Προς το περιεχόμενο

Το media event της 9ης Σεπτεμβρίου

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βλέπω να έχει ξεκινήσει ανάλογο topic με σκέψεις για το σημερινό event.

Επειδή αρέσει σε όλους να σκορπίζουν φήμες και να κάνουν προβλέψεις, εχω να πω τα εξής:

1)Σήμερα υπάρχουν νέες τιμές για όλα τα ipod στο Αμερικάνικο AppleStore αισθητά μειωμένες.

iPodTouch 8GB 189$, 16GB 249$, 32GB 279$

iPod Classic 120GB 229$

iPod Nano 8GB 129$, 16GB 149$

Οπότε μάλλον περιμένουμε νέα iPods, αποκλείεται να γίνει ένα event μόνο για μείωση τιμών.

2)Επειδή παρακολουθώ εδώ και κάποιο διάστημα την πορεία του Spotify (Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα online iTunes το οποίο είναι free και περιέχει περίπου τα μισά σε αριθμό albums του iTunes)

και του Voddler κάτι αντίστοιχο για ταινίες συμπεριλαμβανομένου και HD περιεχομένου, και με τη λογική οτί το AppStore έκανε αποδεκτή την εφαρμογή του iPhone για το Spotify, νομίζω ότι δεν είναι τόσο χαζοί στην Apple να μείνουν 2οι παίκτες.

Περιμένω λοιπόν σήμερα ή σύντομα μια ανάλογη υπηρεσία του iTunes, δηλαδή απεριόριστη χρήση ταινιών και μουσικής με κάποια μηνιαία συνδρομή.

Είναι μια φήμη που είχε ακουστεί για κάποιο προηγούμενο event αλλά δεν επιβεβαιώθηκε τελικά.

Για όσους δεν γνωρίζουν το spotify είναι απλά απίστευτο, το τι μπορεί να κάνει μπορείτε να το διαβάσετε εδώ http://lifehacker.com/5330148/spotify-is-the-best-desktop-music-player-weve-ever-used

Αν και δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας το χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα (δεν ξέρω αν είναι σωστό να αναφέρω τον τρόπο που ξεπερνάει κάποιος τα restrictions) και δε θέλω να ξανακατεβάσω ποτέ μουσική για το σπίτι, η ανταπόκριση στο play, skip, forward είναι σαν να υπάρχει το κομμάτι στο σκληρό, η αναζήτηση είναι επιπέδου spotlight και γενικά είναι απίθανο.

3)Αυτό που υπήρχε σα φήμη και φαίνεται να διαψεύδεται είναι μια νέα version του AppleTV, μια συσκευή που δε λέω να αποχωριστώ με τίποτα και θα ήθελα ένα software upgrade τουλάχιστον.

Ειδικά ένα συνδιασμός του 2) και 3) θα έκανε τη συσκευή απίθανη.

Με μια απλή συνδρομή (σε λογικά πλαίσια πάντα) να βλέπεις και να ακούς απο το AppleTV στο σαλόνι σου τα πάντα και τέρμα τα torrents,rapidshare κ.λ.π

Με λίγα λόγια πολιτισμός....

Ελπίζω να μην κούρασα, περιμένω τις απόψεις σας

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέροντα όσα αναφέρεις, ειδικά για τις νέες υπηρεσίες. Μακάρι να επιβεβαιωθούν. Προσωπικά δν έχω μπεί ποτέ στα χωράφια των iPod, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνω με ενα shuffle. Δυστυχώς το τελευταίο ανανεώθηκε μόλις τον Μάρτιο αν θυμάμαι, οπότε λίγο αμφίβολο αν θα ακούσουμε κάποιο νέο τους σήμερα-ίσως κάποια μείωση τιμών?

Anyway, Apple event είναι, με ανυπομονησία το περιμένω και ότι βρέξει ας κατεβάσει...

IMPORTANT: ποιός το παρουσιάζει και τί ώρα Ελλάδος ξεκινάει? Την κλασσική 1 το βράδυ?

Δημοσ.

Από ότι βλέπω εδώ:

http://www.macrumors.com/

...ξεκινάει σε 5 ώρες, δηλαδή στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής: θα μπορέσουμε να το δούμε live streaming από κάπου στο ίντερνετ; Εννοώ με βίντεο.

