MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 σωστα σου ειπανε, τα 2 πρωτα νουμερα ειναι βδομαδα και μετα ειναι το ετος. Καλο ειναι τα λαστιχα να ειναι εως 4μηνων. Αυτα που λες ειναι 6μηνου...Δεν ξερω για σενα, εγω παντως θα εψαχνα καπου αλλου για πιο νεα λαστιχα αν εβρισκα. Αν δεν εβρισκα τοτε ισως να φοραγα αυτα των 6 μηνων. Καλο ειναι να κανεις μια ερευνα σε 2-3 μαγαζια να δεις τι εποχης ελαστικα παιζουν στην περιοχη σου. Το λαστιχο θελουμε να ειναι καινουριο, διοτι αν καθεται σε ενα ραφι πολλους μηνες ξερενεται η γομα του. Ποσο μαλλον αν ειναι σε κανα σημειο που το βλεπει και ηλιος, τοτε απλα μιλαμε για αχρηστο λαστιχο. Ειναι περιπου το ιδιο με αυτο που λενε οτι αν αφησεις σε ακινησια το αμαξι για πολλους μηνες το πρωτο πραγμα που πρεπει να αλλαξεις ειναι λαστιχα, γιατι τα προηγουμενα θα χουν ξεραθει. βεβαια ειναι και αλλες οι εξωτερικες συνθηκες, απλα σου εδωσα πιστευω το point του γιατι καλο ειναι το λαστιχο να ειναι οσο πιο νεο γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά ούτε εγώ προτίμησα τα energy... αν και είχαν ίδια τιμή με τα pilot που βάζω, μου είπαν ότι έχουν τη μισή ζωή σχεδόν. Και πάλι Michelin pilot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τα λάστιχα όταν παρασκευάζονται, έχουν μια επικάλυψη που τα διατηρούν σαν καινούργια για πολύ καιρό ειδικά όταν αποθηκεύονται στις συνθήκες που πρέπει. Αυτός είναι και ο λόγος που στις αρχές θέλουν προσοχή τα λάστιχα καθώς αυτή η ουσία γλυστράει. Κοινώς, οποιοδήποτε λάστιχο του '09 μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papastmars Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω όλους για τις συμβουλές... επειτα απο ερευνα αγορας στην περιοχή μου.. Πειραιά ... Bridgestone B250 στα 225€ ... Michelin Saver 250€.. Τoyo 240€ ...επέλεξα Pirelli Cinturato P4 με 240€ και με 21 βδομαδα παραγωγής... και σε τεστ που βρηκα στο Ιντερνετ είναι οτι πρέπει για το αμαξάκι μου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.glavopoulos.gr/arthra/tires/elastika_gr.shtm κ μην βαζετε οτι να ναι δεικτη ταχυτητας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.