zizou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, εγκατέστησα το vmware και πέρασα to backtrack.Μέχρι εδώ νομίζω τα κατάφερα. στην κονσόλα όμως πατάω iwconfig και δεν μου βγάζει την ασυρματη κάρτα μου.Συγκεκριμένα έχω ένα usb sweex lw053,ενώ όμως έχω Ινternet κανονικά μέσα από το backtrack. Γιατί δεν μου εμφανίζει την κάρτα μου όμως...πως περνάω drivers στις συσκευές μου??? ουφ....διαβάζοντας προσπαθώ να τα μάθω μόνη μου, αλλά τώρα κόλλησα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση ότι το vmware δεν αναγνωρίζει usb wifi,άμα το τρέξεις από live cd πολύ πιθανόν να σου το βλέπει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 και γιατί μέσω αυτού έχω ιντερνετ κανονικά?πως γίνεται αυτό? έκανα boot από το cd ,και όντως στην κονσόλα μου βγάζει το ασυρματο usb μου. αλλά κάνοντας boot από cd πατάω για παράδειγμα να ανοίξει ο mozilla και δεν ανοίγει.δεν κάνει τπτ..σαν να είναι ανενεργό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Λιγη θεωρια... Το γεγονος οτι ειχες ιντερνετ στο guest pc δεν σημαινει οτι το backtrack αναγνωρισε την ασυρματη καρτα δικτυου που εχεις. To host pc αποτελει για το guest pc το gateway που θα του δωσει μια ip μεσω dhcp μεσω της "εσωτερικης" "συνδεσης δικτυου μεταξυ host και guest λειτουργικου". Το guest λειτουργικο δεν δημιουργησε καμια ασυρματη συνδεση, απλα βρηκε μια συνδεση με τον εξω κοσμο ετοιμη και την χρησιμοποιησε. Με τον ιδιο τροπο περιπου συνδεεται το pc σου με το ρουτερ, και το ρουτερ το συνδεει στο ιντερνετ. Και λιγη πραξη... (υποθετοντας οτι το vmware server μπορει να κανει χρηση των usb ports για το guest pc)* Για να χρησιμοποιησεις το Χ hardware που εχεις συνδεδεμενο σε καποια usb port στο guest pc πρεπει το host pc να μην χρησιμοποιει το hardware στη συγκεκριμενη port. Πρεπει δηλαδη να - να αφαιρεθει το hardware απο το host pc - να ξεκινησει το guest pc (boot) - να οριστει οτι το guest pc θα κανει χρηση του Υ usb port - να συνδεθει το hardware στο Υ usb port Αν για καποιο λογο δεν ανοιγει καποια εφαρμογη, τοτε μαλλον το δισκακι δεν εχει γραφτει καλα. Κανε εναν md5sum ελεγχο στο iso που κατεβασες και μετα ξαναγραψτο σε χαμηλη ταχυτητα. * Δεν χρησιμοποιω vmware για να ξερω τι features εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 αποτέλεσμα του lsusb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μονο 2 usb θυρες εχεις!? Ή μηπως το τρεχεις εντος του vmware? Κανε λιγο πιο μεγαλο το screenshot την επομενη φορα. Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να μπεις online για να ποσταρεις το κειμενο, αλλα αυτο παραειναι μικρο! Αν μπορεις να κανεις copy paste το κειμενο εδω ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν τρέχει το εικονικό μηχάνημα πρέπει να πας στο μενού VM > Removable Devices και να επιλέξεις από εκεί την συσκευή που θέλεις να βλέπει το εικονικό σύστημα. Όταν το κάνεις αυτό η συσκευή δεν θα φαίνεται από το κανονικό σύστημα. Κατά 99% το guest σύστημα βλέπει Internet μέσω NAT από μία εικονική συσκευή δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ναι η εικόνα είναι μέσα από το vmware. Εκανα αυτό με το μενου στο VM --> removable devices και επιτέλους δούλεψε....πολυ απλό ήταν,ε? Ωραία συνεχίζω λίγο ομως να μάθω κ κάτι επιπλέον. Έχω στα χέρια μου ένα οδηγό με κάτι εντολές,και όταν στην κονσολα πληκτρολογώ την εντολή airodumb-ng μου βγάζει connand not file. ξερουμε κάτι γιαυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίτα στην τεκμηρίωση για το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, σε κάποιο forum αν έχουν κ.τ.λ. Δύσκολο να βρεις κάποιον που να το έχει χρησιμοποιήσει. Κάνε και μια αναζήτηση εδώ στο insomnia για to "Σπάζοντας ασύρματα δίκτυα". Κάτι συζητούσαν για το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.