Προς το περιεχόμενο

Το media event της 9ης Σεπτεμβρίου

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Για τα ipods ηταν καλυτερα να πανε σε 720p με την μια. Εκτος απο το itunes 9, ηταν αδιαφορο το σημερινο event για μένα...

Μην το λες, για το κοινό των σκέτων mp3 players ήταν μια πολύ καλή κίνηση! Το touch φάνηκε να το αφήνουν ελάχιστα στην άκρη (μονο τις επιδόσεις του αναβάθμισαν με open gl κλπ) αλλά μπορεί να ετοιμάζουν κάτι πιο special!

Δημοσ.
Όχι εσύ δεν πήρες χαμπάρι όταν σου έλεγα πως εμένα δεν με ενδιαφέρει το ραδιόφωνο αλλά εσένα ...σε έκαιγε και φώναζες! Ε, τώρα σε κάλυψε και σένα!

Δεν είναι λόγος για να αγοράσω το ipod (αν και η video camera σε τόσο μικρό μέγεθος είναι πειρασμός)!

B)

Απλά δεν παλεύεσαι... :lol:

ας πούμε για χάρη της συζήτησης ότι ναι... μετά από τόσους μήνες με δικαίωσαν... αυτό σημαίνει ότι είχα δίκιο τότε, όποτε εσύ προσπαθούσες τόσες σελίδες να μα πείσεις με παιδιαρίστικα παραδείγματα του στυλ "θα μπω στο ασανσέρ και σσσσσςςςςςσσσ (κατά γράμμα ίσως όχι αλλά αυτόν τον ήχο παρομοίαζες) θα χαθεί το σήμα, αυτό δεν είναι apple... δεν θα βάλουν fm γιατί τα mp3 είναι το σωστό" και άλλα τέτοια ωραία;

ένα ακόμα event πέρασε, τις ίδιες απόψεις και μυαλά έχεις...

• Super Moderators
Δημοσ.
Απλά δεν παλεύεσαι... :lol:

ας πούμε για χάρη της συζήτησης ότι ναι... μετά από τόσους μήνες με δικαίωσαν... αυτό σημαίνει ότι είχα δίκιο τότε, όποτε εσύ προσπαθούσες τόσες σελίδες να μα πείσεις με παιδιαρίστικα παραδείγματα του στυλ "θα μπω στο ασανσέρ και σσσσσςςςςςσσσ (κατά γράμμα ίσως όχι αλλά αυτόν τον ήχο παρομοίαζες) θα χαθεί το σήμα, αυτό δεν είναι apple... δεν θα βάλουν fm γιατί τα mp3 είναι το σωστό" και άλλα τέτοια ωραία;

ένα ακόμα event πέρασε, τις ίδιες απόψεις και μυαλά έχεις...

Παραδέξου ότι πλεον δεν θα έχεις τι να λες και αγχώθηκες!

Αλλά ο εκνευρισμός σου (ανεξήγητος βέβαια...) δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι σου λεω! Δεν ακούω χριστιανέ μου ραδιόφωνο από τότε που απέκτησα mp3! Σου είναι τόσο δύσκολο να το εμπεδώσεις??? Έγραψα όμως πως η προσθήκη του και κυρίως της video cameras, θα κερδίσει και το υπόλοιπο κοινό, δηλαδή πλεον το 100%

Τώρα βέβαια εσύ το έφερες στα μέτρα σου για να κάνεις εφέ αλλά ...έχασες! Αντε να κάνεις τώρα την παραγγελία!

B)

PS: Στον ήχο πάντως μέσα έπεσες! Θα μπεις ας πούμε στο μετρό και ενώ εγώ δίπλα σου θα κουνιέμαι στους ρυθμούς του mp3 που ακούω στο 3gs, εσύ στο ραδιόφωνο θα ακούς: Χχχχχχχχχχςςςςςςςςςςςςςςςςςς :P

Δημοσ.
Παραδέξου ότι πλεον δεν θα έχεις τι να λες και αγχώθηκες!

Αλλά ο εκνευρισμός σου (ανεξήγητος βέβαια...) δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι σου λεω! Δεν ακούω χριστιανέ μου ραδιόφωνο από τότε που απέκτησα mp3! Σου είναι τόσο δύσκολο να το εμπεδώσεις??? Έγραψα όμως πως η προσθήκη του και κυρίως της video cameras θα κερδίσει και το υπόλοιπο κοινό, δηλαδή πλεον το 100%

Τώρα βέβαια εσύ το έφερες στα μέτρα σου για να κάνεις εφέ αλλά ...έχασες! Αντε να κάνεις τώρα την παραγγελία!

B)

Όχι απλά αγχώθηκα... καράαγχώθηκα με το να σου θυμίσω τι αράδιαζες πριν από λίγο καιρό.

Τώρα μιλάς για camera... τότε κατέκρινες όλους όσους μιλούσαν για fm... τώρα βέβαια που η μαμά εταιρία το έβαλε το ρημάδι πρέπει κάπως να αναθεωρήσεις.

