ioannis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τι πρέπει να κάνει κανείς για να εμφανίζονται οι ελληνικοί τίτλοι τραγουδιών στον VLC media player σωστά; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyB Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τσέκαρε τα παρακάτω: 1. Εγκατέστησε τον VLC Player στα ελληνικά, 2. Κοίταξε στα Regional Settings, στην επιλογή "Select the language of Non-Unicode programs you want to use" να είναι "Greek", 3. Σιγουρέψου ότι είσαι administrator και όχι user στα Windows. Edit: Το τρίτο άκυρο όπως καταλαβαίνεις. Δεν είδα ότι είσαι σε Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Και τα αλλα δυο ακυρα ειναι. Δεν εχω VLC κοντα, αλλα πρεπει να υπαρχει καπου encoding for filenames and tags. Στο mplayer υπαρχει. Ψαξε τις ρυθμισεις στο advanced view. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyB Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Για το πρώτο δεν ξέρω αλλά τώρα που το ξαναβλέπω και το δεύτερο άκυρο είναι, έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Και τα αλλα δυο ακυρα ειναι. Δεν εχω VLC κοντα, αλλα πρεπει να υπαρχει καπου encoding for filenames and tags. Στο mplayer υπαρχει. Ψαξε τις ρυθμισεις στο advanced view. Όλα o.k. ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zen3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ΚΑΙ το πρώτο άκυρο είναι. Δεν έχει καμία σημασία. Στα Preferences/Options του VLC κάτι θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον, εβαλα τον vlc, αμεσως αναγνωρισε τα ελληνικα στα tags. Καμια ρυθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.