Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο πάντως κόλλημα που έχουν αρκετοί με το ραδιόφωνο! Μου κάνει εντύπωση. Εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορο, ίσως γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί σταθμοί που να παίζουν πράγματα που να με ενδιαφέρουν. Εδώ ψάχνομαι να βρω τρόπο στο αυτοκίνητο να συνδέσω το iPod στα ηχεία, για να μην αναγκάζομαι να ακούω ραδιόφωνο. Ειδικά πάντως για το iPhone, δεν υποτίθεται ότι έχει ίντερνετ παντού;! Γιατί είναι έλλειψη το ραδιόφωνο;! Υποθέτω πάντως ότι θα είναι ελληνικό φαινόμενο, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχε πολύς κόσμος που το ήθελε στην Αμερική και δεν το έβαλε η Apple. Εκτός αν πολύ απλά δεν χωρούσε, που είναι η δεύτερη εξήγηση που μπορώ να φανταστώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μπράβο πάντως κόλλημα που έχουν αρκετοί με το ραδιόφωνο! Μου κάνει εντύπωση. Εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορο, ίσως γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί σταθμοί που να παίζουν πράγματα που να με ενδιαφέρουν. Εδώ ψάχνομαι να βρω τρόπο στο αυτοκίνητο να συνδέσω το iPod στα ηχεία, για να μην αναγκάζομαι να ακούω ραδιόφωνο. Ειδικά πάντως για το iPhone, δεν υποτίθεται ότι έχει ίντερνετ παντού;! Γιατί είναι έλλειψη το ραδιόφωνο;! Υποθέτω πάντως ότι θα είναι ελληνικό φαινόμενο, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχε πολύς κόσμος που το ήθελε στην Αμερική και δεν το έβαλε η Apple. Εκτός αν πολύ απλά δεν χωρούσε, που είναι η δεύτερη εξήγηση που μπορώ να φανταστώ. Επιτέλους! Είχα αρχίσει να πιστεύω πως εγώ ήμουν ο παραλογος σχετικά με το ραδιόφωνο!
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Νομιζω πως εχει να κανει με το"τοσες αλλες συσκευες εχουν οι οποιες ειναι και υποδεεστερες.Εγω γιατι να μην εχω?"Οχι πως θα με χαλουσε ραδιοφωνο στο iphone μου(υπαρχουν εκμπομπες που θα ηθελα να ακουω,δεν μιλαω για μουσικη)αλλα δεν θεωρω την ελλειψη του σαν το μεγιστο μειονεκτημα.Ενα λιγοτερο πλεονεκτημα ισως.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Νομιζω πως εχει να κανει με το"τοσες αλλες συσκευες εχουν οι οποιες ειναι και υποδεεστερες.Εγω γιατι να μην εχω?"Οχι πως θα με χαλουσε ραδιοφωνο στο iphone μου(υπαρχουν εκμπομπες που θα ηθελα να ακουω,δεν μιλαω για μουσικη)αλλα δεν θεωρω την ελλειψη του σαν το μεγιστο μειονεκτημα.Ενα λιγοτερο πλεονεκτημα ισως. Άρα δεν ισχύει αυτό που νομίζω, ε; Δηλαδή ότι το iPhone το αγοράζει κανείς με δίκτυο internet, οπότε το ραδιόφωνο είναι αυτονόητο; Το καταλαβαίνω σαν μια έλλειψη, αλλά εδώ βλέπω κάποιοι μιλάνε λες και θα κλείσει η Apple από τη μείωση των πωλήσεων που δεν έβαλε ραδιόφωνο (και τώρα σώθηκε). Μου προξενεί εντύπωση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα δεν ισχύει αυτό που νομίζω, ε; Δηλαδή ότι το iPhone το αγοράζει κανείς με δίκτυο internet, οπότε το ραδιόφωνο είναι αυτονόητο; Δεν ξερω αν ισχυει ή οχι,στην δικια μου περιπτωση δεν ειναι το ιντερνετ που χρησιμοποιω(καθως δεν εχω καποιο data plan και σιγουρα δεν εχουμε πηξει στα ελευθερα wifi στην Ελλαδα)αλλα το ipod του.Ενας απο τους βασικους λογους που το πηρα,οταν το πηρα. Το καταλαβαίνω σαν μια έλλειψη, αλλά εδώ βλέπω κάποιοι μιλάνε λες και θα κλείσει η Apple από τη μείωση των πωλήσεων που δεν έβαλε ραδιόφωνο (και τώρα σώθηκε). Μου προξενεί εντύπωση. Μαζι σου.
