειναι μουφα. Και μου λει πως δεν του αναγνωριζει την καρτα sim. Μου ειπε πως του ειπε ενα παιδι πως ολα αυτα θελουν ενα κρακ για να αναγνωρισουν την καρτα. Δεν πιστευω πως ισχυει αλλα ετσι μου λεει Στα κανονικα νομιζω κανουν jailbrake και unlock. Για τους κλωνους ξερει κανεις τι γινεται ???Πως θα γινει να αναγνωρισει την καρτα ?
lkastritis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 απλα το παιτας και περνεις τησ apple το original διοτι αυτο το κινιτο που επελεξε ο φιλος σου ειναι απο τα τοπ κινητα στην αγορα... (μην πιαστει κοροιδο και αγορασει το 3gs διοτι ειναι μια παραπλανηση [μονο λογισμικο αλλαξαν και καλα ειναι πιο γργηγορο... μ*λ*κιεσ... εβαλα το δικο μου (3γ) και το 3γς και ειχε απλα ενα δυο δεφτερολεπτα καθιστερηση το δικο μου.. Α! και η καμερα του 3γ ειναι πιο καλη του 3γσ ... )
alexis333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 απλα το παιτας και περνεις τησ apple το original διοτι αυτο το κινιτο που επελεξε ο φιλος σου ειναι απο τα τοπ κινητα στην αγορα... (μην πιαστει κοροιδο και αγορασει το 3gs διοτι ειναι μια παραπλανηση [μονο λογισμικο αλλαξαν και καλα ειναι πιο γργηγορο... μ*λ*κιεσ... εβαλα το δικο μου (3γ) και το 3γς και ειχε απλα ενα δυο δεφτερολεπτα καθιστερηση το δικο μου.. Α! και η καμερα του 3γ ειναι πιο καλη του 3γσ ... ) Kατι σχετικα με το προβλημα.? Δεν υπαρχει τροπος να το φτιαξουμε ??
lkastritis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Kατι σχετικα με το προβλημα.?Δεν υπαρχει τροπος να το φτιαξουμε ?? οταν λεσ κλονο ενοεισ αυτο? η απο το e-bay και απλα ειναι αμερικανικο και δεν υποστηριζει καρτεσ?
alexis333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ψαχνωντας βρηκα αυτο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FS8C23Jh0ow&feature=related[/ame] Κατι παρομοιο πρεπει να εχει ο φιλος μου.Απο το κουτι και τα πραγματα που εχει μεσα μου φαινονται ιδια Δε νομιζω να εχει αυτο με τις δυο καρτες γιατι θα μου το ειχε πει. Δε γινεται να το ξεκλειδωσουμε >? Α, να πω πως δε βρισκω itune πουθενα τωρα που το εχω μπροστα μου
georgeadams Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οι κλώνοι iPhone, το μόνο κοινό που έχουν με το πραγματικό iPhone είναι η εξωτερική εμφάνιση. Κατασκευαστικά και λειτουργικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Συνεπώς, ό,τι διαβάζεις για τα iPhone (jailbrake, unlock, εφαρμογές, itunes κλπ) ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση και ΚΑΜΙΑ εφαρμογή στους κλώνους. Έτσι, κανένας χρήστης κανονικού iPhone δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Πρέπει να βρεις κάποιον που να έχει ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο κλώνο. Τρέχα γύρευε δηλαδή...
alexis333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ. Kαποιος που να εχει ασχοληθει με τον κλωνο iphone ας βοηθησει τοτε. Το πηρε και δεν του αναγνωριζει την sim ρε γαμωτο. Εδωσε και λεφτα και τωρα δε γινεται τπτ ??
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ. Kαποιος που να εχει ασχοληθει με τον κλωνο iphone ας βοηθησει τοτε. Το πηρε και δεν του αναγνωριζει την sim ρε γαμωτο. Εδωσε και λεφτα και τωρα δε γινεται τπτ ?? Εγω θα κοιτουσα να βρω το ονομα της συσκευης, εναν κωδικο, κατι τελος παντων, και απο εκει και μετα πιθανοτατα να ειναι πιο ευκολο να κανεις μια αναζητηση στο νετ για αναφορες σε παρομοια προβληματα που μπορει να εχουν αντιμετωπισει οι κατοχοι του, η εστω καποια αναφορα στην εταιρεια που το κατασκευασε η το προωθει οποτε να τους ρωτησεις. Αλλα καλυτερα βρες ακριβως πως χαρακτηριζεται το μοντελο διοτι φανταζομαι πως καθε εταιρεια που αντιγραφει το μηλοφωνο κατα πασα πιθανοτητα θα περναει το δικο της λειτουργικο κλπ. Δοκιμασε το και με αλλες καρτες ομως, μηπως υπαρχει καμια ασυμβατοτητα η κατι τετοιο. Για την ιστορια, ποσο το πηρε ο φιλος σου?
alexis333 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για την ιστορια, ποσο το πηρε ο φιλος σου? Καλυτερα να μη σου πω. :-D:-D 200 Ευρω Και το κακο ειναι πως δε προλαβα να του πω πως εινα κινεζικο. Το πηρε και μετα μου το ειπε Θα του δοκιμασω και αλλη καρτα αλλα δε νομιζω.
ana_mas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό πρώτη φορά το ακούω... κλώνος I-Phone... από όσο είδα η τιμή του είναι 135€-140€...τι λέτε τώρα και το πήρε αυτό? Ελπίζω να βγάλετε άκρη.....
gs20309 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καλυτερα να μη σου πω. :-D:-D 200 Ευρω Και το κακο ειναι πως δε προλαβα να του πω πως εινα κινεζικο. Το πηρε και μετα μου το ειπε Θα του δοκιμασω και αλλη καρτα αλλα δε νομιζω. συγνώμη κιόλας αλλά 200 ευρώ?... ότι μότι.. αλλά ίσως καλύτερα που πήρε κινέζικο γιατί απότι φαντάζομαι ούτε ακουστά για itunes θα έχει οπότε τουλάχιστον θα μπορεί να το χειριστεί το κινέζικο.. lol να το πάει πίσω , κρίμα τα λεφτά.. για πέταμα τα είχε?
Tilemaxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Κινέζικο πήρες ρε φιλε, έπρεπε να ξέρεις τι θα επακολουθήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.