Προς το περιεχόμενο

Εκνευριστικό banner με boxers

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πολλές σελίδες μου εμφανίζεται ένα banner με 2 τύπους που παίζουν μπόξ, το έχω συννημένο.

Τελευταία φορά το είδα εδώ

http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/showsoftware_graphedit_141.html

Κάθε φορά που εμφανίζεται σε μια σελίδα, κάνει συνέχεια έναν ενοχλητικό θόρυβο σε μεγάλη ένταση.

Ιδιαίτερα το βράδυ που μπορεί να έχω χαμηλά την ένταση του player, με το που βαράει αυτό ξυπνάει η γειτονιά.

Έβαλα adblock plus αλλά μάταια, ακόμα εμφανίζεται.

Το έχετε δει και εσείς; Τι λύση προτείνετε;

post-6684-129063023207_thumb.png

Δημοσ.
Σε πολλές σελίδες μου εμφανίζεται ένα banner με 2 τύπους που παίζουν μπόξ, το έχω συννημένο.

Τελευταία φορά το είδα εδώ

http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/showsoftware_graphedit_141.html

Κάθε φορά που εμφανίζεται σε μια σελίδα, κάνει συνέχεια έναν ενοχλητικό θόρυβο σε μεγάλη ένταση.

Ιδιαίτερα το βράδυ που μπορεί να έχω χαμηλά την ένταση του player, με το που βαράει αυτό ξυπνάει η γειτονιά.

Ακρως εκνευριστικο...

Δημοσ.

Για την διαφήμιση με τις κλανιές μπορείς να κάνεις καταγγελία ή μήνυση.

Νομίζω μπορεί να θεωρηθεί ως προσβολή το να ακούγονται κλανιές από τον υπολογιστή σου, και αν είσαι σε χώρο με άλλους πιθανόν να εκτεθείς χωρίς λόγο.

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα πως μπορω να βαλω φραγη σε sites με πορνο μιλαω για μαζικη φραγη και οχι μεμονωμενα sites

Δημοσ.
παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα πως μπορω να βαλω φραγη σε sites με πορνο μιλαω για μαζικη φραγη και οχι μεμονωμενα sites

Ναι, μπορείς. Ίσως ο καλύτερος και απλός τρόπος είναι μέσω του router αν αυτό προσφέρει κάποια τέτοια υπηρεσία. Υπάρχουν και πολλά Parental Control προγράμματα.

Ένα δωρεάν και καλό από ότι λένε είναι το k9.

Το ποιο στεγανό θα ήταν να στήσεις ένα proxy server μαζί με κάποιο σχετικό λογισμικό (π.χ. squid με dansguardian).

Δημοσ.

Adblock Plus + Flashblock. Είναι τα δύο πρώτα add-ons που περνάω πάντα σε νέο Firefox profile. Αυτόματα, εντελώς μηχανικά, πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...