poedeer7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 2)Επειδή παρακολουθώ εδώ και κάποιο διάστημα την πορεία του Spotify (Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα online iTunes το οποίο είναι free και περιέχει περίπου τα μισά σε αριθμό albums του iTunes) και του Voddler κάτι αντίστοιχο για ταινίες συμπεριλαμβανομένου και HD περιεχομένου, και με τη λογική οτί το AppStore έκανε αποδεκτή την εφαρμογή του iPhone για το Spotify, νομίζω ότι δεν είναι τόσο χαζοί στην Apple να μείνουν 2οι παίκτες. Περιμένω λοιπόν σήμερα ή σύντομα μια ανάλογη υπηρεσία του iTunes, δηλαδή απεριόριστη χρήση ταινιών και μουσικής με κάποια μηνιαία συνδρομή. Είναι μια φήμη που είχε ακουστεί για κάποιο προηγούμενο event αλλά δεν επιβεβαιώθηκε τελικά. Για όσους δεν γνωρίζουν το spotify είναι απλά απίστευτο, το τι μπορεί να κάνει μπορείτε να το διαβάσετε εδώ http://lifehacker.com/5330148/spotify-is-the-best-desktop-music-player-weve-ever-used Αν και δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας το χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα (δεν ξέρω αν είναι σωστό να αναφέρω τον τρόπο που ξεπερνάει κάποιος τα restrictions) και δε θέλω να ξανακατεβάσω ποτέ μουσική για το σπίτι, η ανταπόκριση στο play, skip, forward είναι σαν να υπάρχει το κομμάτι στο σκληρό, η αναζήτηση είναι επιπέδου spotlight και γενικά είναι απίθανο. λιγο offtopic το spotify τα σπαει!!! αφου σου σπασει τα νευρα για να το κανεις να παιξει ειναι τελειο!!!! δε χρειαζεται να κατεβαζεις τραγουδια πλεον κ εχει απειρα να ακουσεις...
waves Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το iPhone όπως και τα iPods είναι πολύ καλές συσκευές. Συγκριτικά με άλλα παρεμφερή προϊόντα της αγοράς, όμως, έχουν ελλείψεις. Το ραδιόφωνο είναι (ήταν) από τις μεγαλύτερες . Πολλοί γκρίνιαξαν για αυτήν την έλλειψη από πολύ νωρίς http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1399814 http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=389684 Σε σχέση με το Media Event μου άρεσε πολύ το iTunes 9. Είναι 64bit σωστά;
Steven Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πρέπει να είναι από τα πιο απογοητευτικά keynotes ever... Καλό το iTunes 9, αλλά η βάση έπεσε πάλι στο store... Ε ρε παιδιά όχι δεν δίνω 10 ευρώ για να ΚΑΤΕΒΑΣΩ ένα album..Δεν θα δώσω ποτέ..Μη τρελαθούμε τώρα. Ας τα δίνουν αυτοί που α) δεν ξέρουν πως να τα βρουν αλλιώς ή β) που το παίζουν υπεράνω και "fuckin' cool" που κάνουν one click shopping και το experience είναι "so awesome" και δεν μπορούν τα παιδιά να κουράζονται με το μtorrent.. Όσο για τα updates στα ipod, την τιμή και το μέγεθος της flash άλλαξαν.. Αυτά συνήθως ήταν quiet updates μια Tρίτη ενός μήνα.. Τώρα τι μας το κάνουν θέμα? Σιγά τα ωα... Το nano, ok άλλαξαν κάποια πράγματα, τα οποία προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο γιατί αφενός έχω iphone αφετέρου και να μην είχα θα προτιμούσα να πέσει η τιμή από τα κουβαλάω μαζί μου βιντεοκάμερα (ιδιαιτέρως μέτρια απότι φαίνεται) και ραδιόφωνο.. To ηλίθιο trend που έχει τώρα στο τέλος να ανεβαίνουν ΟΟΟΛΑ εύκολα στο Facebook και στο Twitter δεν to συζητάμε.. Όμηροι του social networking...