Εγώ να τρέξω να το πάρω δεν πρόκειται... έχει άλλα πρόβατα να τρέξουν και αρκετούς τυφλούς οπαδούς να την υποστηρίξουν στα forum που μετά από 200 χρόνια έκανε το αυτονόητο που μέχρι προχτές ήταν περιττό κτλ κτλ κτλ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ να τρέξω να το πάρω δεν πρόκειται... έχει άλλα πρόβατα να τρέξουν και αρκετούς τυφλούς οπαδούς να την υποστηρίξουν στα forum που μετά από 200 χρόνια έκανε το αυτονόητο που μέχρι προχτές ήταν περιττό κτλ κτλ κτλ...

Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα. Έχουμε ένα "πρόβατο" που θέλει να αγοράσει ένα mp3 player. Για πες μας γιατί να ΜΗΝ πάρα ένα από τα νέα Nano? Και μην πεις γενικές μπούρδες, να τα συγκρίνεις με βάση το design που βλέπεις και τα συνολικά specs με όλα τα άλλα!

PS: Το νέο itunes είναι απίστευτα καλοσχεδιασμένο!

B)

Δημοσ.

τι να πω εγώ;; ότι το feature που ζήταγα πέντε (; ) χρόνια τώρα το πρόσθεσαν ΕΠΙ ΦΑΚΙΝ ΤΕΛΟΥΣ..

(κίνηση πριόνι!!)

δεν ξέρω αν πρέπει να χοροπηδάω ή να μουτζώνω! Τεσπα! nano here i come.. μπε

Δημοσ.
Όχι απλά αγχώθηκα... καράαγχώθηκα με το να σου θυμίσω τι αράδιαζες πριν από λίγο καιρό.

Τώρα μιλάς για camera... τότε κατέκρινες όλους όσους μιλούσαν για fm... τώρα βέβαια που η μαμά εταιρία το έβαλε το ρημάδι πρέπει κάπως να αναθεωρήσεις.

Ρε μεγαλε ηρεμησε, το ανεφερε απλως δεν ειπε ντε και καλα οτι ειναι κατι το καινουργιο... Αλλα κ αλλα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλα ειναι προφανες οτι με τις κινησεις αυτες θελει να μεγαλωσει το market share και να φερει νεους πελατες.

Καλή ώρα σαν τον απο πάνω που αντιστέκεται (αντιστεκόταν);)

Δημοσ.
Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα. Έχουμε ένα "πρόβατο" που θέλει να αγοράσει ένα mp3 player. Για πες μας γιατί να ΜΗΝ πάρα ένα από τα νέα Nano? Και μην πεις γενικές μπούρδες, να τα συγκρίνεις με βάση το design που βλέπεις και τα συνολικά specs με όλα τα άλλα!

πρόβατο είναι αυτός που θα τρέξει να το πάρει... αυτός που πριν ακόμα βγει ο Τζομπς στην σκηνή έλεγε πόσο γαμάτο είναι. Ή πχ αυτός που μέχρι τώρα δεν χρειαζόταν fm γιατί τα ipod δεν είχαν και τώρα χτυπιέται και χαίρεται που έχει...

Ρε μεγαλε ηρεμησε, το ανεφερε απλως δεν ειπε ντε και καλα οτι ειναι κατι το καινουργιο... Αλλα κ αλλα...

Ρε και μεγάλε... αν δεν ξέρεις που αναφέρομαι μην κάνεις ατυχή σχόλια...

Δημοσ.
...που μετά από 200 χρόνια έκανε το αυτονόητο που μέχρι προχτές ήταν περιττό κτλ κτλ κτλ...

Και που να δείς οταν σε 3-4 χρονάκια βάλει και ανταλλαγή αρχείων με bluetooth στο iphone... Πανικός θα γίνει!!

Δημοσ.
Καλή ώρα σαν τον απο πάνω που αντιστέκεται (αντιστεκόταν);)

Θυμάσαι τι σου απάντησα και όταν πρώτος (όπως πάντα εκ θαύματος) είχες σκιστεί αν γράψεις για την τελε αλλαγή των macbook alu (και του macbook σε προ κτλ)... τώρα όπως και τότε ήταν πολύ καλή κίνηση για τον νέο αγοραστή... ο παλιός είναι που τρώει φόλα.

• Super Moderators
Δημοσ.
πρόβατο είναι αυτός που θα τρέξει να το πάρει... αυτός που πριν ακόμα βγει ο Τζομπς στην σκηνή έλεγε πόσο γαμάτο είναι. Ή πχ αυτός που μέχρι τώρα δεν χρειαζόταν fm γιατί τα ipod δεν είχαν και τώρα χτυπιέται και χαίρεται που έχει...

Μπλα μπλα μπλα μπλα! Και επί της ουσίας 0 (μηδέν)! Δεν πειράζει, καταλάβαμε! Πάτησες το play στην κασσέτα και ότι και να σου πούμε δεν θα το διαβάσεις καν σωστά! Βαριέμαι!

B):lol:

PS: Κατέβηκε και το 3.1 για το 3GS, σε αφήνω τώρα έχω δουλειά! ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:12 ----------

Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις.

Καλά δεν παίζουμε και ξύλο! Διαφωνούμε! B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...