Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω μια στήλη με αριθμούς στο excel, και όταν προσπαθώ με το αυτόματο φίλτρο να κάνω αύξουσα ταξινόμηση, τα δεδομένα ταξινομούνται κανονικά εντός από 4 γραμμές! δηλαδή γίνονται 1 1 1 2 2 3 6 4 8 6 4 4 5 5 6 7 ... όλα έχουν την ίδια μορφοποίηση.
million_voices Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δες να ειναι ολοι ακεραιοι και η ταξινομηση να γινεται μονο με βαση αυτη την στηλη
million_voices Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ακέραιοι είναι ρε γμτ εννοω ως τιμη οχι το τι βλεπεις ως αποτελεσμα στο κελι
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 εννοω ως τιμη οχι το τι βλεπεις ως αποτελεσμα στο κελι Ναι! είναι όλοι ακέραιοι μονοψήφιοι αριθμοί. Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα
million_voices Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 κανεις ταξινομηση μονο ως προς αυτη την στηλη ετσι?
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι. Στις διπλανές έχω "όλα" ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:13 ---------- Η λύση βρέθηκε. Αν και στη μορφοποίηση κελιών ήταν όλα στο "αριθμός" (!) μου έβγαζε το εξής στη βοήθεια: "Μετατροπή αριθμών, οι οποίοι έχουν αποθηκευτεί ως κείμενο (?), σε αριθμούς Ολόκληρη περιοχή ταυτόχρονα Σε ένα κενό κελί, πληκτρολογήστε τον αριθμό 1. Επιλέξτε το κελί και, από το μενού Επεξεργασία, κάντε κλικ στην εντολή Αντιγραφή. Επιλέξτε την περιοχή των αριθμών που είναι αποθηκευμένοι ως κείμενο, τους οποίους θέλετε να μετατρέψετε. Από το μενού Επεξεργασία, κάντε κλικ στην εντολή Ειδική επικόλληση. Στην ενότητα Πράξη, κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής Πολλαπλασιασμός. Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Διαγράψτε το περιεχόμενο του κελιού που πληκτρολογήσατε στο πρώτο βήμα. " Ακόμα δεν κατάλαβα τι είχα κάνει λάθος και γιατί δεν λάμβανε υπ όψιν τη μορφοποίηση των κελιών, αλλά φαίνεται πως οι αριθμοί ήταν αποθηκευμένοι ως κείμενο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.