Προς το περιεχόμενο

Το media event της 9ης Σεπτεμβρίου

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπλα μπλα μπλα μπλα! Και επί της ουσίας 0 (μηδέν)! Δεν πειράζει, καταλάβαμε! Πάτησες το play στην κασσέτα και ότι και να σου πούμε δεν θα το διαβάσεις καν σωστά! Βαριέμαι!

B):lol:

PS: Κατέβηκε και το 3.1 για το 3GS, σε αφήνω τώρα έχω δουλειά! ;)

Έτσι.. συνέχισε τις κωλοτούμπες... καλόοοο fm... και αλλαγή θέματος. Ως το επόμενο event...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ο παλιός είναι που τρώει φόλα.

Με τη λογική σου θα έπρεπε να αλλάζουν τα μοντέλα κάθε 3 χρόνια για να είναι ευχαριστημένοι και οι παλιοί αγοραστες! :whistle:

Επίσης άνοιξε το site της apple να τα θαυμάσεις τα νέα NANO γιατί είναι κόσμημα!

Δημοσ.
Με τη λογική σου θα έπρεπε να αλλάζουν τα μοντέλα κάθε 3 χρόνια για να είναι ευχαριστημένοι και οι παλιοί αγοραστες! :whistle:

το ξέρεις ότι αυτό είναι ακραίο και ότι δεν είναι αυτό το νόημα... και ότι γενικά τα κάνει αυτά η apple

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:19 ----------

Επίσης άνοιξε το site της apple να τα θαυμάσεις τα νέα NANO γιατί είναι κόσμημα!

τώρα που έβαλε μυαλό περιμένω το ράδιο στο iphone...

Δημοσ.
Έτσι.. συνέχισε τις κωλοτούμπες... καλόοοο fm... και αλλαγή θέματος. Ως το επόμενο event...

Ρε σταμάτα επιτέλους... Αμάν βάλε μια ταινία και δες να ησυχάσουμε.Τι θες πια? Οι άνθρωποι έβαλαν τέλη του 2009 FM στο mp3. Σε 2 χρόνια (το περισσότερο σου λέω ρε παιδί...) θα παίρνει και κάρτα μνήμης.Θυμήσου το.

• Super Moderators
Δημοσ.
το ξέρεις ότι αυτό είναι ακραίο και ότι δεν είναι αυτό το νόημα... και ότι γενικά τα κάνει αυτά η apple

Κοίτα το πρόβλημά σου είναι πως αδυνατείς να καταλάβεις πως υπάρχει κόσμος (προφανώς όχι η πλειοψηφία -ακόμη-) που από τη στιγμή που άρχισε να χρησιμοποιεί προϊόντα και λογισμικό από την Apple, αισθάνεται μια απόλαυση που δεν προέρχεται μόνο από το όνομα ή το κόστος! Η απόλαυση αυτή προέρχεται από πολλούς παράγοντες που δεν έχει νόημα να στο αναλύσω εδώ! Είναι λογικό λοιπόν να ενθουσιαζόμαστε για ότι κάνει η Apple (ίσως μέχρι να κάνει την πρώτη μεγάλη πατάτα).

B)

Δημοσ.

Αυτό το διαμάντι φωτογραφίες τραβάει? Μέχρι τώρα μόνο video βλέπω... Μήπως θα μπει σε ενα απο τα επόμενα updates που θα το κάνουν πραγματικό διαμάντι?

Δημοσ.
Αυτό το διαμάντι φωτογραφίες τραβάει? Μέχρι τώρα μόνο video βλέπω... Μήπως θα μπει σε ενα απο τα επόμενα updates που θα το κάνουν πραγματικό διαμάντι?

για αυτό είναι myna τα update...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ζηλιάρη!

B)

Δημοσ.
Ζηλιάρη!

B)

True...

Εγω περίμενα τα tablets... Δεν ήρθαν οπότε μου φάνηκε αδιάφορο το όλο event..

Τώρα για την camera που δεν τραβάει φωτογραφίες απλά δεν έχω λόγια..Μου τελειώσαν τα kilobytes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...