Προς το περιεχόμενο

Aγορά laptop / εργασίας αλλά mid range

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για φίλη ψάχνω. Οι συνθήκες,

1. Bugdet: 700-900
  2. Να είναι στις 15 ίντσες κάπου, όχι πολύ μεγάλο και βαρύ, ούτε πολύ μικρό, για δουλειά (αρχιτεκτονική). Έχω επισημάνει ότι "χωρίς desktop, που πας" αλλά είναι ανάγκη για laptop οπότε αυτό σημαίνει αξιοπρεπής (όσο γίνεται) κάρτα γραφικών.
  3. Στον επεξεργαστή δεν είμαστε άπληστοι, 2 πυρήνες, 2Gh, και >2mb cache
  4. Ram, τουλάχιστον 4gb και για θέμα μοιράσματος με κάρτα γραφικών
  5. δίσκος αδιάφορο, δύσκολα θα είναι λίγο

Μεγάλα συν, ποιότητα-αξιοπιστία, δεν είναι ανάγκη να είναι το τοπ αλλά μια επισήμανση ποιες εταιρίες εμπιστευόμαστε, ποιες αποφεύγουμε θα ήταν πολύ χρήσιμη

και φυσικά, numpad, δύσκολο στα 15'' κι όχι απαραίτητο, αλλά προσωπικά κρίνω θα είναι πολύ χρήσιμο (autocad χωρίς numpad μου φαίνεται εφιάλτης)

Αυτό

είναι πολύ κοντά σε αυτά που θέλω, εκτός του ότι δεν έχει gigabit lan (το όποιο όμως κατα 99% θα μείνει αχρείαστο) και το βρίσκω λίγο ασχημούλι (μικρό τίμημα).

Αν έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο (για να έχω και επιλογές, forever grateful will I be, may the force be with you.

Δημοσ.

Το βασικο που θα πρεπει να κοιταξει η φιλη συο ειναι να εχει μεγαλη αναλυση ..

Για τετοιες δουλειες που το θελει(πχ autocad) ειναι πιο σημαντικο απο μια καλη καρτα γραφικων.

Να μην παρει δηλαδη λαπτοπ με αναλυση 1280x800 ή 1366x768 γιατι δεν θα χωραει τιποτα..

Ας κοιταξει για λαπτοπ με αναλυση 1600x900 ή 1680x1050.

Δημοσ.

Επειδή και γω σε τέτοιο χώρο είμαι συμφωνώ στο θέμα της ανάλυσης...

Επειδή όμως μιλάμε για αρχιτέκτονα και όχι για πολ. μηχανικό και το θέμα της κάρτας δεν είναι αμελητέο (λογικά η κοπέλα θα το θέλει για κάτι παραπάνω από autocad 2D).

Σε αυτά τα λεφτά μόνο acer έχει με μεγάλη ανάλυση οθόνης το οποίο δεν θα προτείνω.

Η μόνη πρόταση που βρήκα είναι:

http://www.skroutz.gr/s/64298/Lenovo-ThinkPad-T400-NM322xx.html?keyphrase=t400

14αρι, αξιόπιστο,καλά specs (μνήμη μπορεί να βάλει), 3 χρόνια εγγύηση, αξιοπρεπής ανάλυση για το μέγεθος οθόνης.

Αλλά το έχει μόνο ένα μαγαζί το οποίο δεν ξέρω....

Η toshiba είναι γενικά αξιόπιστη με καλό service (αποτι διαβάζω) πάντως. Το ίδιο και οι επαγγελματικές σειρές dell, lenovo, HP.

Πάντως, αν είναι να μείνεις σε 1280χ800 ανάλυση περιπου δες και το lenovo R61.

Δημοσ.
Επειδή και γω σε τέτοιο χώρο είμαι συμφωνώ στο θέμα της ανάλυσης...

Επειδή όμως μιλάμε για αρχιτέκτονα και όχι για πολ. μηχανικό και το θέμα της κάρτας δεν είναι αμελητέο (λογικά η κοπέλα θα το θέλει για κάτι παραπάνω από autocad 2D).

Σε αυτά τα λεφτά μόνο acer έχει με μεγάλη ανάλυση οθόνης το οποίο δεν θα προτείνω.

14αρι, αξιόπιστο,καλά specs (μνήμη μπορεί να βάλει), 3 χρόνια εγγύηση, αξιοπρεπής ανάλυση για το μέγεθος οθόνης.

Αλλά το έχει μόνο ένα μαγαζί το οποίο δεν ξέρω....

Η toshiba είναι γενικά αξιόπιστη με καλό service (αποτι διαβάζω) πάντως. Το ίδιο και οι επαγγελματικές σειρές dell, lenovo, HP.

Πάντως, αν είναι να μείνεις σε 1280χ800 ανάλυση περιπου δες και το lenovo R61.

Ωραίο τα lenovo, αλλά κάπως πιο compact απ' όσο θα χρειάζοταν. Thanks για τη βοήθεια έως τώρα παιδιά

Δημοσ.

