dimk11 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους παιδια!!! Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις που μπορω να κανω μαθηματα για να παρω ccnp και ποσο κοστιζουν καθως και πια ειναι η διαρκεια τους!! Ευχαριστω!
takistmr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν πρέπει να έχεις valid CCNA certification (ICND). Δες καλύτερα εδώ. Δοκίμασε τη σελίδα της i-learn. Είναι και η New Horizons αλλά δεν βρίσκω το ελληνικό site που είχε και τις τιμές. Με λίγα λόγια, το CCNP αποτελείται από 4 ή 5 ενότητες (δεν θυμάμαι καλά). Κάθε ενότητα καλύπτεται από 40 διδακτικές ώρες και για κάθε ενότητα θα δώσεις ξεχωριστές εξετάσεις. Με την επιτυχία σου σε όλες τις εξετάσεις γίνεσαι CCNP certified και νομίζω ότι ισχύει για 3 χρόνια.
el02154 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως μάλλον η ύλη του ccnp θα αλλάξει αρχές 2010 οπότε μην βιάζεσαι αν δεν καίγεσαι...
bloodlessz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Το i-learn και η New Horizons στην Ελλάδα είναι το ίδιο. Αυτό κατάλαβα όταν πήγα να δώσω το ccna στη Θεσσαλονίκη el02154 το ότι αλλάζει η ύλη δεν έχει σημασία αφού εξετάσεις θα δώσεις σ αυτά που έχεις διδαχτεί dimk11 αν μάθεις κάτι πάντως ενημέρωσε αν θέλεις γιατι ενδειαφέρομαι και γω για ccnp
dimk11 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Απο οσο εχω ψαχει μονο για ccna εχω βρει να κανουν μαθηματα, σιγουρα κανουν και ελλαδα ccnp?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- εσεις που εχεται παρει ccna πια ειναι η γνωμη σας μετραει??Εχω βγαλει τει θα ειναι ενα συν αμα το παρω??
pix_lax82 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 CCNP κανουν στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση. Τα μαθήματα ειναι 2 φορες την εβδομάδα απο 4 ώρες. Εγω εκει εκανα το CCNA εαν θέλει κάποιος κατι αλλο ας στείλει pm.
indian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέσα από τη σελίδα της Cisco μπορείς να βρείς εξουσιοδοτημένα κέντρα και από μια πρόχειρη ματιά είδα ότι είναι πολλά.Τώρα ποιό είναι καλό δεν ξέρω.Αλλά αν κάποιος θέλει να δώσει πληροφορίες ας πεί 2-3 πράγματα παραπάνω. ΥΓ Για το CCNA βλέπω κάποια επίπεδα ,ποιό είναι αυτό που χρειάζεται,από που ξεκινάς;
tarantules Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς επίσης να κατεβάσεις virtual training tutorial χωρίς να πας να παρακολουθήσεις σε σχολή και μετά να πας έτοιμος να δώσεις εξετάσεις...
Sirah Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω ότι CCNP πρέπει να κάνει και το BCA College. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά για CCNA που θέλω το έχουν σε πάρα πολύ καλή τιμή σε σχέση με το τι παίζει γενικά, και οι καθηγητες τους ειναι της CISCO. Το σκέφτομαι... Εχει παει κανενας αλλος εκεί? Επίσης βρηκα και αυτό http://www.interlei.gr/index.php/cisco-networking-academy/certified- ξέρει κανεις τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.