GREGOR78 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Θελω να με βοηθησετε να κανω την καλυτερη δυνατη επιλογη για τις αναγκες μου. Θελω ενα gps, το οποιο να: - εχει αξια απο 250-350 ευρω - εχει καλυψη ελλαδας εφαμιλη/ή να πλησιαζει αυτη του destinator- να ειναι ευχρηστο και αξιοπιστο - να εχει ανανεωσιμους χαρτες - αν υποστηριζει και αναπαραγωγη mp3 -video ακομα καλυτερα (δεν ειναι υποχρεωτικο,ουτε και με ενδιαφερει και πολυ, οσο τα προηγουμενα) το θελω μονο για ελλαδα επειδη ταξιδευω πολυ και ειδικα στην κρητη,για εξωτερικο δεν με ενδιαφερει επειδη δεν πηγαινω Οποτε γι αυτους τους λογους θελω κατι αξιοπιστο, με καλη καλυψη ελλαδας, και δυνατοτητα για φρεσκους και καλους χαρτες ευρωπης Περιμενω τα φωτα σας!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Στα παραπανω θελω κι εγω να προσθεσω μια ερωτηση. Παιρνοντας ενα καλο GPS απο ebay ας πουμε, θα εχω προβλημα να του περασω και το δουλεψω με ελληνικους χαρτες? Γενικα εχει καποιο φοβο/κατι που πρεπει να προσεξω η αγορα gps απο το εξωτερικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.