Τι λες για αυτο (αν και μεγαλο για σενα και βαρυ)

FUJITSU AMILO XI3650-SD6

H ελευθερία κινήσεων στην εργασία και στην ψυχαγωγία ενσωματώνεται πλήρως στo νέo κομψό notebook της Fujitsu Siemens. O Amilo XI3650-SD6 περιλαμβάνει ευρεία οθόνη 18,4" με τεχνολογία Brilliant View, κάρτα γραφικών GeForce 9600M GT της NVIDIA και σκληρό δίσκο 250GB καθιστώντας τον ιδανικό για multimedia εφαρμογες.

• Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T6400 (2.00GHz) με 2MB L2 cache, στα 800MHz.

• Οθόνη: 18,4'' TFT LCD WXGA HD+ με BrilliantView Technology (1680 x 945 pixels).

• Μνήμη: 3072MB (1 x 2048MB και 1 x 1024MB) DDR3 στα 1066MHz.

• Σκληρός Δίσκος: 250GB SATA HDD (5400rpm) με 8MB Cache.

• Οπτικός Δίσκος: Blu-ray Disc Rom (BD) / DVD-Super Multi double-layer drive.

• Κάρτα γραφικών: Nvidia GEFORCE 9600M GT με 512MB αυτόνομης μνήμης και δυνατότητα επέκτασης έως τα 1295 MB χρησιμοποιώντας την μνήμη του συστήματος.

• Θύρες επικοινωνίας: 1 x IEEE1394, 3 x USB 2.0 ports, 1 x VGA, 1 x HDMI (with HDCP και S/PDIF out), 1 x CIR, 1 x eSATA combined with USB 2.0, 1 x LAN 10/100/1000Mbps, 1 x Intel WiFi Link 5100 AGN, 15 in 1 card reader (SD, miniSD, MicroSD, SDHC, MS, MS-Duo, MMC, RS-MMC, MMC-Micro, MSPRO, MS-PRO Duo, MS-Pro HG, MS-Pro HG Duo, M2, xD picture card), 1 x ExpressCard slot (34 / 54mm), 1 x line in, 1 x microphone in, 1 x line out / headphone out, 1x line out / S/PDIF out, 1 x power supply.

• ʼλλα χαρακτηριστικά: 2 ενσωματωμένα ηχεία (2 x 2W), ενσωματωμένο subwoofer (3 W), built-in array microphone, ενσωματωμένο Bluetooth 2.1, ενσωματωμένη webcam στα 1.3 Mpixel, με auto focus, automatic brightness adjustment με status LED, HD audio έως 7.1 channels, ρυθμιστής έντασης φωνής, Spill-proof keyboard.

• Μπαταρία: Li-Ion battery 8 cells, 14.8 V, 2,5 ώρες αυτονομία, ανάλογα με τη χρήση.

• Προεγκατεστημένο λογισμικό: Windows Vista Home Premium Ελληνική / Αγγλική έκδοση.

• Διαστάσεις: 438 x 294 x 43.5 (front) / 50.5 (back).

• Βάρος: 3,9 kg.

• Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών

Δημοσ.

Αλλά το έχει μόνο ένα μαγαζί το οποίο δεν ξέρω...

...το οποίο παρεπιπτόντως εχει απαράδεκτη εξυπηρετηση. Τους πηρα 2 φορές για να μου πουνε αν εχουν το συγκεκριμενο μοντέλο....και τις 2 φορες μιλησα με 2 ασχετες γκομενες ή οποίες θα με καλούσαν πίσω και μετά απο 15 μερες ακόμη περιμένω.

Δημοσ.

Για κοιτα και αυτα:

Sony Vaio VGN-FW41E/H

Lenovo ThinkPad R500 (273269G )

HP Compaq 6730b (NB021EA)

To sony εχει πολυ καλη καρτα γραφικων, το ibm μετρια, το hp compaq εχει ενσωματωμενη intel x4500.

Ειναι και τα 3 λιγο πανω απο το budget σου, γυρω στα 950€. Αξιζουν ομως γιατι εχουν σωστη αναλυση για να δουλεψεις. (1600x900 το sony, 1680x1050 το ibm και το hp compaq.)

Mην παρει κανα λαπτοπ με 1280x800 ή 1366x768(ακομα χειροτερα!!) αναλυση, γιατι θα δεινοπαθησει.

Υ.Γ.1: Στο ibm και στο hp compaq που εχουν 2GB Ram , μπορεις να τα πας στα 4Gb με 30 ευρω(εδω για το ibm, εδω για το hp compaq) μονος σου χωρις να χασεις την εγγυηση, η αλλαγη ειναι πανευκολη.

Υ.Γ.2: Το toshiba που σκεφτεσαι, ξεχνα το. Εκτος οτι ειναι πανασχημο, ειναι και αρκετα χοντρο (3,9 εκατοστα παχος) και εχει και τραγικη αναλυση(1366x768 που ειναι ακομα χειροτερη απο 1280x800). Τελος , εχει και ψιλοτραγικο touchpad και μετριοτατο πληκτρολογιο.

Δημοσ.

τα εχει ολα και συμφερει

http://www.public.gr/products/comput...2904__108.html

Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T6500 2.1 GHz

Μνήμη RAM 4 GB

Μονάδα ανάγνωσης καρτών μνήμης 7 σε 1

Σκληρός δίσκος 500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm

Οπτική μονάδα DVD+-RW (+-R DL)

Οθόνη 15,6" TFT 1366 x 768 (WXGA) LED

Ενσωματωμένος ελεγκτής γραφικών ATI 4570 512MB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...