γιατί φυσικά πρέπει να ξέρει όλος ο πλανήτης πότε πας για κατούρημα ή σε ποια παραλία κάνεις μπάνιο.. All in all η μόνη συγκίνηση του keynote κράτησε μερικά δευτερόλεπτα...και αυτή ήταν όταν βρήκε ο Steve στη σκηνή... Κοινώς έχασα μια ώρα από τη ζωή μου βλέποντάς το... Τα είπα και ξέσκασα! Βγάλτε κανα σοβαρό iMac τώρα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα &^%@$%#$@! tower για κανονικούς users σε κανονική τιμή!
giorgos_k Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ, είχε και πρίν Ελληνικά το voiceover του Shuffle? Τώρα πάντως έχει.. Το special edition θα πωλείται εκτός απτο online store και στα retail stores?
alexzzz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτέλους! Είχα αρχίσει να πιστεύω πως εγώ ήμουν ο παραλογος σχετικά με το ραδιόφωνο! σου έκανε δηλαδή εντύπωση που ο manuel συμφώνησε επίσης ως εκ θαύματος σε κίνηση της apple... ρε τι ακούμε. Το iphone έχει ράδιο μέσω internet... άρα κοτσάνα είναι το internet παντού. Τώρα αν ακούνε πολύ ράδιο ή όχι και μόνο που η φανταστική μαμά apple το έβαλε σημαίνει ότι ακούει ο κόσμος... ή μήπως όχι... μπέρδεμα τώρα για τα apple fans...
Snolly Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν επειδή πάλι τσακώνεστε 3 σελίδες τώρα και γενικά είναι 2 στρατόπεδα οι οπαδοί Apple και αυτοί που την μισούν, έχω να πω 2 λόγια. Η Apple είναι μια εταιρία. Στόχος κάθε εταιρίας η μεγιστοποίηση του κέρδους. Αυτό επιτυγχάνεται με επιτυχημένα προϊόντα. Ένα προϊόν θεωρειται επιτυχημένο όταν πουλάει και έχει την μερίδα του λέοντος στον τομέα του. Για να γίνει αυτό παίζουν ρόλο 1 η ποιότητά του και τα χαρακτηριστικά του και 2 το μαρκετινγκ. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Αυτή τη στιγμή λοιπόν η Apple έχει χωρίσει τους πελάτες της σε 4 target groups. Η ελίτ είναι οι χρήστες iPhone, με συμβόλαια κινητού, με πιστωτική κάρτα, κόσμο που έχει να ξοδέψει. Εγώ δε θα δωσω τα €10 για ένα δίσκο, το αφεντικό μου όμως μόλις έμαθε το iTunes store ψώνισε €600 σε ενα Σαββατοκύριακο γιατί βαριόταν να ασχοληθεί με ψάξιμο/κατέβασμα/ξεζιπάρισμα/ταγκάρισμα. One-click. Μετά έχεις και τους ηθικούς και νόμιμους που αγοράζουν τα πάντα. Θεωρώ πως ακόμα και του χρόνου δε θα δουμε ραδιόφωνο στο iPhone αν η Apple το θεωρεί απειλή στις πωλήσεις του iTunes Store. Η 2η κατηγορία είναι οι Gamers. Για αυτούς είναι το iPod Touch. Το είπε ο jobs χθες πως δεν μπήκε κάμερα στο iPod Touch γιατί ο στόχος ήταν να μειώσουν όσο πιο πολύ γίνεται το κόστος της συσκευής για να αποκτήσουν