A! Και ποιος θα το παρουσιάσει;

Δημοσ.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής: θα μπορέσουμε να το δούμε live streaming από κάπου στο ίντερνετ; Εννοώ με βίντεο.

A! Και ποιος θα το παρουσιάσει;

Έχει πολλά χρόνια να κάνει ζωντανό live streaming επίσημα η ίδια η Apple.

Μπορεί κάποιος να κάνει streaming στη ζούλα με κάποιο laptop & webcam. Αλλιώς, θα πρέπει να παρακολουθήσεις το "live-blogging" που θα κάνουν πολλά apple-centric sites.

Το επίσημο video από την Apple θα βγει μάλλον την επόμενη μέρα.

Το ποιός θα το παρουσιάσει, όπως και το τι ακριβώς θα παρουσιάσει, είναι μυστικό ;) :lol:

Δημοσ.

Ήξερα ότι είναι μυστικό το "τι", αλλά όχι και το "ποιος".

Γιατί δεν κάνουν και αυτοί live streaming... Διαφήμιση κάνουν, δεν μας δείχνουν ταινία...

Αν έχει κανείς κάτι υπόψιν του, ας στείλει κανένα pm...

Δημοσ.
...

Γιατί δεν κάνουν και αυτοί live streaming... Διαφήμιση κάνουν, δεν μας δείχνουν ταινία...

..

Φανταζομαι ειναι θεμα bandwidth...

Θα χρειαζοντουσαν τεραστιο bandwidth με τοσους χρηστες που θα ηθελαν να το παρακολουθησουν..

• Super Moderators
Δημοσ.

ΟΚ, πλεον σήμερα οριστικά έκλεισε η αγορά των mp3 players! Το 100% της αγοράς θα έχει με τα νέα ipods τα οποία έχουν όσα φώναζαν μερικοί (video camera, mic, speaker, ενσωματωμένο fm radio κλπ)!

B)

Δημοσ.
ΟΚ, πλεον σήμερα οριστικά έκλεισε η αγορά των mp3 players! 100% θα φτάσουν οι πωλήσεις της με τα νέα ipods τα οποία έχουν όσα φώναζαν μερικοί (video camera, mic, speaker, ενσωματωμένο fm radio κλπ)!

B)

α, ναι ε!!!

το fm δεν ήταν αδιάφορο; δεν ήταν περιττό;

Δημοσ.

Τέρμα! Τώρα πλέον που έβαλαν και ραδιόφωνο (επιτέλους) το βλέπω και εγώ οι πωλήσεις να εκτοξευθούν ακόμα περισσότερο! Αυτο με το ραδιόφωνο σημαίνει ότι θα το δούμε λογικά και στο νέο iPhone!!!! APPLE FOR EVER!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
α, ναι ε!!!

το fm δεν ήταν αδιάφορο; δεν ήταν περιττό;

Σε περίμενα! Όπως έγραψα όμως "φώναζαν μερικοί" και είσαι μέσα σε αυτούς! Τώρα τι θα λες?

Α! Επίσης το fm radio έχει live pause και σου γράφει μέχρι 15 λεπτά προγράμματος fm πατώντας απλά το ...pause!

B)

Update: Done με την εγκατάσταση του itunes 9!

Update2: Με το που σύνδεσα το 3GS έβγαλε και το μήνυμα για το 3.1. Κατεβαίνει!

Δημοσ.
Σε περίμενα! Όπως έγραψα όμως "φώναζαν μερικοί" και είσαι μέσα σε αυτούς! Τώρα τι θα λες?

εσύ περίμενες εμένα; πήρες χαμπάρι ότι μιλάμε για κωλοτούμπα σε αυτά που έλεγες και ότι επιτέλους έγινε αυτό που τόσο καιρό λέμε;

• Super Moderators
Δημοσ.
εσύ περίμενες εμένα; πήρες χαμπάρι ότι μιλάμε για κωλοτούμπα σε αυτά που έλεγες και ότι επιτέλους έγινε αυτό που τόσο καιρό λέμε;

Όχι εσύ δεν πήρες χαμπάρι όταν σου έλεγα πως εμένα δεν με ενδιαφέρει το ραδιόφωνο αλλά εσένα ...σε έκαιγε και φώναζες! Ε, τώρα σε κάλυψε και σένα!

Δεν είναι λόγος για να αγοράσω το ipod (αν και η video camera σε τόσο μικρό μέγεθος είναι πειρασμός)!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...