StavrosD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σε πολλές σελίδες μου εμφανίζεται ένα banner με 2 τύπους που παίζουν μπόξ, το έχω συννημένο. Τελευταία φορά το είδα εδώ http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/showsoftware_graphedit_141.html Κάθε φορά που εμφανίζεται σε μια σελίδα, κάνει συνέχεια έναν ενοχλητικό θόρυβο σε μεγάλη ένταση. Ιδιαίτερα το βράδυ που μπορεί να έχω χαμηλά την ένταση του player, με το που βαράει αυτό ξυπνάει η γειτονιά. Έβαλα adblock plus αλλά μάταια, ακόμα εμφανίζεται. Το έχετε δει και εσείς; Τι λύση προτείνετε;
euklidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σε πολλές σελίδες μου εμφανίζεται ένα banner με 2 τύπους που παίζουν μπόξ, το έχω συννημένο.Τελευταία φορά το είδα εδώ http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/showsoftware_graphedit_141.html Κάθε φορά που εμφανίζεται σε μια σελίδα, κάνει συνέχεια έναν ενοχλητικό θόρυβο σε μεγάλη ένταση. Ιδιαίτερα το βράδυ που μπορεί να έχω χαμηλά την ένταση του player, με το που βαράει αυτό ξυπνάει η γειτονιά. Έβαλα adblock plus αλλά μάταια, ακόμα εμφανίζεται. Το έχετε δει και εσείς; Τι λύση προτείνετε; Ακρως εκνευριστικο...
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάντως το Ad Block Plus του firefox το εξαφανίζει.
the_eye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Βάλε στο adblock να κάνει block το σιτε fastclick.net
Evgenios1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Με chrome τι κανουμε?? Ελεος αυτη και η αλλη με τις κλανιες ειναι ελεος!
StavrosD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Για την διαφήμιση με τις κλανιές μπορείς να κάνεις καταγγελία ή μήνυση. Νομίζω μπορεί να θεωρηθεί ως προσβολή το να ακούγονται κλανιές από τον υπολογιστή σου, και αν είσαι σε χώρο με άλλους πιθανόν να εκτεθείς χωρίς λόγο.
lak10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα πως μπορω να βαλω φραγη σε sites με πορνο μιλαω για μαζικη φραγη και οχι μεμονωμενα sites
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα πως μπορω να βαλω φραγη σε sites με πορνο μιλαω για μαζικη φραγη και οχι μεμονωμενα sites Ναι, μπορείς. Ίσως ο καλύτερος και απλός τρόπος είναι μέσω του router αν αυτό προσφέρει κάποια τέτοια υπηρεσία. Υπάρχουν και πολλά Parental Control προγράμματα. Ένα δωρεάν και καλό από ότι λένε είναι το k9. Το ποιο στεγανό θα ήταν να στήσεις ένα proxy server μαζί με κάποιο σχετικό λογισμικό (π.χ. squid με dansguardian).
4jJjJiZ3IV71C3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 και εμένα με εκνευρίζει αυτό...έχω την ένταση του λάπτοπ στο 1 και ακόμα και τότε ακούγεται πολύ δυνατά.Είναι σπαστικό...
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Έβαλα adblock plus αλλά μάταια, ακόμα εμφανίζεται.Το έχετε δει και εσείς; Τι λύση προτείνετε; Adblock Plus + Flashblock. Είναι τα δύο πρώτα add-ons που περνάω πάντα σε νέο Firefox profile. Αυτόματα, εντελώς μηχανικά, πλέον.
StrEaMLiNe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Adblock Plus και βάλε φίλτρο το Εasylist, εγώ αυτό έχω και στον σύνδεσμο που δίνεις δεν μου εμφανίζει καμία διαφήμιση.
Nitrous18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 φοβερα add ons δεν τα ξερα με το που τα δοκιμασα αλλο πραμα ευχαριστω
StavrosD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίο το flashblock plus. Θα το βάλω και σε ένα παλιό φορητό που έχω για το ίντερνετ μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.