κι άλλους πελάτες. Εγώ πάλι δε θα αγοράσω παιχνίδια από το App Store εκτός από κάποια λίγα και φτηνά. Τα 2 ανήψια μου 15 και 12 ετών ξέρουν μήνες πριν την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το τάδε παιχνίδι και μόλις βγαίνει έρχονται με το χαρτζιλίκι τους για να τους αγοράσω με την κάρτα μου gift certificates για το iTunes Store για να τα αγοράσουν. H 3η κατηγορία είναι ο μέσος άνθρωπος που ακούει μουσική. Εκεί χτυπάει με το Nano. Ο πατέρας μου, ο πατέρας του κολλητού, κάποιος που κάνει το τρέξιμο του και το γυμναστήριο του και δεν ασχολείται παραπάνω με την τεχνολογία. Τι Genius και iTunes και Library του λες. Χέστηκε. Μουσική θέλει να ακούει. Αυτός χλωμό και να σου ψωνίσει από iTunes store μπορεί να μην ξέρει να ψωνίζει online καν ή να φοβάται να δωσει credit card. 9 στους 10 δεν έχουν καν γεμίσει μόνοι τους το iPod παρά το έχουν δώσει σε φίλο/γνωστό να το γεμίσουν. Σωστή κίνηση, το ράδιο δεν είναι απειλή δωστους το και έχεις κάνει τη συσκευή ακόμα πιο ανταγωνιστική. Πέτα και μια κάμερα πάνω για το εφε (για το Θεό δε καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει η κάμερα στο Νάνο - άσχετη και άχρηστη πλην του μαρκετίστικου εφέ). Η 4η κατηγορία είναι η low-end, πιτσιρίκια, δωράκια συμβολικά, να του πάρουμε ενα mp3 ζητάει iPod (που το άκουσε άραγε; ) αλλά είναι πανάκριβα οπότε τσίμπα ένα shuffle. Μουσική παίζει, μικρό και όμορφο είναι. Και έχει πιάσει ο παίχτης το 99% της πίτας. Τώρα αν εσείς νομίζετε πως υπάρχει κόλλημα, ύπουλη στρατηγική και μηχανορραφίες γελιέστε. Όλα είναι ένα πολύ σωστό σχέδιο marketing.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν επειδή πάλι τσακώνεστε 3 σελίδες τώρα και γενικά είναι 2 στρατόπεδα οι οπαδοί Apple και αυτοί που την μισούν, έχω να πω 2 λόγια. [...] <snip> [...] Τώρα αν εσείς νομίζεται πως υπάρχει κόλλημα, ύπουλη στρατηγική και μηχανορραφίες γελιέστε. Όλα είναι ένα πολύ σωστό σχέδιο marketing. Μέσα σε λίγες παραγράφους τα είπε όλα!
Snolly Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέσα σε λίγες παραγράφους τα είπε όλα! Ναι αλλά του "νομίζετε" του ξηγήθηκα ένα "αι" στο τέλος όλο δικό του.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αλλά του "νομίζετε" του ξηγήθηκα ένα "αι" στο τέλος όλο δικό του. Δεν καταλαβαίνω τι λες... (whistling...)
skywritergr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν επειδή πάλι τσακώνεστε 3 σελίδες τώρα και γενικά είναι 2 στρατόπεδα οι οπαδοί Apple και αυτοί που την μισούν, έχω να πω 2 λόγια. ........ Τώρα αν εσείς νομίζετε πως υπάρχει κόλλημα, ύπουλη στρατηγική και μηχανορραφίες γελιέστε. Όλα είναι ένα πολύ σωστό σχέδιο marketing. Πραγματικά όμως τα είπες όλα και όπως πραγματικά έχουν τα πράγματα. Αυτός ο fanboismos είναι μη εποικοδομητικός. +1 απο εμένα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.